• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Zawsze mo?na waln?? kolejeczk?, kt?ra wpuszcza?aby
bez czekania graczy z kontem bonus :D

Haha i wida? ?e OTS robiony jest dla kasy ^^ Pewnie bedzie tak samo jak na rl ze dla konta z bonusem bedzie wszystko : bomberman , jazda na koniu i inne a dla facc bedzie g?wno. Tak jak na RLu - 90% pacc 10% facc

Pozdro ^^

@edit

Sorry za post. Teraz u?wiadomi?em sobie ze kazdy OTS jest robiony dla kasy. Bo przeciez po co innego by ludzie OTSy robili? Zeby czerpac z nich korzysci.

Ostatnia edycja:

Haha i wida? ?e OTS robiony jest dla kasy ^^ Pewnie bedzie tak samo jak na rl ze dla konta z bonusem bedzie wszystko : bomberman , jazda na koniu i inne a dla facc bedzie g?wno. Tak jak na RLu - 90% pacc 10% facc
Pozdro ^^

daj nam tysi?c z?otych co 3 miesi?ce, a nawet nie b?dziemy robi? konta bonus
ani sms shopa :D

Na forum jest 500 u?ytkownik?w, w?a?ciwie to 480~ ale to prawie 500 i liczba ci?gle ro?nie. Dodatkowo gdy na forum jest online 30 ludzi to 20 nie jest zarejestrowanych.

Kolego 2x up, otrze?wiej. Powiedz mi od kiedy to dedyk jest za darmo? Najbardziej to mnie rozpierdoli?o jak napisa?e?, ?e serwer jest dla kasy stworzony... Osobi?cie domy?lam si?, ?e zysk z serwera b?dzie spory, ale te? wiem, ?e na pewno on nie jest stworzony dla kasy, w sms shopie nie b?dzie item?w typy DONATOR KLAPKI, GOD PANDEMONIM ULTRA ELDER BOOK, w?a?ciwie to nie b?dzie nawet p seta, wi?c nie wiem jak ten serwer mo?e by? stworzony dla kasy. I pozdrawiam wszystkich, kt?rzy twierdz? ?e serwer po kilku dniach, tygodniach zostanie zamkni?ty bo Admini b?d? mieli wystarczaj?co forsy. Trzeba by? ostro jebni?tym ?eby zamkn?? co? co si? robi?o 2 lata.

Apel do wszystkich, kt?rzy twierdz?, ?e ten ots nie wystartuje etc.

RODACY... Pierdolcie si?. ;*

To b?dzie tak jak z Eternal Kingdom ;d tyle os?b gra?o nieogar by? w?r?d Gm?w na rooku all w temple siedzieli potem jakis idiota buga znalazl wszystkie czary zbygowane byly walily hity po xxxxxxxx albo nie umieli naprawic albo im sie juz nie chcialo i po otsie ;d a tak go zapowiadali
O.o jeszcze zobaczylem ze forum macie na cba.pl to sie postaralisice panowie nikt wam nie mowil ze to najgorszy hosting jaki jest ? Nie stac was na platny ? Z tego co sie orjentuje to najtanszy hosting kosztuje 2.44 sms;em
Za to macie wielki "-"
Drugi minus jest za zgapienie wszystkiego z metin2 "-"

na 99% przy starcie bedzie taki nieogar ze crash co pare min i tak az do usranej smierci PZDRO

Ostatnia edycja:

To b?dzie tak jak z Eternal Kingdom ;d tyle os?b gra?o nieogar by? w?r?d Gm?w na rooku all w temple siedzieli potem jakis idiota buga znalazl wszystkie czary zbygowane byly walily hity po xxxxxxxx albo nie umieli naprawic albo im sie juz nie chcialo i po otsie ;d a tak go zapowiadali
O.o jeszcze zobaczylem ze forum macie na cba.pl to sie postaralisice panowie nikt wam nie mowil ze to najgorszy hosting jaki jest ? Nie stac was na platny ? Z tego co sie orjentuje to najtanszy hosting kosztuje 2.44 sms;em
Za to macie wielki "-"
Drugi minus jest za zgapienie wszystkiego z metin2 "-"
na 99% przy starcie bedzie taki nieogar ze crash co pare min i tak az do usranej smierci PZDRO

Tylko tyle masz do powiedzenia?? :D
Po pierwsze to nie forum OTSa, tylko forum projektu,
zrobione w godzin?, bo by?o potrzebne, po 2. innych
gier ni? metin 2 nie znasz? Og?lnie nie gram w gry ale
takie same wahania s? te? w diablo, w diablo jest r?wnie?
naprawa itemek, ulepsza? przedmioty mo?na jeszcze w maple
story i pewnie w stu innych gierkach. wi?c si? nie popisa?e?...
A no chyba, ?e chodzi Ci o konie, tu faktycznie jest to swego
rodzaju zgapienie z nawyk?w jakie maj? ludzie, bo przecie? nie
je?d?? na owcach, szczurach, psach, krowach tylko w?a?nie
na koniach. No to tu masz racj?. Po 3 od kilku dni jest po 25
os?b online i nie by?o jeszcze ani jednego crasha mimo tego,
?e to dopiero faza test?w. Jeszcze masz jakie? w?tpliwo?ci?
Co do p?atnego forum to wystarczy nam tysi?c z?otych na dedyka.
No chyba, ?e chcesz zap?aci? za nas, to ch?tnie kupi? jakie? tanie
forum. Tylko nie wiem po co skoro zrobili?my w?asne. Jak jeste? taki
pewien siebie, to czemu nie napiszesz ?e na 100%? ?eby? w razie,
gdyby nam si? uda?o m?g? powiedzie? "Ach tak mieli?cie farta"?
Dzi?ki za pozdrowienia.

Acha i jeszcze co do GM?w...
Na Grimie ich niema. Jest tylko
2ch Admin?w i na tym koniec.

Ostatnia edycja:

Hmm i ci dwaj Adminowie ogarna ~500 osob w tym 300 na bocie? ;p

Hmm i ci dwaj Adminowie ogarna ~500 osob w tym 300 na bocie? ;p

Damy rad? botom.
Zrobimy zabezpieczenia r??ne
Jak jest wszystko dobrze zrobione,
to admini nie musz? niczego ogarnia?.
Sp?jrz na RL. GM?w tam prawie nie wida?.

ahahha kur%% co ty teraz wy&& 80% osob co gra w tibie na bocie wali chlopie pokazales swoj skill teraz -.-

a co do tej zgapy z metina to klimat ten sam to co w metinie -.- jeszcze spolszczenie tych itemow takie same zjeb^^ nazwy jak w metku ...
25bez crasha no to jestem dumny z ciebie. Jak ci na premiere wejdzie 500osob albo wiecej to zobaczysz co to bedzie ....w 2 osoby jak 5min po starcie ogarniecie sie to wysle ci 50zl -.- jak jest tam rookgard to bedziecie musieli tpac czy jaki chu,. bo jeden na drugim bedzie stal

Ostatnia edycja:

LUDZIE!! naprawde mi was ?al server robili 2 lata zaczeli od niczego i nie wystartowalby pomyslcie jezeli by mie mial startu to kto by marnowal 2 lata na robienie projektowanie ots ja robie 2 dni mapke to mam dosyc a co dopiero oni dajcie juz spokoj

ahahha kur%% co ty teraz wy&& 80% osob co gra w tibie na bocie wali chlopie pokazales swoj skill teraz -.-
a co do tej zgapy z metina to klimat ten sam to co w metinie -.- jeszcze spolszczenie tych itemow takie same zjeb^^ nazwy jak w metku ...
25bez crasha no to jestem dumny z ciebie. Jak ci na premiere wejdzie 500osob albo wiecej to zobaczysz co to bedzie ....w 2 osoby jak 5min po starcie ogarniecie sie to wysle ci 50zl -.- jak jest tam rookgard to bedziecie musieli tpac czy jaki chu,. bo jeden na drugim bedzie stal

Kolego, by? popatrzy? troch? w co i jak w temacie.
Na kt?rej? z poprzednich stron jest napisane, ?e przez pierwsze kilka dni nie trzeba b?dzie przechodzi? rooka [ bo na nim i tak nie zostaniesz - tutaj "rook slayer?w" ( nie wiem jaka poprawna forma;P) nie b?dzie. Masz kilka misji do wykonania i przechodzisz na main. ] Nie s?dz?, aby silnik mia? jakie? problemy.
Skoro na testach, na cienkim ??czu i kompie hostera [ nie wiem jaki jest ] nie ma lag?w to lag?w w firmie host-uj?cej tym bardziej by? nie powinno, a o crashe jestem dziwnie spokojny, ?e z nimi sobie ju? poradzili. 2 Lata robienia jednak robi swoje.
Osobi?cie zawiod?em si?, ?e nie wystartowa? tak jak zak?adano tj, 1 dnia wakacji no ale trudno. Czekam dalej i mam nadziej?, ?e za te 2 tygodnie b?dzie mo?na pogra?.

S? ludzie kt?rzy czekaj?, i co do tego nie mam ?adnych w?tpliwo?ci, a dzieci kt?re twierdz? ?e serwer nie wystartuje jak nie chc? niech nie graja, wtedy rozgrywka b?dzie o wiele przyjemniejsza. Czekamy niecierpliwie i odliczamy dni do startu.

no to fajny ots;p ale ju? to tu pisa?em...,,, w stu procentach zgadzam sie z gmhoster 123 ?e robili przez 2 lata i teraz wystartuje ten serwer... czekam i czy ju? data startu jest znana?

@2UP
nazywasz mnie dzieckiem? ; O
Ja tylko pisze jak b?dzie jestem prorokiem i wszystko przewidzia?em burdel na k??kach ... jak oni chc? w 2osoby ogarn?? to ja im ?ycz? szcz??cia .. Ustawie bota na 2h i ciekawe czy mnie z?api?

Dla mnie jeste? dzieckiem, bo jak dziecko si? zachowujesz, wzniecasz nie potrzebne k??tnie i piszesz bez sensowne teksty osadzaj?ce cz?onk?w zespo?u. Nie da?e? im nawet szansy, nie wiesz jak b?dzie i nie jeste? w stanie tego przewidzie?, wi?c prosz? Ci? daj sobie na luz, uspok?j si? albo po prostu nie spamuj w tym temacie i daj szanse innym nacieszy? si? z tego na co tak d?ugo czekaj?.
Pozdrawiam Szusi.

@2UP
nazywasz mnie dzieckiem? ; O
Ja tylko pisze jak b?dzie jestem prorokiem i wszystko przewidzia?em burdel na k??kach ... jak oni chc? w 2osoby ogarn?? to ja im ?ycz? szcz??cia .. Ustawie bota na 2h i ciekawe czy mnie z?api?
Takich jak Ty to by trzydziestu nie ogarn??o :D

Pare pyta?... :
1. Czy ktos z moderatorow moze zrobic porzadek z tym niewychowem? Wystarczy spojrzec na powod edycji...
2. Od kiedy start OTSa nazywa sie premiera :O?
3. Po co nabijasz tutaj posty i psujesz zabawe innym ludziom ktorzy potrafia zrozumiec trudnosci w dotrzymaniu daty startu i pierw wola zobaczyc OTSa niz pierdolic 3 po 3 glupoty jak ty nie majac o wielu rzeczach pojecia? Wiec prosze ci w imieniu wszystkich ludzi abys STAD WYSZEDL...

DOBRA PANAOWIE/DZIECI Nie bede wam przeszkadzal w podniecaniu sie tym ots;em BO JESZCZE WAM ZYLKA WYSKOCZY !

Ale nie odpowiedziales na pytanie ;(

@topic
Calkiem duza wam ta mapka wyszla

powiem tak mo?e wejde :) ale jak ten ko? to outfit to mo?e by doda? do niego jakis speed ?eby szybciej biega? kon :)?? to moja propozycja gdzies tak + 150 speeda ?eby mia? :) Pozdrawiam Cyngiels

Czyli co, nie b?dzie tych innych nazw ulepsze?? To raz. A dwa, to czy k?? mo?e by? inny? No ja bym chcia? czarnego mustanga np. Czy on dzia?a jak outfit, co ze schodzeniem itd. Czy jest przypisany, czy mog? by? koniokrady, czy da si? go oswoi? itd. Swoj? drog?, fajnie mie? w?asnego oswojonego konia. A nazwa? Zamiast "Mustang Charina" (bo nie zawsze si? tak odmienia w j. polskim), mo?na by, np. Mustang, w?a?ciciel: Charin, albo co? w tym stylu, ?eby nie by?o b??d?w odmiany.

Status
Zamknięty.
Do góry