• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Galeria Omanena ;)

Status
Zamknięty.

Omanen

Active User
Liczba reakcji
5
Witam wszystkich serdecznie w mojej galerii zdj??, kiedy? za czas?w tibii 7.8 troch? mapowa?em i postanowi?em do tego wr?ci?, na nowym protokole mapuje od niedawna wi?c jestem amatorem :p

Okej, do?? pisania, czas na zdj?cia.

88979469885665022452.png

27889033199679172544.png

67593177362194233195.png

Zapraszam do komentowania!

Odp: Galeria Omanena ;)

Bardzo ?adne mapy. B??d?w nie widz?, og?lnie jest ok.. I fajny ten wodospad ;D. 7/10

1. G?r niekomentuje bo widzjalem du?o i mi si? znudzily ale bardzo ladne
2. No takiego modelu niewidzja?em ale ognisko mi sie podoba ta hatka z drewnem 6/10 za checi ale za malo drzew dales i wiecej kamieni troszke
3. No z tym to da?es czadu wszystko ladne woda drzewka ro?liny piasek ale z tym drzewem to niepasuj z tym swiecacym 10/10
razem 16/10 Jak si? da :D

Ojej cz?owieku, po co nazywasz siebie amatorem skoro tak wgl. nie jest? Jeste? na prawd? bardzo dobrym mapperem i nie zani?aj swojego poziomu bo to nie jest dobre :)
Bardzo ?adnie mapperujesz wrzucasz do pracy du?o szczeg???w, ka?dy Tw?j krok jest dobrze przemy?lany, co do natury to jest bardzo ?adnie przemy?lana.

Co? ma?o komentarzy, ?eby was zmobilizowa? do komentowania dodam now? pracke.
Chcia?em zrobi? jakie? "straszne" miejsce, ale chyba niezbyt wysz?o, zreszt?, ocencie sami! :)
38369198254221648992.png

Wczoraj, 03:11

Dzisiaj, 01:38

Stary, Ty ?pisz??!!! xD

Wr??my do prac. Jak dla mnie s? po prostu baardzo ?adne, ciekawie wydetalowane. fajny domek, aczkolwiek natura troch? le?y :( Najbardziej nie podobaj? mi si? te wodospady*, ?le s? wyborderowane, co jak dla mnie si? rzuca bardzo o oczy. Most te? jest bez border?w.
Ostatnia praca, wysz?a Ci nie zbyt. Czego? mi tu brakuje, hmm jakie? ruiny domu? Wie?a, katedra, czy cu? innego ;)

Og??em jest bardzo dobrze i tak trzymaj!

Powodzenia! :)

*Zdj?cie jako ca?o??, g?ry, trawka itp. jest wszystko ?adnie, chodzi mi o same wodospady (?eby nie by?o)

Ostatnia edycja:

"Po co spa? jak mozna grac"xDDDD

Na 1 zdj?ciu troszke gory takie kwadratowe:<ale za to nienawalone wi?c do gry sie nadaje:P
Podoba mi si? ta gora z wodospadami lecz troche moglby? urozmaicic prawa strone bo tak pusto
ostatnie zdj?cie to dobry klimat na expowisko Bone~xD

ogolnie to ?adne:)
No to powodzenia wdalszej pracy:)

Pzd~

?adne mapy, bardzo ?adne borderowanie, g?ry s? troszk? kwadratowe ale natura jest wr?cz pi?kna! I te? bardzo mi si? podoba borderowanie g?r.
Ocena - 8.5/10.

Ojej, ojej i jeszcze raz ojej... Nie podoba mi si? to "straszne" miejsce. Ale nie umiem Ci powiedziec dlaczego. Ono jest takie. Takie Hmmmm... dziwne. Mo?e gdyby? doda? tam kilka szczeg???w jak pomniki albo przynajmiej co? wtym stylu to my?l?, ?e wygl?da?oby to wszystko inaczej! Pozdrawiam!

Widac, ?e masz talent, ale niestety nie zawsze go wykorzystujesz, poniewa? w wielu miejscach prace s? niedopracowane, a w innych wr?cz przeciwnie.
Niekt?re miejsca s? zrobione wr?cz chaotycznie, widac, ?e nie chcia?o Ci si? ko?czy? prac.
Og?lnie ?le nie jest, ale mo?esz si? bardziej przyk?ada?.

O-o-o-o-o-Od?wie?am!​

Ostatnia edycja:

Jaka? praca pojedynkowa z pojedynku z Pogromc? Budyniu (pozdrawiam) sprzed paru dni, wygrana :PP

pracah.png

Jest mi niezmiernie mi?o, ?e prawie sam wypowiadam si? w tym temacie, ale macie co? z pojedynku z Grzonasem (wygranym)
drags.png

Ostatnia praca pikna, ?adne mieszanie g?r, ?wietny klimat, jak na "amatora" idzie ci bardzo dobrze.

Pozdrawiam,
YourMaker

heh mapka ze smokami jest oczo jebna xD
co do pierwszych zdj?? bardzo ?adna mapa jednak sk?d ten wodospad wyp?ywa? :)

Status
Zamknięty.
Do góry