• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Green i Blue Djinn tower :]

Status
Zamknięty.

Dempish

Active User
Liczba reakcji
18
praca2.png

Odp: Green i Blue Djinn tower :]

Mapa taka sobie, za ma?e urywki pokaza?e?, z tego co widz? edycja djin tower mi si? zbytnio nie podoba. Wpad? mi w oko mostek kt?ry jest na przed ostatnim zdj?ciu, lecz troch? nie podoba mi si? ten piasek na ?rodku. Na ostatnim zdj?ciu troch? pusto, u?y?e? p?kni?cia w piasku co jest troch? nie realne, p?kni?cie te staraj si? u?ywa? tylko do skalistych pod?o?y. Og?lnie nie ma za bardzo co ocenia?.

Kwadraty, ma?o detali, architektura jakotako ujdzie, praca slaba

A b??dy ortograficzne w opisach wpisa?y mi w ?yciorys 10 minut wycierania monitora z rzygowin.

Hmm, co tu powiedzie? jak Blackqu? wszystko napisa? ;s.
Jak ju? by?o wspomniane, wida? du?o, ba, wsz?dzie s? kwadraty.
Aby tego unika?, nie tw?rz ?cia?, g?r, border?w d?u?szych ni? na
4 sqm w jednej linii (mam nadziej?, ?e zrozumia?e?). Nast?pnie, na dachach da?e?
za du?o piachu. Te dachy s? jakby z materia?u, wi?c mog?yby nie wytrzyma? ; D.
Cho? nie kt?re pomieszczenia twoich wie? s? za du?e, to architektura jest okej : )
Most jest jak najbardziej w porz?dku pomijaj?c lewituj?cy piasek ^^. A na ostatnim
screenie wida? lich? naturk?, podpatrz jak kto? inny urozmaica teren na pustyni : )
Og?lnie opr?cz kilku b??d?w (mapperskich i ortograficznych) nie jest ?le.
: )

Mapa taka sobie, za ma?e urywki pokaza?e?, z tego co widz? edycja djin tower mi si? zbytnio nie podoba. Wpad? mi w oko mostek kt?ry jest na przed ostatnim zdj?ciu, lecz troch? nie podoba mi si? ten piasek na ?rodku. Na ostatnim zdj?ciu troch? pusto, u?y?e? p?kni?cia w piasku co jest troch? nie realne, p?kni?cie te staraj si? u?ywa? tylko do skalistych pod?o?y. Og?lnie nie ma za bardzo co ocenia?.

Fakt to co napisa?e? to prawda, ale w grze wygl?da?o by to troszk? inaczej wi?c na to te? zwracaj uwag?. Ch?tnie bym "pobiega?" po takim Djinn Tower :) I naprawde ?adna praca :huh:

A b??dy ortograficzne w opisach wpisa?y mi w ?yciorys 10 minut wycierania monitora z rzygowin.

Dok?adnie.

Jak ju? by?o wspomniane, wida? du?o, ba, wsz?dzie s? kwadraty.
Aby tego unika?, nie tw?rz ?cia?, g?r, border?w d?u?szych ni? na
4 sqm w jednej linii (mam nadziej?, ?e zrozumia?e?). Nast?pnie, na dachach da?e?
za du?o piachu. Te dachy s? jakby z materia?u, wi?c mog?yby nie wytrzyma? ; D.
Cho? nie kt?re pomieszczenia twoich wie? s? za du?e, to architektura jest okej : )
Most jest jak najbardziej w porz?dku pomijaj?c lewituj?cy piasek ^^

I to by by?o na tyle. Skup si? bardziej na detalach i likwidowaniu kwadrat?w to bedzie okey ;]

Mapa nawet fajna troszk? za du?o kwadrat?w og?lnie nie ma co ocenia? za bardzo...
Kamyczki u?y?e? inne wyko?czenia te? to przynios?o bardzo dobry efekt Graficzny
8/10

Status
Zamknięty.
Do góry