• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[GLOBAL]Zarabiaj pieni?dze przez internet!

mateusz605

User
Liczba reakcji
0
A oto jak mo?ecie zarobi? na pacc
Aby zebra? na pacc nale?y:

1. Wchodzimy na , wciskamy "Za??? konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Nast?pnie wype?niamy i zak?adamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wype?niaj?c p?l i wciskamy "Anuluj"). Rejestracj? potwierdzamy linkiem, kt?ry nam przyjdzie na maila. I ju? mamy konto, na kt?re b?dziemy wp?acali sobie pieni?dze za ogl?danie reklam.

2. Wchodzimy na i tam si? rejestrujemy. Strona jest w j. angielskim wi?c dla u?atwienia podam poni?ej co i jak:

Klikamy na Register w prawym g?rnym rogu i kolejno wype?niamy pola:

* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login
* Password (at least 6 characters)- Has?o (najmniej 6 znak?w)
* Confirm Password- Potwierdzenie has?a
* Email Address- Adres E-mail
* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - 2gi raz ten sam
* PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, kt?rego u?y?e? przy rejestracji si? na PayPal.
* Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim si? znajdujesz.
* Referrer (if any)- Tam zostawiacie co ju? jest napisane
* Terms of Service- regulamin (przeczyta?em ca?y i nic nie ma z?ego w tej rzeczy)
* Security code-przepisujemy kod z obrazka

I wciskamy Register.

Logowanie si?:
Klikamy Login w prawym g?rnym rogu.

Username (Twoja nazwa):

Password (Has?o):

Security Code (Kod zabezpieczaj?cy, kt?ry widzisz na obrazku):

A tu ma?y opis jak si? zarabia na tej stronce:
Wciskamy Surf Ads

Tam znajduj? si? linki stron, kt?re nale?y odwiedzi?. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, a? pojawi si? w lewym g?rnym rogu napis Done z zielonym ptaszkiem i klikamy na kolejny link.

(I tak ka?dy a? do ko?ca. Ka?d? reklam? trzeba uruchamia? osobno i odczeka?, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzon?)

*Je?eli ju? wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra a? uka?? si? nowe linki do przegl?dania i powtarzamy czynno??. Czasami w tym samym dniu pojawiaj? si? nowe reklamy, wi?c najlepiej wchodzi? wieczorem!

Jak chcemy zobaczy? ile zarobili?my to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskaj?c: My Stats

Najwa?niejsze jest:
Balance Information
Tam podaj? ile $ aktualnie posiadasz. Je?eli b?dzie powy?ej 10$ to mo?esz je przerzuci? na paypal wciskaj?c cashout. I wtedy mo?esz kupi? pacc poprzez paypal.

Ostatnia edycja:
mateusz605 napisał:
I wtedy mo?esz kupi? pacc poprzez paypal.

A czy te pieni?dze da si? wyp?aci? albo przela? na zwyk?e konto bankowe i wtedy wyp?aci??

Ja kiedy? korzysta?em z podobnego systemu tylko ta firma nazywa?a si? UserBar czy jako? tak i otwiera?o si? okienko na g??e pulpitu gdzie pokazywa?y si? reklamy automatycznie. Nim d?u?ej je ogl?da?e? tym stan twojego konta by? wi?kszy. Nie wiem czy by?o warto tyle siedzie? bo zrobi?em formata a potem jako? zapomnia?em o tym (stan konta by? przeliczany raz w miesi?cu) ale mo?e kiedy? zainstaluje sobie znowu co? takiego.

Ciekawy pomys?, tylko czy aby si? op?aca? Mo?e kiedy? sam sko?ystam i kupie tego pacca ;). Pomys? sam w sobie mi si? podoba, fajnie ?e wrzuci?e?. Pozdrawiam!

O co chodzi w zdaniu : podaj nick mo?e by? ten z plemion
Czyli poradnik nie tw?j ! Skopiowa?e? go z jakiego? innego forum !

Temat napisa?e? zapewne dla w?asnego interesu - jako link do buxa, poda?e? sw?j ref...

Poradnik wg mnie nie tw?j - i jeszcze ta wpadka z plemionami...

Jako? ci??ko mi uwierzy? w op?acalno?? zarabiania na buxie. Wol? Adsense.

Mam tylko takie pytanie:
Czy to aby jest bezpieczne? Bo tam (paypal) trzeba poda? imi?, nazwisko, adres.

Tak to bezpieczne. Sam z tego korzystam i nic z?ego z tego nie wynik?o.

Skoro tak... To mo?e sam zaczne z tego korzysta? :)

Jeszcze pomy?le ;);)

edzio13 napisał:
Ciekawy pomys?, tylko czy aby si? op?aca? Mo?e kiedy? sam sko?ystam i kupie tego pacca . Pomys? sam w sobie mi si? podoba, fajnie ?e wrzuci?e?. Pozdrawiam!

Op?aca je?li du?o czasu po?wi?casz na ogl?danie reklam. Nie wiem dok?adnie ile czasu na tym trzeba straci? ale w miesi?c takiego porz?dnego ogl?dania reklam mo?e da si? zarobi? z 5$ :)

Woristin napisał:
Temat napisa?e? zapewne dla w?asnego interesu - jako link do buxa, poda?e? sw?j ref...

Prawdopodobnie tak gdy? za rekrutacj? do programu taka osoba r?wnie? zarabia. Kiedy ty zarobisz 10$ ta osoba zyska 2$ za to ?e zosta?a przez Ciebie zrekrutowana, ale to chyba nie problem wej?? na oficjaln? strone aby mu nie pom?c :)

edzio13 napisał:
Mam tylko takie pytanie:
Czy to aby jest bezpieczne? Bo tam (paypal) trzeba poda? imi?, nazwisko, adres.

Tak to jest bezpieczne. To s? te firmy kt?re si? tym zajmuj?. S? zarejestrowane w sieci wi?c nie ma si? co ba? :) allpay paypall du?o tego ;)

@down:

Zapomnij o tym linku jednak. Wzie?em to do skanowania to jakie? wirusy mi wykry?o :/ nie mam poj?cia czemu. Mam nadziej? ?e nie zainstalowa?e? tego. Sorry!

Ostatnia edycja:
#kamil
M?g?by? wyt?umaczy? krok po kroku, jak si? zarejestrowa? na tym
Bo to strona ani nie po polsku, ani nie po angielsku. Doczyta? si? nie moge ;)

Pozdro! I z g?ry dzi?ki!

mo?e mi si? to kiedy? przyda jak b?de kupowa? pacca "{ :p na pewno si? przyda :P
tylko musz? si? zarejstrowa? :P ocenke jak zawsze zachowam dla siebie :P
du?o osobom si? to przyda :P dzi?ki za paccka :P (tak jak by) :P

No, no, no... Ja mam pytanie, czy to aby legalne?

@Up
Z tego co wyczyta?em z wszystkich post?w wychodzi na to ?e jest to i legalne i bezpieczne.

@Topic
Pomys? nie g?upi, ale ?eby zarobi? na pacca chyba jednak troche trzeba si? w tym pobawi?. Zarejestruje sie p??niej i zobacze jak to wygl?da ; )

Pomys? super ;) Tylko szkoda, ?e nie tw?j :/
Zaraz si? zarejestruj? i mam zaj?cie xD
Mam pytanie:
Czy np: zarobi? 5$ to mog? gdzie? ustawi?, ?eby pieni?dze przysz?y do mnie do domu ?? ;)

to jest dobre, ale sam z tego korzysta?em i to co tam pisz? to nie zarobisz du?o kasy... Strasznie wolno idzie i z tego zrezygnowa?em. Szkoda mi czasu na klikanie reklam, wola?bym aby wszystkie same si? otwar?y i np. musisz z 1min siedzie? na nic, to tak by by?o super ;)

Ja juz czekam z 4 miesiace na wyplate testowa glupich 10$ i nie moge sie doczekac, lepiej z reklamy google jakie mam w opisie...

Pacc Przez Paypall

Pacc Przez Paypall

Mam Pytanko Jak Kupic Pacc Przez Paypall Z Gory Dzieki Za Odp:d

Tarosh napisał:
Pomys? nie g?upi, ale ?eby zarobi? na pacca chyba jednak troche trzeba si? w tym pobawi?.

nawet bardzo d?ugo. Takie 3 miesi?ce ogl?danie reklam mo?e da Ci tego pacca ale to wiesz trzeba extremalnie ogl?da? te reklamy a po d?u?szej mecie znudzi Ci si? to.

Hoster napisał:
Czy np: zarobi? 5$ to mog? gdzie? ustawi?, ?eby pieni?dze przysz?y do mnie do domu ??

z tego co wiem musisz zarobi? minimum 15-20$ ?eby przela? pieni?dze na konto ale do domu na pewno nie wy?l? zatem musisz mie? konto.

Ja raczej odradzam ten pomys?, nudne to i ma?o op?acalnie.

Ten temat powinien zosta? usuni?ty, Alastor si? ju? wypowiada? na temat owych..

Bardzo fajne. Zobacz? to jak tylko b?d? mia? troch? czasu. :) Czemu ja wcze?niej nie siedzia?em na Hyde Parku XD

Do góry