• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Dramat kolejna reklama.....

@topic
Mi nie chodzi?o o dobitne poradniki, ?e "idz 20 sqm na p??noc p??niej skr?? na zach?d :D Chocia? takie te? mog? by?...ale np mapka+opis co? typu..." Dawno temu najlepsi wojownicy swe skarby ukrywali w jaskini na p??noc od miasta 'nazwa' niestety z czasem jaskinia zawali?a si? aby odkry?........blebleble...trzeba przeby? d?ug? drog? pe?n? istot nie z tego ?wiata..." i tak mog? ci?gn?c w niesko?czono??:D Mo?e sza?u to nie robi ale zawsze takie co? lubi?em:):):D:D:D No c?? nie zostaj? nic innego jak czeka? na start:)

@Je?li chodzi o wiki to chodzi?o mi o co? w stylu: (nie mam zamiaru nic reklamowa?, to tylko przyk?ad i pod tibie 7.6;s)

Pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:

No masakra z tymi reklamami, ludzie widza ze popularny temat jest Grim OTS'a to zaczynaja spammowac jakies reklamy o swoich ots itp. bo nikt niechce na ich nudny temat wejsc kt?ry zaczyna sie slowami "RL MAP" ... Tym razem jest wyjatkowa reklama gdyz nie ots'a a forum ale reklama to reklama...

Ostatnia edycja:

Moim zdanie takie poradnikowanie psuje gr?. Wyobra? sobi? ?e masz h level m?czysz si? ?eby zrobi? questa w ko?cu Ci si? udaje i publikujesz drog? na stronie i wszyscy wykonuj? i tw?j rare staj? si? zwyk?ym itemem. Wiadomo na spoilery wchodzi?by ten kto by chcia? ale.. no w ka?dym b?d? razie ja na takie co? nie wejd? :p

P.S Kiedyy ten startt XD

Kolega up ma duzo racji :P
Ja bym proponowal po prostu zrobic ankiete tu lub na waszym forum i mysle ze to wyjasni sprawe :d Chyba ze chcecie sami zadecydowac o tego typu rzeczach

P.S Kiedyy ten startt XD
Po raz kolejny pisz? ?e data startu jest nie znana, wystarczy ?e przeczytasz jedn? stron? ;)
@Down tego si? nie da olewa? tylko trzeba twardo im to wbija? do g?owy.

Ostatnia edycja:

Mam pytanie czy w og?le przeczytali?cie m?j post xD? Napisa?em, ze nie dok?adny opis ale nakierowanie gdzie mniej wi?cej i nic wi?cej:D Co do post?w typu kiedy start to olej to ja na to nie zwracam uwagi xD

Pozdrawiam.

Jeste?cie ciekawi jak id? prace to wbijcie na GrimOTS.pl albo GrimOTS.cba.pl i tam spamujcie/trollujcie a nie tutaj, nosz do kurwy n?dzy ile mo?na pisa? ?e start jest nie znany a wy dalej swoje.

@up
czary z reguly nie sa wymawiane w zadnym jezyku :d
Jest to ze tak powiem kompozycja slow stworzona na potrzeby Tibii

Czary w tibi to ?acina -.-.

Edit.: A, no kurcz?, to kuk?y, a nie jakie? beholdery! Zr?b kuk?y, a potwor? daj si? wylegiwa? w naturalnym ?rodowisku - jaskiniach, dziurach, lasach itd. Kurde, ile ja bym da? za las, zwierzyn? i mo?liwo?? fajnego polowania... Ale nie o tym. Og?lnie w Tibi si? RPGowa? nie da, wi?c szukam szans na to tutaj. Zawsze czego nie zrobisz teraz, zrobisz na updade.

Chcialbym sie spytac o pewna rzecz. Mianowicie jak bedzie wygladac skillowanie u palka ? Jesli nie ma spearow albo starow to palek ma skillowac arrowami i boltami ? nie za duzo kasy na to wyjdzie ?

Edit.: A, no kurcz?, to kuk?y, a nie jakie? beholdery! Zr?b kuk?y, a potwor? daj si? wylegiwa? w naturalnym ?rodowisku - jaskiniach, dziurach, lasach itd. Kurde, ile ja bym da? za las, zwierzyn? i mo?liwo?? fajnego polowania... Ale nie o tym. Og?lnie w Tibi si? RPGowa? nie da, wi?c szukam szans na to tutaj. Zawsze czego nie zrobisz teraz, zrobisz na updade.
nie wiem o co ci chodzi ale tak w?a?nie b?dzie rycerz do skillowania b?dzie mia? kuk?y a ?ucznik specjalne tarcze.

Chcialbym sie spytac o pewna rzecz. Mianowicie jak bedzie wygladac skillowanie u palka ? Jesli nie ma spearow albo starow to palek ma skillowac arrowami i boltami ? nie za duzo kasy na to wyjdzie ?

A czym na rl tibii pall trenuje? Kamyczkami (small stones)! Chyba b?d? do kupienia, a jak nie to niedaleko miasta s? gobliny ;)

nie wiem o co ci chodzi ale tak w?a?nie b?dzie rycerz do skillowania b?dzie mia? kuk?y a ?ucznik specjalne tarcze.

Na zdj?ciu by?y beholdery, o ile si? nie myl?. Chyba, ?e kuk?a jest w kszta?cie beholdera. Lecz je?li tak jest, jak m?wisz, to RPG ?yje! Viva la revolucjon! Tylko jeszcze, ?eby nie by?o mno?nik?w expa, chryste i nie musz? czeka? z kolegami na Altaron! Nie ma to jak PACC z sms shopu (zawsze w rl tibi mia?em za z?ot?wki), domek w g?rach, ciasteczka, konie w zagrodzie, szkocka mg?a... Kurde, rozmarzy?em si?...

Na zdj?ciu by?y beholdery, o ile si? nie myl?. Chyba, ?e kuk?a jest w kszta?cie beholdera. Lecz je?li tak jest, jak m?wisz, to RPG ?yje! Viva la revolucjon! Tylko jeszcze, ?eby nie by?o mno?nik?w expa, chryste i nie musz? czeka? z kolegami na Altaron! Nie ma to jak PACC z sms shopu (zawsze w rl tibi mia?em za z?ot?wki), domek w g?rach, ciasteczka, konie w zagrodzie, szkocka mg?a... Kurde, rozmarzy?em si?...

Mozesz mi wytlumaczyc co za roznica jaki bedzie wyglad trainerow? Wazne zeby spelnialy swoj cel ,a nie czy beda to rozowe beholdery czy slomiane kukly?

kamyki chyba zaliczaja sie do kategorii spearow ktore nie lamia sie jednym rzutem. Powinno byc tak aby taki kamyk sie nie konczyl aby byl do skilla

Mozesz mi wytlumaczyc co za roznica jaki bedzie wyglad trainerow? Wazne zeby spelnialy swoj cel ,a nie czy beda to rozowe beholdery czy slomiane kukly?

Kole?, s?owo RPG, to dla ciebie R-Resolved (solucje do quest?w) i PG (power gaming)?

#Tricky1118
To nie by?o pytanie tylko zdanie wyra?aj?ce moj? niecierpliwo??. By?o s?ynne XD. A ty ju? na powag? wszystko .;d

Mam pytanko co do shopu czy jest ju? wiadomo jakie b?d? ceny i czy bd mo?liwo??
sms/przelew

Ten server b?dzie pot?g?.
Czekam z niecierpliwo?ci? na start.

Pytanie czy knight/pall bd najsilniejsi czy tez postacie magiczne bd rownie silne? Z tego co przeczytalem/zobaczylem(solar axe 70atk) wyglada jakby upgrade system byl tylko dla postaci typu rycerz, paladyn gdyz dodaje atk/def a postacia magicznym raczej to nie bd potrzebne bardziej by sie przydal jakis %dmg czy cos takiego, zobaczymy jak to tw?rcy zrobia ^^

Status
Zamknięty.
Do góry