Witam.
Szczerze m?wi?c, mia?em dylemat. Poniewa? spodoba?a mi si? praca numer jeden jak i osiem, ale nie wzorowa?em si? na komentarzach innych, lecz na swoich. Wybiera?em z dziesi?? minut, i postanowi?em, ?e wybior? prac? numer osiem, moim zdaniem jest bardziej estetyczna, bardziej poci?gaj?ca, za sob? ni? inne prac?.
Dla tego praca numer osiem.
Wszystkie mi si? podobaj?, lecz praca ?sma si? jako? wyr??nia...
Jest tak jak powiedzia? kolega wy?ej bardzo estetyczna i dobrze wykonana.Co by tu jeszcze napisa??
Poprostu jest ona wg. mnie najlepsza.
G?osuj? na prac? numer 6. Pow?d? ?adnie dobrane barwy i litery pasuj?ce do t?a. Wszystkiego jest "idealnie", nie za du?o i nie za ma?o. Ta praca najbardziej mi si? podoba?a, chocia? my?la?am te? nad prac? nr.3.
Zag?osowalem na prace nr 8.
Odrazu jak zobaczylem prace Spodoba?o mi sie w niej t?o kt?re naprawde przyciaga uwage a takrze ten ptak byl fajnie umieszczony i dopasowany do t?a.
A jesli mialbym wybrac 2 sygnaturke to chyba nr 3 ale ta 8 leprza od wszystkich
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.