• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Gippax] Thread

Status
Zamknięty.

Gippax

User
Liczba reakcji
2
Chcia?em si? dowiedzie? co s?dzicie o moich pracach?
Pierwszy SS:
piraty.jpg

Drugi SS:
piratydol.jpg

Prosz? o ocenianie i komentowanie.
Chce wiedzie? co nadla robie ?le:confused:

Odp: [Gippax] Thread

O takich pracach wiele s?dzi? nie mo?na, beznadziejne, bo nawet poradnik?w si? nie raczy?o przeczyta? o wielki mapperze. Wola?bym si? pouczy? na poniedzia?ek do szko?y ni? mappowa? w takim stylu.

Taki z ciebie geniusz to poka? swoje prace, albo powiedz co by?o ?le a nie m?wisz ?e tandeta... tylko na tyle Ci? sta?:confused:
Szkoda mi takich ludzi jak ty m?wi?, ?e jest ?le ale co gdzie i jak to nie ?aska

Mo?e jak dla ciebie ?adnie to wygl?da, ale na tych screenach jest zbyt ma?o aby ocenia?... Ale skoro chcesz to 1,5/5

Mi si? podoba, tak a propo nie chcesz by? mapperem ??? Stawiam OTS i potrzebuje takiego mappera ?? Pisz na PV

1 screen: Ladne wykonane lecz ta sciana troche nie pasuje jesli to ma byc na styl RPG to powinna byc jakas grota w skale / domek z drewna gdyz piraci nie mieli czasu stawiac ceglane budynki ;) pozatym w srodku niezly syf moze troche posprzatasz butelki powinny byc cale jesli to piwnica jakiejs karczmy jesli schowek piratow to i tak powinno byc czysciej pozatym siekiera i drewno na zewnatrz wyrzuc | 3.5/5 |

2 Screen: jak to sie mowi o gustach sie nie dyskutuje lecz w moim guscie to nie jest nie lubie waskich przejsc gdzie wiekoszc to syf jakich malo uprzatnij oba screeny troche i powinno byc ok | 4/5 |

Ogolna ocena: 3.75/5

rada: Poczytaj troche poradnikow o mapowaniu sam nie jestem genialnym maperem ale nadal czytam i sie ucze.
rada 2: Mappuj wiecej podczas mapowania uczysz sie wiele!

rada 3: Potraktuj mojego posta jako krytyke i dobra rade ale pamietaj Jest to tylko moja opinia komus innemu moze sie podobac tak jak jest bo o gustach sie nie dyskutuje

Radze ci jeszcze abys usunal z podpisu ta wzmianke o repuciku gdyz admini szaleja na tym punkcie i daja ostrzezenia z podpisem "wymuszanie reputacji"

no to jeszcze adnotacja do 1 screena wedlug mnie jak to powinno wygladac :)

Kryjowka!
hideout.png

Piwnica Karczmy!
karczmaz.png

Ostatnia edycja:

Mapka jest nawet spoko.
Poniewa? nie mieszasz klimat?w np.
Trawa+Lawa
itp...
Niezlie ci to wychodzi chocia? wida? ?e dlugo tego nie robisz ;p
--
Po?wicz troszeczke i b?dzie GIT

zbyt pusto, nie ma za bardzo niczego, taka prostota map - ja bym bardziej o?ywi? te miejsca i nada? im klimat

Status
Zamknięty.
Do góry