• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Hilary] First Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: Hilary First Gallery

Odp: Hilary First Gallery

Musz? powiedzie? ?e architekture masz miodzo , ale bordering oraz natura le?y ... dodaj wi?cej ni? 1 drzewko na screena i powinno by? git majonez , a co do borderingu mieszaj jako? to , bo to jest bardzo monotonne , ju? na rl mapach jest lepszy bordering xD 7653 tego id brakuje moim zdaniem tej mapie , wi?c popracuj troszeczk? i zobaczymy co z tego b?dzie :))

Odp: [Hilary] First Gallery

Z ostatniego zdj?cia widz? ze Twoj mapping idzie do g?ry, generalnie mog?bys doda? cos nowego.

Starasz si? robi? nowsze mapy i lepsze, masz do tego czas+ch?ci wiec daleko zajdziesz...
6/10.

@edit 400post
Pozdrawiam/ Tape

@Edit, Przez przypadek doda?em zdj?cia z konta kolegi. Przepraszam, opcja cookies zapami?ta?a.

Przepraszam za b??d, ju? wy?aczam cookie.

HAHAHAHAhahahahahaa.. I kto Ci w to uwierzy? :d

Robienie drugiego konta, pisanie ?e to twoja pierwsza galeria to nie najlepszy pomys? na zbieranie laur :)

@topic

Twoje prace s? brzydkie, nie r?b screen?w in-game na najwi?kszym oddaleniu, bo wygl?da ?adnie ale nie pokazuje twoich skilli. Tak na prawd? ta mapa jest denna, screen z RME wygl?da?by brzydko :D

NIE POZDRAWIAM!!!!!11!1!1!oneone

Ostatnia edycja:

Wida? pocz?tki, brzydkie bordery w po??czeniu ze s?ab? natur? daj? dno. Cieszy mnie to, ?e jako pocz?tkuj?cy mapki robisz w Raw pallete, aczkolwiek musisz jeszcze popracowa? nad roz?o?eniem natury oraz wype?nianiem pustych p?l.
Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia.

@tape
Przecie? hillary jest lepszy od Ciebie.

Starasz si? wida?, ale to jeszcze nie jest styl ?rednio zaawansowanego mappera. Ciesz? si?, ?e robisz w RAW, a nie w autoborderze gdzie wi?kszo?? pocz?tkuj?cych robi jedynie w autoborderze. To tak plus dla Ciebie.

Pozdrawiam,
Arts

Co? nowego, na pocz?tku mia? by? to ma?y poradniczek, lecz nie mam uprawnie?...

P.S Grafika moze byc inna, robilem w RME~ F11

Pozdrawiam,
Hilary

Brzydkie bordery, najbrzydszy ten skalny ;<. Natura beznadziejna, krzaczki maj? le?e? na oko?o drzewek. Domek ca?kowicie oklepany, nic nowego. Najgorsze jest to, ?e krytykujesz jakby? by? nie wiadomo jaki dobry, a tak na serio to robisz g?wna.
Korze? drzewa wystaje z drewnianej barierki. Gjezet.

@nie oceniaj na si?? i z tego, ?e kto? si? skrytykowa?, przyjmij to na klat?, a nie rozpoczynaj niepotrzebnych tutaj wojenek, bo wyruszasz z motyk? na s?o?ce. Mnie rozbola?y oczy, od tej pustoty na mapie oraz poziom, kt?ry reprezentujesz sob?. Odbijam pi?eczk?.

Ja staram si? robi? je 50% RPG, 50% grywalne : )
Tak napisa?e?, ale kolego, RPG na og?? jest grywalne. -.-

Ostatnia edycja:

Brzydkie bordery, najbrzydszy ten skalny ;<. Natura beznadziejna, krzaczki maj? le?e? na oko?o drzewek. Domek ca?kowicie oklepany, nic nowego. Najgorsze jest to, ?e krytykujesz jakby? by? nie wiadomo jaki dobry, a tak na serio to robisz g?wna.
Korze? drzewa wystaje z drewnianej barierki. Gjezet.

Nikogo jeszcze nie skrytykowa?em.
I jestem pocz?tkuj?cym mapperem kt?ry u?ywa poradnik?w i stara si? wypocic wszystko Co si? da.

Po przejrzeniu twej galerii widz? tylko mas? detali kt?re s? nieco zb?dne.
Tak szczerze, oczy mnie rozbola?y od Twej ,,trawiastej trawy''

Pozdrawiam

No ten ostatni screen jest niez?y cho? gdzie nie gdzie ?wieci pustkami. Tych drzewek troch? wi?cej by mog?o by? ale tak to git :D

Aha i par? rzeczy tu troch? nie pasi

Staraj si? dodawa? wi?cej drzew i wykorzystuj wi?cej GROUNDS?W do robienia dr?g. 10/10 bo prac? s? ?wietne.

Ostatnio przy pracy w projekcie Vixeria, doda?em nowe miasto.
Ujawnie wam jedno z ich miejsc.

Na odswierzenie ;-)
Pozdrawiam, Hilary

Mapki ?adne , staranne , z pomys?em. Ode mnie 10 pkt.na 10 mo?liwych lecz popraw niekt?re detale.. Ale wida? starania ! Oby tak dalej !
P () 2 |} R /=\ |/\| ! /-\ |\/|

co, s?ownik ?

Praca s?aba , chu***e te dr??ki, g?upie bordery w nich zastosowa?e?.
Domek jaki? kwadratowy ?e he... natura kiepsko ci wychodzi... Czekam na wi?cej

Mi sie szczegolnei podobaja ostatnie screeny. Widac roznice miedzy tymi pierwszymi ^^ pozdrawiam

9/10

Przy nowym projekcie, Trzeba by?o troszeczk? przerobi? nasze temple : )

Uploaded with

Ostatnia edycja:

No ?adnie przerobione, robisz postepy ;p
Niedlugo zapraszam Ci? na ring :D
Fajny ten skarbiec ? ; O!
Czy free items ?
8/10

BB

W temple trawa, prosz? Ci?, ale wyzywaj?c mnie od zer o?mieszasz tylko siebie. Jeste? mocny tylko w g?bie. Przedostatnia praca chujowa, brzydkie bordery i brzydka natura. cu.

@down
uwierz mi, przyjm? wiele spraw i obelg na klat?, ale on minus?w nie :)

@ta nowa praca... <bez_komentarza>.

Ostatnia edycja:

Ojj, ty nie przyjmiesz niczego na klat? :)
Jeste? zeremmmm!!! Do zera; )

Nie pozdrawiam Sword Fisha, reszte u?ytkownikow jak najbardziej.
Nowe prace.

,,NOWE OKEN''

Uploaded with

Uploaded with

Ojjj, Fluos wiemy ?e straci?e? posad?. Ale bez nerw?w :)
Proponuje wzi??c Apap :)

Ale si? fajnie gotujesz :)
Mam z was tak? brecht? ze fiu fiuu: )
Najlepsze jest to, ?e robi? mapy na kt?rych gra po 800 os?b.
A wy ?

Odpowiada Fluos aka SwordFish, no tylko my <lol>

Pozdroowienia:)

@ down

Ta...
....

Ten avatar, prowadzi do Twojej wioski ?:)
Pewnie tak...

Ostatnia edycja:

Ojj, ty nie przyjmiesz niczego na klat?
Jeste? zeremmmm!!! Do zera; )
Ogarnij i sam przyjmij na klate krytyke, kt?ra pada w Twoj? strone. Proponuj? tak? terapie, aby zamkn?? si? w pokoju, pozamyka? okna, wzi??? misia i usia?? w rogu pokoju - przemy?le? czy warto by? internetowym napinatorem. Przyjmuj krytkiem, bo narazie to Ty jeste? zerem.

Mapa niczym nadzwyczajnym nie zaskakuje, zwyk?e domki wa?kowane po miliardy razy.
Pozdrawiam!

#up
Haha teraz pokaza?e?, ?e jeste? kompletnym baranem, idiotycznym zerem. Je?eli dla Ciebie ranga supportera oznacza pow?d do dumy i chwa?y, to nie znaczy, ?e mam takie same zdanie. Ranga Supportera, jest dla mnie totalnym o?mieszeniem, a po drugie sam zrezygnowa?em - nie straci?em.
Cz?owieku, wy??cz internet i spierdalaj si? szykowa? do szko?y bo mamusia b?dzie nie zadowolona gdy jej ukochany synu? (mo?e c?rka?) za?pi do szk??ki i wyro?nie na totalnego patafiana, kt?rym ju? zapewne jest. Swoj? drog? apap nie jest na nerwy, baranie.

Jeste? dla mnie niczym lelum polelum. :)

#edit up2
My?l?, ?e chodzi?o Ci o to, ?e w Twojej wiosce mieszka 800 ludzi. Jeste? daremnym mapperem, nie umiesz przyj?? krytki i ju? nie masz szacunku - kkthxbb.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry