• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Haxball Tournament #1

Status
Zamknięty.
Odp: Haxball Tournament #1

Pojeba?o ci? z tymi zasadami dziewczynko, zmie? to, albo mnie i koko wypisz.

Bawimy sie w gre na forum i robimy konkurs czy meczymy sie z jakimis durnymi zasadami zeby nikt nie "oszukiwal"?
Nie mozna tego zrobic normalnie?

Dobra, wiem, ?e chcesz, ?eby to wysz?o bez komplikacji, oszustw itd. ale czy nie mo?emy opiera? tego na zaufaniu? Wg. mnie to jest zabawa, nigdy by mi przez my?l nie przesz?o, ?eby kto? gra? za mnie. My?l?, ?e inni te? traktuj? to jako zabaw?.

Ostatnia edycja:

Zapisz mnie, nie gra?em w to, ale ch?tnie roz?o?e kilku u?ytkownik?w forum na ?opatki.
Nick: Navigation.

Rozumiem, ?e chcesz unikn?? oszukiwania itp. i przemy?la?e? zasady, ale zapisuj?c si? chcia?em si? po prostu troche rozerwa?, a nie bawi? w robienie zdj??, nagrywanie filmik?w i udowadnianie to?samo?ci. Je?li tak maj? wygl?da? zasady to ja rezygnuj? z udzia?u, po prostu nie mam ochoty na to wszystko. Peace :)

Wed?ug waszej woli. Chcia?em, by turniej zosta? rozegrany w stu procentach sprawiedliwie. Zasady usuni?te. Mam nadziej?, ?e pomimo tego nikt oszukiwa? nie b?dzie.

Zapisy ko?cz? si? ju? jutro! (2.07)

Ostatnia edycja:

zapisz mnie: rabbitez/rabbitez

Koniec zapis?w! Turniej uwa?am za rozpocz?ty! Je?eli pojawi? si? jakie? w?tpliwo?ci prosz? pyta?.

Widz?, ?e mam dobrych przeciwnik?w, trudno b?dzie wyj?? z grupy. Mam pytanie, dlaczego ja mam od razu trzy mecze pod rz?d, zamiast 2 meczy, odpoczynek i trzeci mecz?

6 sobie sam wbilem ;(
(w rozgrzewce bylo 4:0 dla mnie)
Ale wynik akceptuje, zeby nie bylo.

Mam pytanie, dlaczego ja mam od razu trzy mecze pod rz?d, zamiast 2 meczy, odpoczynek i trzeci mecz?
Ka?dy ma trzy mecze pod rz?d, niekt?rzy cztery. Masz troch? czasu na rozegranie ich, nie musisz gra? jednego dnia.

Btw. Ciesz? si?, ?e zosta? rozegrany ju? pierwszy mecz. Gratuluj? Blackq.

Zosta? rozegrany 2 mecz. One kontra ja (31 - 6)
@edit
Koko 31-6 Grzonas

Ostatnia edycja:

Nie ja, tylko Koko, bo on gra z nickiem One.

Koko 31-6 Grzonas24
Koko 59-3 Navigation

Proponuje wyjeba? nagrod? za kr?la strzelc?w bo to nie ma sensu skoro np. taki Grzonas strzela sobie samob?je : o

Blacker vs. One 1:19
Z tych 19 strzeli?em sam oko?o 10, wi?c og??em trafi?em wi?cej bramek i powinienem wygra?, ale niech mu b?dzie =D

20-1*

Ale mnie wkurwiaj? tacy ludzie co po 4 minutach 1 po?owy wychodz?...

#edit

Koko z Blackqusiem 6 brameczkami, do jajka (dla formalno?ci, jak ju? mamy tu wpisywa?).

#edit2

One 45-3 Seyaelo, dzi?ki za honorow? gr?.
One 68-0 Marols, to samo co wy?ej, thx.

Ostatnia edycja:

I polowa: Budzik 11:1 Kikimora
II polowa: Budzik 14:2 Kikimora
Razem: Budzik 25:3 Kikimora
Nie bylo tak zle, przynajmniej nie do 0 :D

Status
Zamknięty.
Do góry