• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Grubson - wasze zdanie.

Status
Zamknięty.
Odp: Grubson - wasze zdanie.

Chcesz wiedzie?? Jednym s?owem,
ZAJEBISTY CZ?OWIEK!

To dwa s?owa. ;0

Grubson, hmm... Mo?e powiem tak - talent ma nieziemski, potrafi go wykorzysta? i po prostu jest artyst?. Kawa?ki 'Na szczycie', 'Nowa fala' i 'Moc' to po prostu liryczna miazga ; )

Og?lnie to jak ??czy reggae z HH jest po prostu odjazdem ;p

Ma mo?e 2 lub 3 niez?e kawa?ki, a tak to raczej przeci?tnie.

Mi si? spodoba?y 2 kawa?ki. Grubson - Naprawimy to oraz Grubson - Przesta? si? ba? (grube jointy 2 remix). Po za tymi dwoma kawa?kami raczej go nie s?ucham

Jest ?wietnym artyst?. Po prostu pisze bardzo dobre teksty, a w?a?ciwie obecnie jedne z lepszych tekst?w z gatunk?w: rap/reggae/dancehall.

Moje ulubione kawa?ki autorstwa Grubsona:

1. Na Szczycie (z tego tracku zas?yn??! :))
2. Naprawimy to
3. S?owia?skie korzenie
4. Aktywacja (feat. Metrowy)
5. Biba

Nie jestem jego fanem, ale go?? co wyciska z tych gatunk?w to szok. :D

Og?lnie jest w porz?dku ale nat?ok 15 letnich fanek troszeczk? smuci. Pos?uchajcie jego nowej p?ytki.

Podoba mi sie jego styl pisania piosenek, i przeslanie jego, ale i tak wole ekipe z torunia PTP :D ale Grubson tez dobry jest

Co do Grubsona to uwa?am, ?e trzeba dorosn?? do tego aby rozumie? o czym on nadaje. Poniewa? ka?dy s?yszy jego s?owa ale s?ucha? umiej? nieliczni i dla nich piona !

Mo?e i nie na widz? reggae, ale sam Grubson co chodzi o hip-hop jest niez?y. S?owa, flow git, ale troszk? by m?g? ogarn?? twang :)

Klasa sama w sobie. Robi do?? specificzn? muzyk? - niby HH, a do kawa?k?w Soko?a czy innych to do?? ci??ko por?wna?.

Fajny flow i g?os.

Nic ciekawego fejm u hot 12 i og?lnie muzyka dla takiej warstwy intelektualnej.

Jest ?wietnym artyst?, cz?owiekiem. Pisze zajebiste teksty, og?lnie podoba mi si? to co robi, je?eli mia?bym wymienia? kawa?ki, kt?re mi si? podobaj? musia?bym wykorzysta? maksymaln? ilo?? liter tak wi?c: Naprawimy To, Wakacje, a Ty nie!, Przesta? si? ba?. Powiem Wam szczerze, ?e z pocz?tku te? tak m?wi?em, ?e ma par? dobrych kawa?k?w, a reszta niczego warta - ale polecam! Przes?ucha? dok?adnie, zapozna? si? z tekstem wtedy zobaczycie, ?e to co On robi, nie jest tylko muzyk?.

Bardzo pozytywny artysta. Fajne teksty i flow, ale specjalnie si? nim nie jaram

Klasa sama w sobie. Robi do?? specificzn? muzyk? - niby HH, a do kawa?k?w Soko?a czy innych to do?? ci??ko por?wna?.
Fajny flow i g?os.
GrubSon nie robi HH ... GrubSon mo?e ma feat'y do kawa?k?w HipHop'owych ale nie robi HH! On przewa?nie robi reggae rap ew. reggae.
Jest specyficznym artyst?,ma dobre teksty + pozytywne flow (A.S.I.A Diss :D).

Jest ?wietnym artyst?. Po prostu pisze bardzo dobre teksty, a w?a?ciwie obecnie jedne z lepszych tekst?w z gatunk?w: rap/reggae/dancehall.
Moje ulubione kawa?ki autorstwa Grubsona:
1. Na Szczycie (z tego tracku zas?yn??! :))
2. Naprawimy to
3. S?owia?skie korzenie
4. Aktywacja (feat. Metrowy)
5. Biba
Nie jestem jego fanem, ale go?? co wyciska z tych gatunk?w to szok. :D

Aktywacja to utw?r METROWEGO a GrubSon jest jako go??, nie na opak.
Wgl wkurza mnie jak ludzie podpisuja kawa?ki Metrowego, 3ody Kru na GrubSona... widzialem kiedy? takie cos : GrubSon - Zrupmy 3ode no nie moge ;/ albo w?a?nie aktywacja

Osobi?cie nie s?ucham go jego solowych kawa?k?w. Jako? mi nie podchodz?, ale s?cuham go bo jest w 3odzie i w r??nych kawa?kach Metrowego ;D tam go lubie a jak solo to nie dziwne

Grubson to pozer, ktorym jaraja sie 13 letnie dziewczynki w gimbazjum, chcace byc rasta i nikt, ale to nikt nie przekona mnie, ze tak nie jest.

@down:
A kim Ty jesteś, kmiocie?

Beka, przez ludzi pokroju GrubSona kultura jaka jest rastafari sprowadzila sie do noszenia czerwono-zolto-zielonych ciuchow, robienia dredow i sluchania muzyki na telefonie, ale nie takiego normalnego sluchania tylko takiego, zeby wszyscy slyszeli, ze na fonie leci mi Grubsona i jestem rasta. Nie chce uog?lniać, bo wiadomo - od kazdej zasady znajda sie wyjatki, ale to muzyka dla lansu w gimbazjum, rly.

Ostatnia edycja:

Grubson to pozer, ktorym jaraja sie 13 letnie dziewczynki w gimbazjum, chcace byc rasta i nikt, ale to nikt nie przekona mnie, ze tak nie jest.

Powiedzia? 13 letni ch?opczyk :D

Og?lnie nie s?ucham reggae, jednak utwory Grubsona maj? co? takiego w sobie ?e nie trzeba s?ucha? reggae czy tam rapu ?eby je polubi? : D

Druga rzecz, Rybnik, brudne po?udnie, ?l?sk : >

Status
Zamknięty.
Do góry