• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Furion Evul Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: Furion Evul Gallery

Prace s? dobre, nawet bardzo dobre, lecz dla mnie ka?de mapy robione pod protoko?y 8.x & 9.x ludzie robi? w ten sam spos?b. Nie ma unikalno?ci. Kto? kiedy? nada? "tor" tworzenia prac w ten spos?b i od tamtego czasu wszyscy je tak tworz?.

Je?eli kto? nie wierzy, niech spojrzy i poogl?da galerie innych mapper?w na r??nych forach - praktycznie ka?dy ma ten sam styl.

Regards~

my?le ?e masz racje nikt niema tej unikalno?ci ale to mo?e dlatego ze scian takich normalnych jest bardzo ma?o bo zaledwie 8-9rodzaj?w i wgle A Mo?e to ingame psuje klimat?teraz wszyscy dobrzy maperzy daja zdjecia w ingame??nie wiem naprawde ale dzi?kuje za komenty;^^a mo?e to dlatego ze ka?dy teraz sie wzoruje na mapach innych mapper?w?i po prostu my tak zosta?o ~~~to tylko przemy?lenia;D

Ostatnia edycja:

Ca?kiem Fajnie moim zdaniem musisz troch? popracowa? nad g?rami ;) ale tak to ca?kiem fajny poziom :) trzymam kciuki

Mi sie tam podoba tylko te swiecidelka wywal.
GKS Katowice!

wje?dzam z moimi nowymi brzydkimi mappami narazie tylko dwie;D
TP room i zaczynamy robi? expowiska

jaki? placyk w mie?cie

Ostatnia edycja:

zawiodlem si?, te tp room taki jak wszystkie na otsach, a tam ta duza fontanna na dole trasznie mi nie pasuje.

Niom Tp room ;/ nie wysili?e? si? ;D ale i tak fajny mi si? nie podoba Styl ale ja mam inny tak ?e wiesz ;d

Dobra z Yeantisem se tworze jaki? tam Projekcik noo;D

Heh lajcik to by?o robione na szybko tak 5minut to robilem ale zobacz to.
Depo

Tp Room[YEANTIS]

Ostatnia edycja:

Osz kurwa *.* Ten tp RooM jest zajebisty
o 100000% lepszy od poprzedniego . Wr?cz boski :]

Depo jest ?adne i poprawnie wykonane, jednak?e nic nadzwyczajnego. Co do tp room, podpisuje si? pod tym co napisa? Etedan, jest po prostu zajebisty! ; D

Hmm, po chuja dodajesz tyle border?w na tej drodze? Chcesz zrobi? kolejny jaki? overspawn niepotrzebny? Detalizacja jest na dobrym poziomie, ale musisz popracowa? nad tym. Jedn? z dobrych prac jest po??czenie tego miasta - oriental/normal i tp room. Dragons Mountains mog?e? jako? fajnie ogarn??, ale nie jest ?le. Czekam na wi?cej.

Heej Hejj nie mam dzisiaj jako? weny i mi sie jako? niechce mo?ew dlatego ?e brzydka pogoda jest;C
Macie jedno zdjeciee to moja pierwsza mapa w jungle climacie:wiem ?e nie jest to najlepsze co? doda? poprawi??

Ostatnia edycja:

Wi?c tak:

1. Praca jest zbyt pusta. Dodaj du?o wi?cej ro?linno?ci, bo obecnie wygl?da to s?abo.
2. Wiem ?e ten boarder trawy jungli jest "sztywny", ale staraj si? go u?ywa? tak, alby nie wychodzi?y jakie? platfusy.
3. Praca bardzo ma?o pomys?owa. :/

Og?lnie, musisz popracowa? jeszcze d?ugo nad tym, aby jako? to wygl?da?o.

o dzi?kuje takich rad mi trzeba by?o;^^ tak wiem ale czytaj to moja pierwsza mapka w tym klimacie;^^

Sorry ?e teraz ma?o zdj?? dodaje ale ma?o czasu mam;C
Jungla my?le ze troche lepiej mi to wyszlo..

Teraz wysz?o to zdecydowanie lepiej. Jednak nadal brakuje tutaj czego?. Tak jak wspomnia? iSanto praca jest ma?o pomys?owa. Mog?e? si? bardziej postara?, ale s?dz? r?wnie? ?e ka?dy mapper jest lepszy w danym klimacie mapy. Kr?tko m?wi?c, poczytaj tutoriale takie jak:
Pozdrawiam, i czekam na dalsze prace do oceny :) Na chwil? obecn? moja ocena to: 9/10.

no spoko ale ten poradnik jest troche do bani widzia?em go.. a w nim te? niema nic pomys?owego wi?c;CC

Ma?o urozmaicona ta Twoja d?ungla, po za tym jest dobrze. Dodaj wi?cej dodatk?w, czekam na wi?cej.

dzis wstawie troche zdjec
narazie jedno
~~~~kurde dodajac zdjecie zauwazylem ze niema jednego bordera ale trudno;p

Status
Zamknięty.
Do góry