• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

hkcmd.exe - z?y obraz

czesio1681

Active User
Witam.
Od pewnego czasu przy starcie systemu wyskakuje mi b??d hkcmd.exe- z?y obraz i pisze ?ebym skontaktowa? si? z administratorem albo poszuka? pomocy w firmie bla bla bla. Jest to bardzo uci??liwe dla mnie poniewa? strasznie zacina mi si? komputer. A nawet zauwa?y?em ,?e nie chca mi si? w??cza? standardowe gry windowsa. Dodam jescze ,?e jest to nootebook windows 7 home premium 64 bit. Dla tego co pomo?e mega plus ; ))
Pozdrawiam ; )

Our partners and their custom servers:

Odp: hkcmd.exe - z?y obraz

Procesor: Intel Core i5 2x2.30Ghz
Karta Graficzna: GeForce Gt540M 1Gb
Ram: 4gb
System Operacyjny : Windows 7 Home Premium 64 bit

Taaaak , ale w koncu od czego jest to forum ja chce sie dowiedziec jak to zrobic, a nie zeby ktos mi podsunal pomysl o formacie czy jakims oddaniu na gwarancje ... Glupi nie jestem.

Od?wie?am, jescze mam 1 mega problem wlasnie zepsula mi sie nagrywarka i szukalem tej przyczyny na necie i pisano o ''sterownikach do nagrywarki'' i tak sb pomyslalem oczyszczalem troche ten komp bo mowie ze moze od tych smieci mi sie zacina czyli 2 gier... ale po usunieciiu ich komp sie zacina dalej i jescze nagrywarka poszla sie walic omg jednym slowem mam pechowego kompa ; (( moja nagrywarka to :
HL-DT-ST DVDRAM GT34N, prosi?bym o wrzuceniu sterownikow do tej nagrywarki bo nie moge nigdzie ich znalesc ; (

W ko?cu zrobi?em to, ten b??d by? od sterownika graficznego. Wiele razy ?ci?ga?em sterowniki do grafy na tego notebooka, ale sterowniki te nie chodzi?y jak potrzeba ,albo poprostu co? si? nie dogrywa?o ,wi?c postanowi?em poszpera? w komputerze i znalaz?em na nim program e-driver jest to oryginalny program asusa ,kt?rego ju? mia?em po kupieniu komputera i on w?a?nie mi wykry? ten b??d i ?ci?gn?? potrzebny sterownik. Prosz? mi wierzy? komputer od razu szybciej chodzi a nacisk na procesor nie wywiera nawet za 10% ;D.
Prosz? o zamkni?cie tematu, a odno?nie nagrywarki napisz? pod innym tematem.
P.S Jax Delix masz reputa niby nic nie pomog?e? ale zainteresowa?e? si? moim problemem ;)

Notka moderatorska:
Scalone, przenosz? do rozwi?zane problemy
~ Kondzio958

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Back
Do góry Bottom