• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[GregoRex] Threard

Status
Zamknięty.

GregoRex

Senior User
Liczba reakcji
93
Wpad?em na pomys?, aby wreszcie za?o?y? w?asn? galeri?.
Dawno nie pokazywa?em na tym forum swoich prac zwi?zanych z mappingiem.
B?d? stara? si? cz?sto dodawa? SS-y, ale niczego nie obiecuj?.
No to zaczynamy...

Temple do pewnego projektu Evo:
rqnxqx.png

Wie?e wartownicze w g?rach - dla projektu Bottle of Wine:
rqnxqe.png

rqnxqw.png

Zapraszam do komentowania i oceniania.
Prosz? o szczer? krytyk? ;)

Pozdrawiam
GregoRex

PS. Sorry, ?e pathingu nie wy??czy?em :(

Odp: GregoRex - Warsztat mappingu

?wietne prace naprawd? podziwiam twoje mappowanie tylko mam jedno zastrze?enie. Czemu nie ma szczeg???w na trawach na pi?trze 0 ????

Pozdrawiam,
Javimax

Widz?, ?e kierujesz si? ideami innych u?ytkownik?w w tworzeniu mapy przy tym zapominasz o swojej idei i kreatywno?ci. Te temple tak pr?bowa?e? upi?kszy?, ?e sta?o si? ono kwadratem z r??norodn? pod?og?, to wygl?da ble. U?ywaj?c RME robisz g?ry, gdzie jest masa b??d?w. Jedna deska opiera si? o co? No nie wiem ja nawet, mo?e o powietrze? W g?rach nie r?b r??norodno?ci pod??g nie przystosowanych pod ten klimat, jak m?wi?em ble. Jeszcze wiele Ci potrzeba, ?eby ogarn?? sztuk? mappingu. Polecam Ci zrobi? to z SimOne Map Edytorem..

Strasznie biedny b?dzie ten projekt je?li b?dziesz do niego dalej mappowa? =)

@Up :D :D :D :D To si? nazywa ocena bez lito?ci <lol2>

Mapy sa fajne ale jak ju? dajesz to dawaj sko?czone a nie ze na poziomie -0 nic nie ma. To psuje estetyk? screena. Pozdrawiam ^^

Aha no i wylaczaj tez spawny i shadow.

Kod:
Strasznie biedny b?dzie ten projekt je?li b?dziesz do niego dalej mappowa?
Hah, ty zawsze rozpier*** mnie na ?opatki swoimi negatywami :) +1.

#temat
Dziwne te wie?e wartownicze, tworzone bez pomys?u czy gracjii, a wykonanie jest r?wnie s?abe jak achillesowa pi?ta. Jak ju? kto? wy?ej wspomnia? natura woko?o jest pusta, ale to zapewnie specjalnie bo nie o tym tu mowa.
Evo temple koksi, kwadratowe, ale ??dnie uzupe?nione detalami +.

Pozdrawiam
Fluos!

Dzi?kuj? za szczero??. :)

No to tak...

@Javimax
Nie dawa?em nic do traw, bo chcia?em tylko g?ry pokaza? :P

@Phoenix332
Nie miesza?em klimat?w, zrobi?em all dobrze je?eli chodzi o klimat. SimOne jest dla profesjonalist?w, a ja do takich nie nale??.

@Thrak
O to si? nie martw. Raporcik ;)

@Xrobix
Gdzie tu masz spawny i shadow?
Na 0 nic nie robi?em, bo te mapy si? doklei? :)

@Fluos2
Nie mia?em pomys?u na te wie?e. Dosta?em takie zlecenie i je wykona?em. Szkoda, ?e to by?a moja pierwsza praca typu wie?a & g?ry. G?ry to nie moja najmocniejsza strona. :D
Temple evo pasuje do kwadratu, wi?c takie zrobi?em :P
Da?em detale i dzi?ki, ?e to zauwa?y?e?, ale czego? mi tu jeszcze brakuje... :)

Zapraszam do dalszych komentarzy! ;)

Nie dawa?em nic do traw, bo chcia?em tylko g?ry pokaza? :P
Lul, sko?cz map? i dopiero si? ni? popisuj. Je?li dajesz jej 20%, to z g?ry przyj?? mo?na, ?e b?dzie zjechana.

Nie miesza?em klimat?w, zrobi?em all dobrze je?eli chodzi o klimat. SimOne jest dla profesjonalist?w, a ja do takich nie nale??.
Gdzie tam jest ten klimat? :D Nawet z okularami dostrzec go nie mog?. Masz racje, SimOne jest dla profesjonalist?w, RME jest dla bardziej inteligentnych profesjonalist?w, niestety do ?adnej z w/w grup nie nale?ysz, polecam powr?t do Microsoftowego painta.

O to si? nie martw. Raporcik
Za krytyk? raportujesz? olaboga.

Nie mia?em pomys?u na te wie?e. Dosta?em takie zlecenie i je wykona?em. Szkoda, ?e to by?a moja pierwsza praca typu wie?a & g?ry. G?ry to nie moja najmocniejsza strona.
Temple evo pasuje do kwadratu, wi?c takie zrobi?em :P
Da?em detale i dzi?ki, ?e to zauwa?y?e?, ale czego? mi tu jeszcze brakuje...
Z tego co widz? na nic nie masz pomys?u, 'wie?a & g?ry', 'trawa & lawa', 'dupa i s?o?ce', brak twoich mocnych stron. Fajnie jest remejkowa? to co remejkowane by?o po raz tysi?czny. Daj spok?j, znajd? dziewczyn?, nie mappuj.

pos?uchaj wujka thraka

Wi?c zacznijmy od buduj?cej krytyki.
Pierwszy ss: od razu tracisz w moich oczach edytuj?c temple z evo zamiast zrobi? co? w?asnego. Nie do??, ?e jest to kiczowata przer?bka, gdzie zaspamowa?e? tronami kt?re tam nie pasuj?, dalej mieszasz tam borderami strasznie. I og?lnie shitnie to wygl?da.

Drugi ss: Po pierwsze nawet dobrze ss?w nie zrobi?e? - przypominam F11 w RME. Na po?udniowym stoku straszny spam tymi g?owami co niezbyt wygl?da. Bry?a wie?y nieciekawa, tak samo z wn?trzem. To samo si? dzieje z pod?o?em na g?rze. Og?lnie shit;)

Trzeci ss: To samo co w drugim.

Dzi?kuj? za uwag?.

Z tego co pami?tam, regulamin zawiera odpunkt o zakazie dodawania prac w stanie surowym...

1.Jak napisa? Krzy?, nie edytuj map evo, to syf jakich ma?o, zr?b co? w?asnego, o ile masz wen? oczywi?cie, bo bez tego ani rusz.
Niekt?re elementy kompletnie nie pasuj?, te trony, miecze, zbroje, to nie koszary tylko ?wi?tynia...
Niepotrzebne s? te groundy w temple, ujednolici? to.

2.G?ry, zn?w niepotrzebne elementy (belki, groundy itd.), brak pomys?u, kiepskie wykonanie g?r.

Odp: [GregoRex] Threard

Refresh

Drugi screen z obozu:
oboz-lucz_rqaewn.png

Komentowa?. ;/

Noo widze mapa ?adna ,chod? w nie kt?rych ssach brakuje przyrody ,ale og??em mapa do?c dobra : ) Jedyne co mi si? nie podoba ,to te kamienie na ziemi ,nie s? zbyt dobrze dopasowane ;)

8,5/10:cool::cool:

as you wish, pierwsze co rzuca si? w oczy to brak natury, zajebi?cie denny border g?r kt?ry wygl?da dramatycznie gdy nie umie si? go poprawnie skomponowa?, nie udana zabawa borderami groundu, spam autoborderem szaro-br?zowych kamyczk?f.

Co do budynk?w, oklepane, staromodne, tworzone bez pomys?u, te ko?ci nie komponuj? si? z drewnem.

Og?lnie nic nowego nie pokazujesz, s?abo - w twoim stylu.

@Maly Wizak
No, niestety mam spore problemy z przyrod?. :(

@Thrak
Pumba u?y? tych ko?ci w swojej mapie, ja ich u?y?em. Skomentowa?e? Pumb? bardzo dobrze, a mi doje?d?asz, ?e si? nie komponuje, ogarnij si?. A co do pracy - jest w miar? oryginalna.

@topic
Comment, and rate :D

@down
Mi chodzi jedynie o te "ko?ci".
Btw. jeste? zestresowany? Bo si? do mnie dobijasz ostatnio. Wy?yj si? na ?cianie jak masz ochot?, a nie na mnie. Elo.

Ostatnia edycja:

Jego praca:

Twoja praca:

Zauwa?asz r??nice? Bo ja owszem.

#up
Dajesz prace do komentowania, komentuje. Je?li boli Ci? tak bardzo moja krytyka nie dodawaj wi?cej prac.
Jest te? druga opcja, r?b tak dobre prace ?eby szcz?ka mi opad?a x]

Nareszcie mnie pos?ucha?e? x]

Ostatnia edycja:

Prosz? o zamkni?cie tematu. (mo?liwe, ?e tymczasowe)

Status
Zamknięty.
Do góry