• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Gergo'histe gallery

Status
Zamknięty.

GergoHiste

Banned
Liczba reakcji
12
Postanowi?em tworzy? i swoj? map?, my?l? ?e jestem ju? taki na pograniczu amatora tak?e zach?cam do ogl?dania.

asdasdzc.png

Odp: Gergo'histe gallery

Witaj :) Moim Zdaniem Nie r?b ?adnych podziemi i takich innych bzdur. My?l? i? popraw swoj? sztuk? mappingu w wyspach, o co mi chodzi? Chodzi mi o brzeg bo jest taki przewiduj?cy pod szlifuj to i podziel si? tym z nami ;) Pozdrowienia Yeantisek.

Siemka. Ciesze si? ?e przybywa mapper?w, trzeba o?ywi? ten dzia?.
Mapka Ci powiem ?e z?a nie jest, ?adna, ale ma?a . Nie pokoi mnie tak?e ten piasek na ?rodku wysepki, mog?e? tam umie?ci? inny rodzaj
i poprzykrywa? go troszk? brzegami trawy. Ew. doda? jaki? ?wirek < piaskowy?>.

ps. Wymagane s? dwa ss'y :D

po jednym ssie trudno ocenic twe umiejetnosci. Czekam az wstawisz cos nowego.

Poki co wydaje sie to ladne, ale wkoncu to wyspa 10x10

Ja jestem za tym by? przeszed? na protok?? 9.x. Jak dla mnie lepiej, zawiera elementy 8.6 i nowe.
Wysepka ?adna, detalizacja nawet nawet, ale pusto tam. I ta mieszaninka border?w dziwnie si? prezentuje.
Zobacz jak mo?na te? to zrobi?.

:)
+ jaki? sand'owy ?wirek, jakie? muszelki na brzegu.

Popracuj nad natur? i terenami g?rzystymi.
Bo p?ki co ?le ci to wychodzi.

czyta?em mn?stwo poradnik?w, a oto efekty :P

asdasdzc.png

Ostatnia edycja:

ekhm ni to fajnie wsz?dzie autoborder staraj sie go ogarnicza? ?ciany s? wgle nie ozdobione mury nie pasuj? do tego klimatu zero mieszania ?cian natura te? nie za dobra ale cz?owieku ucz si? a dojdziesz do mistrza;] i ogladaj prace dobrych mapper?w i staraj sie na ich pracach narazie wzrorowa? a wyrobisz sobie styl.poradniki w sensie nic nie daj? najlepsza nauk? jest ogladanie wlasnie prac dobrych mapper?w,rozumiem jeste? amator nie chce wymaga? od ciebie za du?o ale m?wie ci dostosuj sie do tych rad;] pozdrawiam

Nawet fajnie tylko uwa?aj z detalami bo mo?esz przesadzi?.

Regards,
Kaisus

Status
Zamknięty.
Do góry