• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Hamachi

Status
Zamknięty.

hoLy

New User
Liczba reakcji
0
Witam, w tym temacie chcia?bym pozna? wasz? opinie na temat hamachi.
Wielu ludzi gdy szuka ots widzi hamachi i padaj? s?owa ,,hamachi czyli daremny ots" , ,,hamachi nie chc? mi si? ?ci?ga?" , ,,hamachi tylko nooby robi? ots pod hamachi" itp.
Niestety mam ip wewn?trzne i chcia?bym si? spyta? czy jak zrobi? bym ots pod hamachi to ludzie by raczej nie wchodzili?
Zrobi? bym w?asn? mapk? wszystkie questy tak jak na rl, na stronach kt?rych umie?ci? bym otsa napisa? bym mu notke bardzo dobra wypisa? bym ?e jest w?asna mapka i questy jak na rl itd. czy ludzie by si? skusili na taki ots czy raczej nie?

@off top
z?y dzia? prosz? o przeniesienie.

Odp: Hamachi

Mo?liwe , ?e by si? skusili. Ale wierz mi , tworz?c OTS pod Hamachi masz oko?o 60% mniej ludno?ci na nim. Bo ?adko komu chc? si? ?ci?ga? to i w og?le. Ale je?li OTS by?by naprawd? dobry no to kto? napewno by gra? , mo?e i nawet ja bym zagra?. ^^

Pozdrawiam , Koybi. ;)

ja mia?em ots na hamachi i gra?o 20 os?b ale wy??czy?em

Ale na hamachi sensu niema nikomu sie sci?ga niechce
bo po 1 po co maja sciagac hamachi jak mog? pogra na innym bez hamachi

Pozdrawiam

No no hoLy masz ambicje , lecz z wewn?trznym ip to si? ciesz ze i tyle os?b mia?e?,a co do hamachi to ten program ma ka?dy a komu by si? nie chcia?o sci?ga? 1 mega no rozumiem 100 mega to ju? nie ale 1 ?? co to jest a po drugie ciekawe jak by? mia? zewn?trzne ip to ciekawe czy by Ci ??cze wytrzyma?o tyle os?b m?wie o tym jak by? mia? ??cze 1 Mb/s.Je?eli masz internet z neostrady i masz zmienne ip to mo?esz postawi? otsa bez hamchi.Jak masz to napisz na PW to ci dam link.
Pozdrawiam

To nie rob na hamachi zrob ots no-ip to nic nie trzeba sciagac i jest spokuj :D nawet lepiej tak bo ludzie latwiej zapamietaja nazwe serva zeby podac innym ;) wiec no-ip jest duzym + dla Twojego ots i masz bejerek bo mozesz wpisac nazwe serva xxx.no-ip.com xDDD

Nom ale z tym no-ip o co chodzi a co do neta mam Netis to jest miastowy internet, ??cze mam 512mb .

nieop?aca sie robic ots na hamachi zrob ots no-ip ( np Kaczooh.no-ip.org )
zobacz ile tam osub gra . Mowie taki bedzie lepszy

Jak m?wili up radz? ci zrobi? no-ip i to jest zast?pcze ip czyli b?dzie normalnie si? logowa?o jak na normalne ip. Na hamachi ma?o os?b gra ;]
Na google jest pe?no poradnik?w jak je zrobi? wi?c problemu chyba nie b?dzie.

A pro po da sie jakos zmienic ip wewnetrzne na zwenetrzne bo mialem kiedys zewnetrzne a jak kupilem router to mi sie zniemilo na wewnetrzne ?

a jak mam ip wew to moge miec bezproblemu no-ip

mialem kiedys otsa no-ip gralo 35 osob a tera robie otsa no-ip i nic nikt niemoze wbic -.-':confused:

Ja nie lubi? Hamachi i z regu?y nie gram na takich OTS, ale czasem wejd?. Je?eli OTS b?dzie dobry to my?l?, ?e wiele ludzi by na niego wesz?o. Tylko ?e faktycznie OTS musi by? bardzo dobry. Ja np. na takiego bym wesz?a...

Ja nienawidz? Hamachi. Do?? cz?sto s? k?opoty podczas wpisywania tam hase? i troch? jest z tym k?opotu ;/

Status
Zamknięty.
Do góry