• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Halo? Zrobi kto? logo?

Status
Zamknięty.

Merine

Advanced User
Liczba reakcji
4
Witam, potrzebuje zdolnego grafika kt?ry zrobi? by mi logo naszego teamu. B?dzie to logo bez ?adnego zwi?zku z otsami, csami ani nic w tym podobie?stwie. Prosz? o w miar? szybki kontakt na gadu: 13823569

@Edit
A wi?c potrzebuje loga na koszulce o wymiarach 25x25 cm. Tematem loga ma by? free running / akrobatyka. Logo musia?o by by? w kolorach takich by by?o ?adnie widoczne na szarych / bia?ych koszulkach. Musi zawiera? napis "3 Run" albo "Free Run" jak tam b?dzie lepiej pasowa?, no i nazw? "Last Jump". My?la?em o grafice jakiego? go?cia robi?cego salto w tle (co? w tym stylu ) ale pozostawiam te? to w waszej ingerencji. Prosz? nie robi? tylko w czerwonych barwach.

Tak wi?c...
WYMIARY: 25x25 Cm (nie wiem ile to b?dzie w pixelach, mo?esz zrobi? mniejsze a ja sobie powi?ksz?)
TEMATYKA: Free running / akrobatyka
KOLORYSTYKA: ?eby by?o widoczne na bia?ej/szarej koszulce (byle nie czerwone)

Pozdrawiam,
Merin

Odp: Halo? Zrobi kto? logo?

Zrobi? ci logo za przelew lub sms. 4895893 gg odezwij si?.
Licz? na powa?ne oferty a nie 3z? smsem.

Za free zrobisz ?? :p to te logo raczej nie b?dzie najlepsze ;)
Ja mog? ci zrobi? logo za 3.66 pisz na gg: 13172999

Refresh.
Dalej nikt nie udzieli? pomocy, Wi?c pytam dalej czy m?g? by kto? za darmo zrobi? logo? Nie koniecznie full proffesionalne.

Ja mog?, napisz na gg(4792997) lub tutaj je?li chcesz. : ) O.o

nadal nie uzyska?em pomocy, refresh

B?dzie szybciej jak w temacie wymienisz ka?dy szczeg?? co ma by? na tym logu, czyli to co najwa?niejsze to:
Rozmiary, napis, efekty i tak dalej co chcesz na nim ujrze?, postaram si? wykona? w granicy mo?liwo?ci.

ok, zaktualizuje pierwszy post dodaj?c co potrzebuje.

A wi?c potrzebuje loga na koszulce o wymiarach 25x25 cm. Tematem loga ma by? free running / akrobatyka. Logo musia?o by by? w kolorach takich by by?o ?adnie widoczne na szarych / bia?ych koszulkach. Musi zawiera? napis "3 Run" albo "Free Run" jak tam b?dzie lepiej pasowa?, no i nazw? "Last Jump". My?la?em o grafice jakiego? go?cia robi?cego salto w tle (co? w tym stylu ) ale pozostawiam te? to w waszej ingerencji. Prosz? nie robi? tylko w czerwonych barwach.

Tak wi?c...
WYMIARY: 25x25 Cm (nie wiem ile to b?dzie w pixelach, mo?esz zrobi? mniejsze a ja sobie powi?ksz?)
TEMATYKA: Free running / akrobatyka
KOLORYSTYKA: ?eby by?o widoczne na bia?ej/szarej koszulce (byle nie czerwone)

ProSz? BarDzo.

lastjump.png

lastjumpr.png

Logo jest mojego autorstwa - zrobione dla Ciebie...
Mo?esz robi? sobie z nim co chcesz.

Imageshack
Link -
Link2-

Ostatnia edycja:

Ok dzieki wielkie. Temat do zamkni?cia

Status
Zamknięty.
Do góry