• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Bomberman nie jest oryginalny?
A podr??e balonami? A nowe grafiki?
A questy kt?rych niema w RL?
A to ?e nie jeste?my kolejnym serwerem
kt?ry ?mie si? nazywa? OTSem:
"RL map RPG Exp 100x"
Ka?dy widzi co chce zobaczy? :)
Mimo to dzi?ki za krytyk? cho?
ta niewiele wniesie do projektu :P

Grafiki ok. Pomin??em m?j b??d. Questy no te?. Podr??e balonami jest co najmniej takich ots?w ok.20 (szukajcie se po zagranicznych). Bomberman te? takie co? ju? widzia?em na kilku. Real Mapa to nie b?dzie to te? du?y plus ,ale zastan?wcie si? mo?e zamiast kowala wprowadzcie system przez kt?ry eq jest ulepszane w trakcie expienia tak jakby ono dostaje w?asne do?wiadczenie dopiero po czym mo?na je ulepszy? czym? rzadkim i szlachetnym co mog?o by by? jako kowalstwo zamiast fishingu. Zamiast koni wprowadzcie pegasy lub co? w?asnego, bo w ko?cu wi?kszo?? "zwierz?t" w tibii jest pomutowana. Wie?cie se to pod uwage :) PS. Mam wiele pomys??w ,ale z niekt?rymi mog? si? podzieli? jeszcze chocia? sam je wprowadzam do otsa.

Te wszystkie pegazy kto? musia?by narysowa?...
To nie takie proste. Same konie s? ju? sukcesem.
Tak? widzia?e? ju? OTSa z bomnermanem? Bardzo
prosz? podaj linka bo ?rednio wierz? ;/ ?rednio
realistyczne... Expie sobie a tu nagle moja zbroja
awansuje na wy?szy poziom -.- Beznadziejnie...
A kowal jest osob? kt?ra tym si? zajmuje jak by
nie patrze?. To tak jakby powiedzie? ?e w diablo
s? potiony i w Tibii te? :P

?le troch? to uj??em. Chodzi?o mi o to ?e tak jakby posta? przyzwyczaja si? do bronii odkywa jej nowe strony i po ilu? walkach jest w stanie "okre?li?" czym j? mo?na ulepszy?. Konie na pegasy nie ci??ko skrzyd?a plus rogi dorysowa?. Co do ots?w z BManem to na nich by?em oko?o paru miesi?cy wstecz wiec nie wiem czy dalej istniej? musia?bym bym popatrze?. To s? tylko sugestie wi?c spokojnie

Ostatnia edycja:

?le troch? to uj??em. Chodzi?o mi o to ?e tak jakby posta? przyzwyczaja si? do bronii odkywa jej nowe strony i po ilu? walkach jest w stanie "okre?li?" czym j? mo?na ulepszy?. Konie na pegasy nie ci??ko skrzyd?a plus rogi dorysowa?. Co do ots?w z BManem to na nich by?em oko?o paru miesi?cy wstecz wiec nie wiem czy dalej istniej? musia?bym bym popatrze?. To s? tylko sugestie wi?c spokojnie

Oj wiem ?e sugestie. Jak sko?czymy wszystko i zostanie czasu to zrobi? nowe zwierzaki. :P

No, widze ?e b?dzie nie?le du?o ludzi, dlatego ?ycze wam jak najlepiej.
Takie pytanie - pierwszy screen, to jest Temple czy co?
Balon jest dobry, ale npc w nim wygl?da, jakby mia? za moment upa?? xD.
'x3lio.

No, widze ?e b?dzie nie?le du?o ludzi, dlatego ?ycze wam jak najlepiej.
Takie pytanie - pierwszy screen, to jest Temple czy co?
Balon jest dobry, ale npc w nim wygl?da, jakby mia? za moment upa?? xD.
'x3lio.

Tak to jest temple. Wiem ?e nie wygl?da zbyt okazale ale jest
to miasto os?b ubogich. N?kane ci?g?ymi najazdami barbarzy?c?w
wydaj?ce wielkie kwoty na szkolenie m?odzie?y i wyr?b broni.
Ca?e zbudowane jest z drewna, gdy? to jedyny surowiec do
kt?rego jego mieszka?cy maj? dost?p.

Co do balony to s?dz? ?e mo?na polepszy? jego jako?? :)
Rozpikselowa? si? nam troszk? :P

Ots jest wyjebany w kosmos.B?de na nim gra? :D

Ten ots jest najlepszy!! Nast?pny pow?d dlaczego chce wakacje xD :D
Powodzenia w pracy otsa
Pozdrawiam:)

Niestety, ale nie tworzy si? ju? takich ots?w jak ten. Wiele os?b narzeka, ?e jest du?o rzeczy po?ci?gane, ale nie wierze w to , ?e nie pokusz? si?, aby zajrze? na serwer i sprawd?, co nasi rodacy natworzyli. Ciekawi mnie par? spraw. Jak b?dzie wygl?da?o latanie balonami? B?dzie to co? takiego, ?e wejdziemy w balon i przenosi? b?dzie nas do innego balonu w innym mie?cie, czy b?dzie tak, ?e wejdziemy do balonu, wpiszemy jak?? komend? i zaczniemy sobie lata? po miastach i innych lokalizacjach? Bomber - na jakiej zasadzie to b?dzie?: darmowy dla wszystkich graczy, czy te? punkty, kt?re kupimy w ''sms shopie'' i b?dziemy kata? z innymi graczami? Konie - napisa?e?, w kt?rym? po?cie, ?e to b?dzie rare, czyli konia b?dzie bardzo trudno dosta?? Jaki? quest czy nagroda w jakim? konkursie czy co?? Mo?esz nam to przybli?y??

To na razie tyle z moich pyta?, pewnie b?dzie ich wi?cej.

Bardzo ?adnie si? ots zapowiada - Troszeczk? grafiki Czaszy balon?w poprawi? i b?dzie git :)

No i jeszcze jednego si? czepn? - Jak t?umaczycie magi? w ?wiecie po 2012 roku? ?e ludziom si? wykszta?ci?y jakie? nowe cechy/zdolno?ci od tego ca?ego syfu ? :s

Bo jak narazie nie widzia?em wyt?umaczenia, albo po prostu nie przeczyta?em poprzednich stron poza pierwsz?.

Niestety, ale nie tworzy si? ju? takich ots?w jak ten. Wiele os?b narzeka, ?e jest du?o rzeczy po?ci?gane, ale nie wierze w to , ?e nie pokusz? si?, aby zajrze? na serwer i sprawd?, co nasi rodacy natworzyli. Ciekawi mnie par? spraw. Jak b?dzie wygl?da?o latanie balonami? B?dzie to co? takiego, ?e wejdziemy w balon i przenosi? b?dzie nas do innego balonu w innym mie?cie, czy b?dzie tak, ?e wejdziemy do balonu, wpiszemy jak?? komend? i zaczniemy sobie lata? po miastach i innych lokalizacjach? Bomber - na jakiej zasadzie to b?dzie?: darmowy dla wszystkich graczy, czy te? punkty, kt?re kupimy w ''sms shopie'' i b?dziemy kata? z innymi graczami? Konie - napisa?e?, w kt?rym? po?cie, ?e to b?dzie rare, czyli konia b?dzie bardzo trudno dosta?? Jaki? quest czy nagroda w jakim? konkursie czy co?? Mo?esz nam to przybli?y??

Znalaz?em tego posta w innej zapowiedzi -

1. "Konie w Tibii, rozumiem, ?e one bed? dzia?a? na zasadzie boh?w"
Oczywi?cie. Na koniu poruszamy si? szybciej ni?
biegn?c o w?asnych si?ach. O ile wykonamy misj?
na tego? w?a?nie rumaka.

2. Pytanie Paranormalnego na temat balonu:
Nie jeste?my w stanie zrobi? dok?adnej p?ynnej symulacji
Ze wzgl?du na to, ?e balony zderza?by si? w powietrzu gdyby
dwie osoby podr??owa?y w tym samym czasie. B?dzie jednak
mo?na u?ywa? go na zasadzie statku z kilkoma punktami widokowmi.

3. "Bomberman brzmi fajnie, czy i jakie ograniczenia dost?pu b?dzie mia?? (cena wst?pu czy co??)"
My?limy nad tym, Server musi jako? zarabia?, a to jest
jeden ze sposob?w kt?ry da?by nam pewien zarobek
ale nie faworyzowa? graczy p?ac?cych, a na tym nam zale?y.

Ostatnia edycja:

Niestety nie mo?emy zrobi? by balonem mo?na by?o sterowa?.
Ju? gdyby w tym samym czasie 2 osoby lata?y to by si? balony na siebie nachodzi?y itp. No i mo?na by by?o ucieka? przed PK, i wieeeele innych
powod?w dla kt?rych balon dzia?a na zasadzie Statku z kilkoma teleportni?ciami
na po?rednie miejsca podr??y. Na chwilk? gdzie? nad miasto, na chwilk? nad morze itd.

Bomber to chyba zrobimy tak ?e dla ka?dego konta si? zrobi darmowe np. 50 walk a potem ju? tylko dla graczy z premium kontem.

Ko? to nagroda z bardzo trudnego i d?ugiego questa...
W?a?nie dla tego b?dzie to rare.

WoooW! Server zapowiada si? ciekawie. Pomys? "Bombermana" ciekawie wykorzystany. Jazda konna te?. Bardzo podoba mi si? balon oraz system kolczyk?w. A je?li chodzi o profesje to b?de jakie? nowe czy stare i czy ka?da profesja b?dzie posiada?a sw?j 1 outfit, kt?ry b?dzie mog?a ulepsza??

Pozdrawiam Crisek.!

WoooW! Server zapowiada si? ciekawie. Pomys? "Bombermana" ciekawie wykorzystany. Jazda konna te?. Bardzo podoba mi si? balon oraz system kolczyk?w. A je?li chodzi o profesje to b?de jakie? nowe czy stare i czy ka?da profesja b?dzie posiada?a sw?j 1 outfit, kt?ry b?dzie mog?a ulepsza??
Pozdrawiam Crisek.!

Stare profesje i ka?da kilka outfot?w w?asnych + kilka wsp?lnych dla ka?dej profesji. A na 150 poziomie robisz questa na co? w stylu promocji. I jeszcze
nie mamy pewno?ci jak zrobi?. Czy po prostu ulepszenie czy zrobi? rozga??-
-zienie ka?dej profesji. Np.
wojownik -> Rycerz/Barbarzy?ca
Dystansowiec -> ?ucznik/Kusznik
itd

Hmm... (Wszed? do galerii Tajemniczy m??czyzna w prochowcu...) Bardzo ciekawie si? zapowiada... (Mrukn?? pod nosem...) Nie widzia?em czego? podobnego... Lecz mo?na by?o by to poprawi?... (Westchn?? patrz?c na ma?y, zakurzony obrazek z du?ym balonem i koniem stoj?cym obok...) Kiedy? i mnie tajemnicze morze tam zabierze... (Pomy?la? sobie... Po chwili co? przyku?o jego uwag?...) Jakie to pi?kne... (Powiedzia? patrz?c na wielki obraz, na kt?rym jest mn?stwo radosnych ludzi bawi?cych si? dziwnymi czarnymi kulami z lontem...) No nic pora wraca?... (Wychodz?c mrukn?? sobie cicho...) I ja kiedy? tam zagoszcz?... (Zachwycony wystaw? opowiada? o niej swoim znajomym i nieznajomym jaki to pi?kny ?wiat ujrza? na obrazach w dalekiej karczmie...)...

Tak si? jako? na literatur? wzi??em ;) Ca?kiem nie?le mi to idzie... Ots si? bardzo ciekawie prezentuje i ten pokaz pierwszych misji, nowe rzeczy typu bomberman bardzo mi si? spodoba?y ;=) Tylko b?d? musia? czeka? a? do 25 czerwca ;/ to mnie bardzo boli, ale jako? se poradz? :D naprawd? zagoszcz? na serwerze tym i my?l?, ?e d?ugo na nim b?d? siedzia? (Mo?e nawet 1 dzie? ;)) Joke :D naprawd? czekam i gor?co pozdrawiam

W ko?cu OTS, kt?ry jest ca?kiem inny, ni? inne :hah:
Ta mapka jest robiona na podstawie innej (np. Evo) czy ca?a b?dzie nowa?
A to, ?e po polsku b?dzie to fenomenalny pomys?. Wreszcie nie b?dzie problem?w ze zrozumieniem celu danego Questa. Gdy tylko wystartuje, wbij? do was lol

PS : Gdyby? jeszcze zrobi? klienta na telefony np. GrimME :p xD

Pozdrawiam

W ko?cu OTS, kt?ry jest ca?kiem inny, ni? inne :hah:
Ta mapka jest robiona na podstawie innej (np. Evo) czy ca?a b?dzie nowa?
A to, ?e po polsku b?dzie to fenomenalny pomys?. Wreszcie nie b?dzie problem?w ze zrozumieniem celu danego Questa. Gdy tylko wystartuje, wbij? do was lol
PS : Gdyby? jeszcze zrobi? klienta na telefony np. GrimME :p xD
Pozdrawiam

Mapa jest robiona od 0 :)
Nie jest to ?adne evo :P

mam pytanie co do PACC.
Czy b?dzie on w 100% darmowy?
mam nadzieje,?e nie b?dzie to serwer typu "Aby byc najlepszymKUP VIP ACCOUNT !!!
Czekam Na Odpowiedz.

Ostatnia edycja:

Po raz pierwszy przeczyta?em zapowied? servera, kt?ry przyku? moj? uwag?.

Kilka pomys??w zer?ni?tych z Metina, ale np. Bomberman to zajebisty pomys? :D

Jedyne co mi si? nie podoba to tekst 'Siemasz, Zi?ciu'. Nie mo?esz pierdzieln?? 'Witaj'? ?adniej brzmi i bardziej pasuje do handlarza. ; )

Na server na pewno si? zaloguj? zobaczy? jak Ci to wysz?o. :D

mam pytanie co do PACC.
Czy b?dzie on w 100% darmowy?
mam nadzieje,?e nie b?dzie to serwer typu "Aby byc najlepszymKUP VIP ACCOUNT !!!
Czekam Na Odpowiedz.

TAk jak napisa?em w zapowiedzi konto vip nie daje
niczego co u?atwia gr?. Masz wszystkie czary itp
bez tego. Jedynie kilka outfit?w NOWYCH b?dzie
dla vip. wystawianie przedmiot?w na targu,
gra w ko?ci na kas? itd. ?al Ci po?wi?ci? 10z?
miesi?cznie na nasz server? :(

Status
Zamknięty.
Do góry