• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Giant Spider Lair o/

Status
Zamknięty.

Choxorz

Advanced User
Liczba reakcji
4
Witam :3 Mappuj? od dw?ch dni, i od tamtego czasu jest to moja pierwsza udana praca. Co o niej uwa?acie? Czekam na komenty ^^

uo0004u.jpg

uo0006r.jpg

uo0005n.jpg

Odp: Giant Spider Lair o/

5/10

-3 czarne kawa?ki
-1 nudnawa
-1 sporo tych gs'?w nawet jak na ich legowisko ;p

pozdro & pocwicz

Zbyt "kwadratowo" i inne nie dopracowanie rzeczy polowa nie pasuje do niczego ;D

Po?wicz

5/10 za ch?ci :P

@up
jak to s? kwadraty to ja kurwa jestem dzwoneczek -.- a, no i co wed?ug Ciebie nie pasuje do czego?

Notka moderatorska:
Ka?dy mo?e wyra?a? swoje zdanie, nast?pnym razem trzymaj emocje na wodzy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

sporo gsow, te ognie mi nie pasuja jakos... 6/10 za checi

Nie jest ?le, aczkolwiek popracuj nad realizmem. Znasz angielski? Wiesz co to "melting ground"? To nie pasuje do gs'?w.

@up
znam angielski dobrze, ale po prostu to fajnie wygl?da?o ^^ poza tym mappuj? ?eby fajnie wygl?da?o :p

eno lajtowo ;p
?adnie ?adnie tylko za duzo paj?czyn obok siebie i tych kwiotkow hujowych a tak to zajebiscie ;)
9/10

Nie b?d?cie zbyt surowi.;) Jak na pierwsze 3 dni dzia?alno?ci mapperskiej wcale nie jest a? tak strasznie makabrycznie. Mi si? nawet podoba, ze ?mia?o?ci? i u?miechem na ustach (xD) mog? da? Ci za to 8/10. Jedyne co mi si? nie podoba to rozmieszczenie paj?czyn, niekt?re s? prawie obok siebie. Nie wygl?da to zbyt estetycznie wed?ug mnie.

1. Pod?o?e zupe?nie nie pasuj? do giant spider?w.
2. Sporo kwadratowych ?cian jak na RME.
3.Za ma?o kamieni, a za du?o stalagmit?w.

S?abizna, wiele tam nawali?e?, chocia? popracuj nad tym realizmem, a tak nie jest ?le, tylko jak m?wi?em : Popracuj, a b?dzie lepiej :)
Pozdrawiam,
Arts

Kwadrat, za du?o paj?czyn, za du?o paj?k?w, zr?bany ground. Popracuj "troch?" nad wygl?dem ko?cowym pracy. Oceny nie dam, bo mo?e byc bolesna :o

Status
Zamknięty.
Do góry