• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Guardia Team (Gracze z serwera Guardia)

Odp: Guardia Team (Gracze z serwera Guardia)

O.o Nie moge w to nie wiem jak Jubciek ma hacka... jak zobaczy?em fotke po hacku a? mi si? zrobi?o tak dziwnie ogl?da?em temat od poczatku od 1 strony z zaciekawianiem ka?de foto. Jestem pod ogromny wra?eniem jak mo?na tak pi?? si? w g?re. No ale widzisz nic nie zrobisz hack to hack ... Bardzo mi przykro z tego powodu ale pami?taj ?e masz przyjaci?? i oni ci napewno pomog?...

O.o Nie moge w to nie wiem jak Jubciek ma hacka... jak zobaczy?em fotke po hacku a? mi si? zrobi?o tak dziwnie ogl?da?em temat od poczatku od 1 strony z zaciekawianiem ka?de foto. Jestem pod ogromny wra?eniem jak mo?na tak pi?? si? w g?re. No ale widzisz nic nie zrobisz hack to hack ... Bardzo mi przykro z tego powodu ale pami?taj ?e masz przyjaci?? i oni ci napewno pomog?...

Nie wiem dlaczego tak prze?ywacie tego Jubcieka :confused: Rozumiem, jeden z najwy?szych lvli na TNET zosta? shackowany, ale to, ?e da? si? z?apa? hackerom to tylko i wy??cznie jego wina. Poza tym jak sam powiedzia? wr?ci do gry, ale po pewnym czasie.

Nie wiem dlaczego tak prze?ywacie tego Jubcieka :confused: Rozumiem, jeden z najwy?szych lvli na TNET zosta? shackowany, ale to, ?e da? si? z?apa? hackerom to tylko i wy??cznie jego wina. Poza tym jak sam powiedzia? wr?ci do gry, ale po pewnym czasie.

4 miechy do ko?ca przerwy. ; )

Shiva, dlaczego nie podasz nicku? Gratuluj? awans?w.

Ja za jakie? 3 miechy b?d? gra? zupe?nie nowym paladynem. ; )

#up
Jak to nie poda? nicku? Poda?(patrz zdj?cie z awansem na 67. lvl) : )

#top
Shiva gogo 100, ?eby? zak?ad wygra? = D Powodzenia w dalszej grze, zrobione masz jakie? addony? Ile do ko?ca pacca?

no no du?o os?b gra na guardi mo?e zaczn? i ja:D

Zia napisa?:
4 miechy do ko?ca przerwy. ; )

Shiva, dlaczego nie podasz nicku? Gratuluj? awans?w.

Ja za jakie? 3 miechy b?d? gra? zupe?nie nowym paladynem. ; )

Ohoho... tyle czasu to ja ju? 100 planuje minimum :P

Xemronn napisa?:
Shiva gogo 100, ?eby? zak?ad wygra? = D Powodzenia w dalszej grze, zrobione masz jakie? addony? Ile do ko?ca pacca?

Nie lubi? si? chwali?, ale wszystko zobaczysz na poni?szym zdj?ciu

jukfx1.png

Te ancient/scarab ?mieci to loot, kt?ry zdoby?em na expieniu 66-68 =]

Oby tak dalej Jubciek Ladne Eq jak na 75 lvl :D:p

Shiva no widz? po ca?o?ci ;]
Czekam na kolejne awanse , addony ,questy ;)

Wiecie jaka to moc, kiedy ma si? mn?stwo kasy na exp i jelenia, kt?ry biega z tob? blokuj?c potwory? Sp?jrzcie na dat? za?o?enia postaci i obecny lvl:

fz3jpx.png

Character of course nie m?j :cool:

Guardia Roks

EDIT 5 minut p??niej:

oshjir.png

Ostatnia edycja:

#Shiva
Widz?, ?e grasz na rl..
Noo, gratuluje levela
Wbij 80 i na poi le? xD

No Gz wam lvli Shiva leci w g?r? Jubciek niech wraca i razem ani zrobicie :D
HAHA ju? wiem czemu Shiva nicku nie pokazywa? xDD

Pozwol? sobie offtopn?c:

105jv5.jpg

Mo?e mi kto? powiedziec gdzie s? te cyklopy? Najlepiej prv i to szybko.

Gratulacj?, bardzo du?y lvl i loot oraz eq te? niczego sobie ;] W banku to ma?a fortuna spoczywa ;] Graj dalej czekam na 100lvl i mo?e nawet fotki z wype?nionego POI?Bo jakby? dedn?? na POI to nie ma co si? chwiali? screenami. ;)

Aby rozwia? wszystkie w?tpliwo?ci:
Shiva nie zamaza? nicku dlatego ?e si? go wstydzi, gdyby si? wstydzi? nie robi? by takiego nicku, sam go pyta?em czemu zamaza? i wszystko wyja?ni? ;) Nie chodzi wcale o to ?e si? wstydzi nicku ;)

Pozdro dla Shivy, dalej dalej!

Pozdrawiam,
Nicramos.

Xemronn Yalahar-Mistrock :) W Foreign Quarter na lewo masz taka k?adke z piratami itd... tam znajdz npc hi-mistrock-yes p??niej uzywasz parceli/levitate i jazda ;] milego, sry za refleks ^.^

Jubciek przed toba jeszcze Demon Helmet i Anni? :D Ja na twoim mijescu zrobilbym wielki powrot zainwestowal z 40zl na kaske na allegro i Jazda Jubciek ;D Pozdrowionka ;p

Jubciek przed toba jeszcze Demon Helmet i Anni? :D Ja na twoim mijescu zrobilbym wielki powrot zainwestowal z 40zl na kaske na allegro i Jazda Jubciek ;D Pozdrowionka ;p
Sam pacc na 3 miechy to ju? 100-110 z? :P
Po drugie Mi?y wisi mi jeszcze 250k wi?c nie bede ?ysy na pocz?tek, a m?j czas najdzie do gry. Demon Helmet robi?em, jak b?de mie? czas to dodam ss'y :o

Off@
Co z tym filmikiem ze zdjeciami uzytkownikow z tnp ? Z g?ry thanks :rolleyes:

Jubs. Ja mi?emu w poniedzia?ek przed?u?am pacca (30 days) i sobie te? (30 days). Zaraz zaloguje i wjebie 2 mln expa. Dodam screena.

EDIT:
No i jest
2mln.jpg

Ostatnia edycja:

Bardzo stary ss mojego ziomka ^^ Osobiscie stoje kolo niego xD

Do góry