• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

GTA:Vice City -Misje ?atwe czy trudne?

Status
Zamknięty.

Jakkess

Senior User
Liczba reakcji
46
Tak jak w temacie chcia?em was spyta? kt?re misje z GTA:VC byly waszym zdaniem dla was trudne, kt?re przechodzili?cie kilka razy.

Ja powtarza?em misj? o nazwie "Demolonition Man" z tym ma?ym helikopterkiem kt?rym trzeba by?o pod?o?y? bomby w 4 kondygnacjach budynku.

Pozdro Jakkess

T? misj? uwielbia?em koledzy zapraszali mnie zebym im j? przechodzi?.;p:D
Najtrudniejsza dla mnie by?a misja z napadem na bank (3 razy przechodzi?em);p
Tak mi?o powspomina? stare czasy;p dzieki ?e napisa?e? ten temat;p

down
Cheetah(chyba tak to sie pisze)
Phoenix
Sabre turbo
i og?lnie wszystkie szybkie i trzymaj?ce si? pod?o?a

Ostatnia edycja:
Demolition Man jest prosty, jak si? umie lata? tym helikopterkiem (mi nawet dobrze idzie). Ostatnio przy przechodzeniu Vice City strasznie si? wkurzy?em, gdy? musia?em przechodzi? t? misj? a? trzy razy (raz wpad?em do wody po misji, raz bez zapisu przeszed?em do nast?pnej misji, w kt?rej mnie zabili, itd.).

Zgadzam si? Skarkym - trudny jest napad na bank (The Job).

Btw. Jakie s? wasze ulubione samochody w Vice City?

Wed?ug mnie najlepsze samochody w GTA:VC to:

Cheetah
Sabre Turbo
Hotring Racer

I tam jeszcze inne bo dawno gra?em i niepami?tam ;/

Pozdro Jakkess

Ja lubi? je?dzi? Sabre (obiema wersjami), Deluxem (za wzorowanie na prawdziwym DeLoreanie, kt?rego lubi?), Gang Burito (mimo, ?e auto dostawcze, to jednak jest szybkie) i jeszcze kilkoma innymi.

Kiedy? jak by?em m?odszy mia?em problem z za?adowaniem 4 czy 5 bomb takim sterowanym helikopterem do budynku. Zawsze brakowa?o mi czasu :p ale w ko?cu si? uda?o i budynek wysadzony :) misje doj?? ?atwe i przyjemnie si? gra ;)

Odp: GTA:Vice City -Misje ?atwe czy trudne?

Jak dla mnie to misj? s? ?atwe... Przeszed?em praktycznie wszystko ale zd??y?o mi si? znudzi? zanim sko?czy?em :P

Pozdrawiam.

Dla mnie fajna nawet nie obowiazkowa misja to byla jak kupiles salon samochodowy i musiales szukac i przywozic do garazu auta.

Dawno w to gralem jescze na starym kompie.Trudna byla dla mnie wtedy ta gra a szczegulnie ta co sie latalo helikopterem i sie miny rozkladalo xDD

Hmm, Sabre turbo rox \,,/
Mnie na pocz?tku trudzi?a misja z rozbijaniem szyb w super markecie : P

Ta z helikopterkiem ?atwa, lecz trudna jest 'The Job' jak m?wi Woristin : P

?atwiejszych by?o du?o misji kt?re za pierwszym razem przeszed?em, najtrudniejsza by?a wed?ug mnie ta misja z helikopterami bo nie umia?em sterowa? tym ma?ym g?wn*m i podchodzi?em do tej misji par? razy ale w ko?cu si? uda?o przej?? ;]
Pozdro Miki2020

Zgadzam si? z tob? Jakkess ta misia z helikopterkiem byla trudna i w tedy konczylem gre bo nie mog?em przejsc. :( :(

Dla mnie w Gta : Vice City nie by?o trudnych misi z wyj?tkiem tej w kt?rej musia?e? lata? "dodo" i rozrzuca? gazety po mie?cie i zalicza? punkty kontrolne w okre?lonym czasie :D

Pozdro
Bandtito.

Dla mnie w Gta : Vice City nie by?o trudnych misi z wyj?tkiem tej w kt?rej musia?e? lata? "dodo" i rozrzuca? gazety po mie?cie i zalicza? punkty kontrolne w okre?lonym czasie :D

Pozdro
Bandtito.

Dla mnie to by?a jedna z prostszych i przyjemniejszych misji. Inna sprawa, je?li kto? nie potrafi lata? tym samolocikiem (ale to jest banalne...).

Pomy?l sobie, jakby wygl?da?a ta misja, gdyby Dodo zachowywa? si? tak jak jego odpowiednik w GTA3 : )

Misje wszystkie sa latwe. 1 z bankiem i cos tam jeszcze moze niebyly za latwe.

Da sie dodac auta do Gta VC nonie? bo muze to cala wymienilem xd

wszystkie s? tak proste ?e szkoda gada? :D

Status
Zamknięty.
Do góry