• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Graczu! Nie ?ci?gaj OTS to jeden wielki, zawirusowany shit.

Ognisty Smok

New User
Liczba reakcji
0
Ludzie, prosz? Was je?li chcecie mie? "zdrowy" komputer, nie ?ci?gajcie OTS z netu... I Wy Wielcy Znawcy Ots, nie m?wcie : Spoko,spoko wirusy zawarte w tym silniku/mapie nie s? gro?ne.. Taka gadka to dla naiwnych jest.. I pami?tajcie... ka?dy OTS jest zainfekowany tymi g?w****. Najlepiej nie gra? wog?le w Tibie, no ale.. nie wiem, ?mia? si? czy p?aka??:confused:

Odp: Graczu! Nie ?ci?gaj OTS to jeden wielki, zawirusowany shit.

Kole? masz kompleksy?
Co Ciebie to obchodzi czy kto? ?ci?ga OTS z neta czy nie ?
M?wisz ze nie s?i?ga? ots z neta.
To sk?d?
Z telegazety?
Ogarnij si?.
Temat tylko do zamkni?cia.

Edit:
Prosz? moda o zamkni?cie tematu,bo wszyscy tylko tu spamuj? bez powodu.

Ostatnia edycja:

Jak si? boisz zawirusowanych ots-?w to w nie nie graj a nie za?miecasz forum jakimi? g?upotami.
A tak w og?le to ty my?lisz ?e nawet te najwi?ksze i najs?ynniejsze ots-y to wirusy.:confused:

"Nie ?ci?gaj OTS... bo wirusy" Wiesz ile teraz w internecie jest wirus?w? OTS to jest tylko 1% Wirusa mo?na nawet ?ci?gn?? z Winamp'em. Wi?c je?li masz si? tak g?upio wypowiada?, to lepiej id? na plac z kolegami i pograjcie w chowanego, lub co? innego!

Pozdrawiam,
DRE

Wida? po temacie , jaki? u?ytkownik b?dzie zach?ca? ludzi do komprymitacji w tej sprawie.Powiem tak id? si? lecz , tak ci powiem.No prawda jest wiele OTS zawirusowanych i posiadaj? keylogery , ale bez przesady.Chyba ?e kto? nie wie co to jest Win32 , to ju? jest kompletnym nierozumnym dzieckiem czy g?upkiem.
A OTS to nie rzadne g?wno co posiada wirusy , zastan?w si? po co zak?adasz taki beznadziejny temat.
Prosz? o zamkni?cie tego tematu.
Pozdrawiam,
Arts

Nie no poprostu jezeli gosciu ma byc taki ostrozny to niech nie wchodzi na WP ;o albo wogole: USUN PRZEGL?DARKE INTERNETOWA TAM MOZE BYC WIRUS :D
1.W sumie dla wlasnego bezpieczenstwa jak mialem grac na ots'ach, to nie gralem w rl tibie ^.- i na odwrot :D wiec to jeden sposob. Drugi wogole nie grac w tibie i miec swiety spokoj ^.-, a trzeci patrz punkt 1 i 2 :P
PoZdRo

Bardzo ciekawe.
Ja mam The Forgotten Server 0.2.21 i jako? m?j antywirus nie wykrywa wirusa, a mam avasta co jest wra?liwy na silniki ots.Wi?c nie gadaj g?upot

?al mi takich ludzi jak ty.Jak tak bardzo si? boisz wirus?w to wyrzu? komputer,zabarykaduj si? w piwnicy i m?dl si? ?eby wirus ci? nie zjad? xD

;/ go?ciu wie? ?e to jest forum TIBIA.NET.PLPowta?am TIBIA i to forum jest poto ?eby doradzac si? innych ludzi w sprawach tibi i pytac o r??ne rzeczy a nie pieprzy? jakie? g?upoty o ots wez sie kurde uspokuj wez sobie przinstaluj kompa i wgrywaj na niego same antywirusy ;/ale z drugiej strony to w sumie wiem oco ci chodzi chciales doradzic rozumiem spoq ale jak masz tak doradza? TO MY DZI?KUJEMY !!!

i ?eby mi niewyskoczy?o jutro ma?o warto?ciowy post xD hehe

Ostatnia edycja:

ja gram juz prawie rok na jednym otsie...w dodatku z wlasnym klientem ;p wiec nie mow mi ze wszystkie sa zawirusowane bo ja na swoim kompie akurat takiego nie wykrylem ... wiem o co ci chodzi ale sa tez powazni ludzie ktorzy robia otsa nie po to zeby zniszczyc komus kompa ale po to zeby sie pobawic... ;p jak dla mnie to co napisales to jedna wielka glupota...

Ojojoj,cz?owiek BEZROZUMNY .... Sie spam porbi? ;D ale forum jest od tego ?eby spamowa? co nie xD
A wog?le to moim zdaniem byl post antyfana TIBI ;D i tyle..
1.Albo sie tak boi ?e si? zarazi jakim? wirusem z kompa i umrze xD :p (AIDS,czy co? tam xd) i ostrzega ludzi o apokalipsie ze strony tibi xD xD xD
2.Albo ANTYFAN .... to panu dziekujemy na tym forum
3.Albo nie mia? gostek co robi? ... co koledzy cie nie lubi? ? :cool:

Z tego co wida? ten kole? ma nie za du?? wiedz? na ten temat...:) Moim zdaniem nie lubi tej gry, albo mia? jakie? z?e wspomnienia i teraz chce przekona? innych ?eby sie tak nie uzale?niali, sko?czyli z t? gr? :) a tak w og?le to nie potrzebny ten temat jest ;]

Do góry