• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

HempGru -Fans!

Status
Zamknięty.

Interior

Active User
Liczba reakcji
23
Witam, s?uch kto? HempGru? Jakie s? wasze ulubione piosenki? Macie o nich co? do powiedzenia?

M?j ulubiony kawa?ek:

Zapraszam na ich kana? na YT:

Odp: HempGru -Fans!

Hemp Gru s?ucham praktycznie od zawsze, pocz?wszy od p?yty "Klucz" do najnowszej. Ulubionego kawa?ka nie mam, aczkolwiek mam paru faworyt?w:

- Czy to prawda.
- Droga.
- Ostra jazda.
- Na jointowym kacu.

Serdecznie polecam. :)

Moim Ulubionym Kawalkiem z HG jest

?ycie Warszawy... Spoko Nuta i W Klimacie Te? Dobra ... POLECAM !

HempGru wg mnie jeden z najlepszych zespo??w hh w Polsce oto moja najlepsza nutka:

S?ucham hemp gru. Nie jestem dzieckiem "JP", ale lubi? tak? muzyk?.
Moje ulubione to:
- Droga
- Cudowny dzieciak
- Czy to prawda

Ja si? kurwa grzecznie pytam: macie odpowiedni wiek by s?ucha? muzyki o alkoholu itd. itp.?!

Ja si? za? grzecznie spytam: Czy Ty masz wiek, ?eby przeklina?? //Miki

asubasuhasuahs ^^ Diss na rapera kt?ry prosi koleg?w ?eby mu w tekstach pomagali.

Co do tematu, Hemp Gru spoko nawija i te? czasem przes?ucham jakiej? nuty min "Droga"

Zale?y jak le?y. Niekt?rzy lubi? ostr? nawijk? w kt?rej jest miliondwie?ciepi??dziesi?tsze?? przekle?stw, drudzy tak? gdzie jest ich znacznie mniej, jednak r?wnie? da si? s?ucha?, lubi? obie od czasu do czasu te? pos?ucham hemp gru, ale baaaaaardzo rzadko. : [ Co prawda flow maj? nijakie, bity cz?sto dobrze dopasowane i chyba tylko za to lubi? ich nuty.

S?uchaj?c tego kawa?ka od 3:25 przesz?y mnie po prostu ciary... Wzruszy?em si? prawie nawet, na prawd? wielki props dla HG za ten kawa?ek, nie znam si? na nich, ale kole? nawijaj?cy od 3:25 po prostu rozwali? system... Pozostali tak ?rednio, ale on na prawd? poruszy? moj? psychik? i serce.

WIELKI PROPS, GRATKI CH?OPAKU!

Status
Zamknięty.
Do góry