• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Grzesiek Moon - 20 knight vs GS

Mog?e? tylko napisa?e? "Z jakim? noobem sta? na gsie.. " by?o napisa? z Drexavem Noobem, albo z Drexavem kt?ry zachowywa? si? jak noob (i to by by?o bardziej trafne bo mnie nie znasz i gwarantuje ci, ?e nie jestem noobem a tylko mog?em si? w konkretnej sytuacji tak zachowywa?).

lol

lol

Ziomek niezly pewno noobchar

Kod:
KAMILO:
tu 20 level solo gs a na forum widzia?em 19 level bloczy demona  i co na to powiecie?  wi?kszo?? stwierdzi?a ?e to rl a nie OTS  mo?e i tak by?o
19 knight zblocyzl dema ty masz zjarany beret on sie na pierwszego lebszego strzla zklada.... noobie zaduzo otsow

Ziomek niezly pewno noobchar

Kod:
KAMILO:
tu 20 level solo gs a na forum widzia?em 19 level bloczy demona  i co na to powiecie?  wi?kszo?? stwierdzi?a ?e to rl a nie OTS  mo?e i tak by?o
19 knight zblocyzl dema ty masz zjarany beret on sie na pierwszego lebszego strzla zklada.... noobie zaduzo otsow

Mylisz si? to nie by? ots -.- To jeszcze by?o na starej tibi. Prze?y?. Dlaczego?
A wi?c odpowiem... tak jak wy?ej wspominali?my: Uhy+sio+ssa i nie jestem pewien czy nie might ringi. Styka?...

20lvl knight solo gs? ?aden problem. Ja na 8lvlu moim pallkiem na Cele?cie ubija?em Ds'y.

Fajny wilmik ale Pallem lepiej ( na 16 lvl solo ubilem 3 gs nie na raz ) ale hity po 13~ ;( i 60 uhow czy cos tam czym sie leczy? szkoda kasy

20lvl knight solo gs? ?aden problem. Ja na 8lvlu moim pallkiem na Cele?cie ubija?em Ds'y.

Wiesz ubijanie ds?w na 8 lvlu to te? nie jest taki wielki problem bo nie s? one do?? szybkie i przy dobrych skilach zabijemy dsa zanim nas dogoni ;).

20 lvl na gs nice :). Ja sam bym sie nie odwa?y? raczej, hehe powodzenia przy mocniejszych monsterkach ^^

W sumie to respect dla niego, ale dla mnie to g?upie takie wastowanie ;p No ale i tak jeszcze raz respect :)

tu by pasowa?o stwierdzenie:

G?UPI? CZY OSTRY??

ale serrio w ch*j waste mia? tw?j kolega? - ile zesz?o na to potionk?w i hmm?

Mo?e kole? odwa?ny, ale dla mnie z pewno?ci? troszk? g?upi, na takiim lvl'u waste mial pewnie ladny :P

Brawo dla kolesia ;) Filmik nudny, ale jego solo na tym lvl spox.

Fajny filmik, ale przed upem by?o pro?ciej ni? jest teraz ^^

Fajny filmik, troch? nudnawy przez t? ci?g?? rutyn? leczeni itd. Ale i tak gratulacje, ?e si? odwa?y? na 20lvl p?j?? na gs'a :)

Wielkie gz... ja te? solno?em gsa ale na 25 lvlu palem... a kinem to ju? sztuka jeszcze raz gz

Kiedy b?d? jeszcze jakie? filmiki???

Ostatnia edycja:
?adna sztuka bo przecie? Grzesio wali? z hmm?w i si? leczyl co chwil?, aby musia? uwa??c ?eby nie pa?c ;p. A te skile nie wiele mu si? przyda?y bo i tak z miecza prawie wcale nie wali?. ALe chcia? zrobi? filmik to zrobili?my :)

Lol, jak dla mnie to by?o bezsensu. TOTAL WASTE! Zmarnowa?e? pe?no hp & hmm i co? Dla mnie to by?o troch? nie rozs?dne posuni?cie, ale co tam. ;) I tak Gratz.

Pozdrawiam,
Vendeto

Zal

Zal

Zal filmikow takich jak ktos se idzie na draga drag to gowno i tyle < Z Szacunkie m Ek Ziom>

Kole? za du?o nie straci?, lootn? knight amor ^^
Straty mu si? mniej wi?cej wyr?wna?y, a w swojej kartotece
ma uwalenie GSa na 20 lvlu i dosta? za niego prawie 1k expa ;>

Do góry