• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Hassanno] Mapping Galery

Status
Zamknięty.
Odp: [Hassanno] Mapping Galery

?adna, przejrzysta, ciekawa, zapieraj?ca dech w piersiach praca ;D Ciekawy pomys? z t? tam?. Tylko jedno ale. Woda w wodospadzie bierze si? z nik?d. Powiniene? zrobi? jak?? g?r? czy co? w tym stylu bo wko?cu sk?d? musi wyp?ywa?.

No bardzo pomys?owa praca, lecz nie podoba mi si? to ?e woda ?cieka z g?ry tamy, a tam nie dosi?ga woda.
Ale og?lnie i tak jest bardzo dobrze, du?o szczeg???w/detali.
Praca jest na dobrym poziomie, oby tak dalej, albo nawet i lepiej, oceniam na 7/10.

Pozdro.

Witam. No wi?c mi osobi?cie praca si? podoba, tylko jak ju? powiedzieli Furrya i Krzysieq, wodospad bierze si? znik?d i tama przecieka, chocia? woda tamy nawet nie dosi?ga. Ale praca og??em ?adna. Moja ocena to 7.5/10 za ten wodospad i tam?. Pracuj dalej.
Pozdrawiam.

Mapa jak dla mnie nie realna. Rozumiem, ?e wodospad bierze si? z tych 2 gejzer?w, a ten obok z deszcz?wki. Bug?w w borderach od ska? nie do zliczenia ;> Og??em ca?o?c z daleka prezentuje si? dobrze, ale z bliska to nie najlepiej. Co do tamy to ju? w og?le nie realna, woda przep?ywa pod spodem, ale z g?ry leci woda ;o Mo?e i pomys?y fajne, ale wykonanie nie realne. My?l d?u?ej nad map?, po?wi?caj wi?cej czasu na ni?, r?b wszystko powoli, a nie ?eby jak najszybciej wystawic na forum, a na pewno wyjdzie lepiej. Ocenka 4/10.

Nie jest tragicznie ale nie jest te? dobrze, mapa wygl?da niby dobrze, lecz kszta?t tej wysepki jest fatalny. U?y?e? te? zbyt w?skich przej??, no i to co ju? by?o wspominane, woda si? bierze znik?d. Nast?pnym razem przemy?l troch? nad wizj? mapy a p??niej j? wykonaj : ) Ocenka 6,5/10

I nowa porcja ss'ow :D

Dzis chcialem wam pokazac TP-room. Mi to przypomina troche aztec z CS'a :DD

1#

2#

3#

4#

Prosze oceniac :D

Yhm no nie wiem ta pierwsza praca jeszcze w miare ale ta up ^^ to jest pora?ka (tzn. wed?ug mnie) Full autoborder (w ?cie?ce) Og?lnie mapa mi si? nie podoba :/
1 : 5/10 (wodospad sk?d si? bierze ?)
2 : 2/10 (Og?lnie nie podoba mi si? )

Twoje mapy s? s?abe, wida?, ?e nigdy nie czyta?e? poradnik?w, albo nie mia?e? ochoty ich czyta?, bo uwa?a?e?, ?e jeste? dobry. Nie ma czego? takiego, ka?dy, si? ca?y czas uczy. Ja ze swojej strony polecam Ci na weekend, w??czy? mapeditor i poczyta? troch? poradnik?w. Komentowa? poszczeg?lnych map nie b?d?, bo tak jak napisa?em wy?ej, s? s?abe. :(

~Sass.

Status
Zamknięty.
Do góry