• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Hip-Hop

Status
Zamknięty.
Odp: Hip-Hop

Og?lnie dzisiejsi wykonawcy tworz? jak? lipe. Nie ma prawdziwych raper?w. Paktofoniki i Kalibra 44 nic nie przebije ;)

@Immortal

aaaaaaa!!! boski jeste?! kiedy ja to ostatni raz s?ysza?em? jak mia?em 8 lat chyba, zajebisty kawa?ek dzi?ki! jak mia?em 8-9 lat brat s?ucha? rapu, ja jeszcze nie za?apa?em tej zajawki... i teraz jak s?ysz? kawa?ki kt?rych s?ucha? m?j bro... przypominaj? mi si? tamte czasy... ahh dzi?ki jeszcze raz ; )

Pozdrawiam

Witam, moi najlepsi wykonawcy to Peja - polski i Eminem - zagraniczny. Powiem wam, ?e najnowszy kr??ek Eminema jest ?wietny.. Co do Peji to jego najnowsze utwory s? coraz to bardziej monotonne.. Mam nadziej?, ?e to si? zmieni, gdy te wszystkie afery ucichn? : P

moim zdaniem najwyzszy poziom w kraju trzyma pdg i ogolnie poznan

i wiele wiele innych

My Time:

The Game - Put You On The Game

The Game - Lay Low (G-Unit Diss)

Jestem do?? "wybrednym" s?uchaczem. Ca?? histori? moich style'?w mo?na by by?o napisa?, od Polskiego K44 po Tupac'a a? do Ice Cube'a i The Game'a, potem po Pej? i HG, na DGE i RR Brygad? jeszcze do Snoop Dogg'a i Eminem'a i po Lil Jon'a itd, itd. Ale jak na razie zatrzyma?em si? ponownie na stopniu The Game'a.

Co s?dzicie o nowej p?ycie Ostrego?
Mnie jako? nie zaskoczy?a, do?? s?aba, pr?bowa? czego? nowego w tym albumie, nie umiem tego okre?li?.

P?yta nosi nazw? "Tylko dla doros?ych"

Tak jak powiedzia?e?, na tej p?ytce pr?bowa? czego? nowego, innego ni? dotychczas i jak sam powiedzia? w jakim? wywiadzie- pracowa? nad t? p?yta ponad 6lat. Wida? w?o?y? w ni? du?o pracy i warto by?o ?ci?gn?? (w przysz?o?ci kupi? bo na razie nie mam jak) Najlepszy moim zdaniem kawa?ek na kr??ku to spij spokojnie oraz nie wszystko co zle! :)

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Jak dla mnie ry23 oraz DGE s? najlepsi oczywi?cie O.S.T.R tez daje rade ;) I nie zabraknie Grubsona najlepsze kawa?ki to ry23-czekaj? na cud, Grubson-Porobicie,Grubson-Na szczycie,Ry23-p?on? wersy,DGE-Rymajster ORAZ Hemp Gru-Droga pozdrawiam panowie!

co do nowej plytki ostrego to bardzo sie zawiodlem a tak ogolem to jak dla mnie jego najlepszy utwor to

Co s?dzicie o nowej p?ycie Ostrego?
Mnie jako? nie zaskoczy?a, do?? s?aba, pr?bowa? czego? nowego w tym albumie, nie umiem tego okre?li?.
P?yta nosi nazw? "Tylko dla doros?ych"
Mam w?a?nie odmienne zdanie. Moim skromnym zdaniem p?yta jest bardzo dobra, ?wietne bity, ciekawie wychodz? te wstawki z programy 997. Ju? czekam na p?yt? z allegro:)

Co my?licie o tym projekcie Eldo, W?odiego i Pelsona?
Pierwsza ods?ona:

@up
Ta zapowiedz jest ju? chyba 5 miesi?cy... gdzie? s?ysza?em ?e p?ytka b?dzie w lutym a tu nima ;(

Notka moderatorska:
Co z tego, ?e jest ju? 5 miesi?cy? Pyta?em co o niej my?licie. //don

Ostatnio edytowane przez moderatora:

S?ysza? kto? now? p?ytk? Rahim i jego najnowszy kawa?ek Darkside?
On Fokus i L.U.C mogliby zrobi? co? wi?cej bo kawa?ek Co z t? Polsk? jest naprawd? dobry.

Siema, przeczyta?em ca?y temat i ostro si? zdziwi?em ze nikt nie powiedzia? nic o Ma?pie kole? naprawd? z dobrym flow, g?os a bity s? wprost na genialnym poziomie. Ma?pa niestety wydaje na nie legalu ale daje naprawd? rad?.

Link do jego myspace z kt?rej b?dziesz m?g? pobra? jego p?yt? "Kilka numer?w o czym?"

Kto? tam zada? pytanie "czy podoba wam si? nowa p?yta O.S.T.R" P?yta wed?ug mnie aktualnie top1 w 2010 roku ale nie jest a? tak? rewelacja s?dzi?em ze wyda co? lepszego, sadz? ze to przez to ze to jego osobista p?yta o kt?rej marzy? wiele lat, wybi? si? to teraz mo?e wyda? gorszy album o kt?rym marzy?. Czy kto? z was idzie na koncert O.S.T.R do MegaClubu ? Premierze p?yty towarzyszy? b?dzie r?wnie bezprecedensowa trasa koncertowa "Tylko dla doros?ych". Go?ciem blisko 3 godzinnych wyst?p?w O.S.T.R., DJ Haema i ?DZ Orkiestry b?dzie Cadillac Dale (Detroit USA).

Ostatnia edycja:

Siema, dzi? na myspace przeczyta?em ze p?yta Bucerza jest ju? gotowa wi?c za 2 tygodnie b?dzie mo?na j? kupi?!

Go?cinie na p?ycie b?dzie us?ysze? m.in Peja, Liroy, Borixon, PIH, Pezet, Ceg?a.

Wi?c wida? ze konkrenta ekipa teraz czeka? tylko na p?yt?

Ostatnia edycja:

Ja polecam:
THS KLIKA- warszawski hip-hop , w tamtym roku wydali now? p?yte "D?ugopis Kartka" . Ju? 1 album dla mnie by? nie samowity, ale ten to ju? jest miazga ! Pos?uchaj sobie bia?o- czerwoni i sam powiedz czy nie przechodz? Ci? ciarki!

Eldo- Leszek Ka?mierczak, uwielbiam go jako poet? , przy takiej muzyce najlepiej si? rozlu?nia , mo?na pomy?le? , zastanowi? si?, och?on?? po ci?zkim dniu. Co do samego teledysku to polecam 2 nute, nie samowity przekaz prosto z ?ycia.

Ma?olat & Ajron - W tej grze......dobra nuta, bardzo dobry tekst ma?olata

P??nocny Toru? Projekt feat Peja - "Ulice Tego S?uchaj?".....kozak, jednak na koncercie bez peji , gorzej im to wysz?o...ale na teledysku miazga!

PTP- Podkr?? tempo feat. Borixon, Kajman

Mo?ecie podziekowac za taka odjebana playliste ;P

Skoro ju? napisa?e? o THS KLIKA;

Podoba mi si? tak?e piosenki ma?py, go?? jest niesamowity;

Status
Zamknięty.
Do góry