• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Furion Evul Gallery

Status
Zamknięty.

kacperkrowicki

Advanced User
Liczba reakcji
16
Hello

City;D

Remake karmia city

Nature;D and Mountains

~

~

~

i must train it!;D​

Odp: Furion Evul Gallery

Mi sie tam podoba ale po pierwszym ss'u na pewno bym nie sadzi? ze jeste? srednio-zaaw~
Podziemia tez sa takie puste.

nie jest to najgorsze. Widac ze sie starasz i wychodzi ci.
podoba mi sie to i sadze ze jestes akurat na pograniczu sr i amatora

Dla mnie prace s? jak najbardziej w porz?dku. Mapa czysta i mi?a dla oka, dzi?ki czemu idealnie nadaje si? do gry : > Jest par? brak?w w borderach (zw?aszcza na pierwszych dw?ch screenach), ale wnioskuje po tych pustych przestrzeniach, ?e jest to po prostu niedoko?czone :P Podsumowuj?c prace mi si? podobaj? i czekam na nast?pne : >

Ostatnia edycja:

Wujek Arts co? Ci powie, mapa dobra, chujowe u?o?enie border?w - mam na my?li te grounds ciemnozielone. Po za tym wszystkim podziemia s? puste, tutaj bym powiedzia? ?e siedzisz pomi?dzy amatorem a ?redniakiem. Pracuj, a b?dziesz wielki :)

Prace bardzo ?adne szczeg?lnie 1 i 3 czekam na wi?cej twoich mapek

Du?o b??d?w mo?na dostrzec, niedoci?gni?cia border?w, jakie? groundy, tam trawa na krzaczku.
Nie mydl in gamem . Jak dla mnie amator. Dodawaj wi?cej detali, jaki? ?wirek, zwracaj uwag? na b??dy i pracuj nad architektur? a daleko zajdziesz :)

dzi?ki za komenty prawda jest taka ?e conieco ju? o mappingu zapomnia?em mia?em jak?? 1,5roku przerwy na dodatek mam duzy monitor okolo 27cala i nie zabardzo to widac ze brakuje border?w na ale bywa dzis dodam jakie? ssy;]

Ostatnia edycja:

Refresh.. narazie niedodaje zdj?? pracuje nad tym miastem ^^ i w pi?tek postaram sie doda? jakie? zdj?cia

No c??, Twoje mapki s? niez?e. Ukazuj? wysoki poziom mappingu. Ostatni screen - ci??ko cokolwiek powiedzie?, poniewa? screen jest du?o oddalony. Lecz wida?, ?e na architekturze si? znasz. Cofn? si? do Twoich wcze?niejszych prac. Powiem tak, po prostu czekam a? Tw?j projekt ruszy. Mapki wida? s? wysoko detalizowane, ale nieraz s? braki. Og?lna ocena to 9/10, zobaczymy czy Tw?j poziom si? podniesie, pozdrawiam :)

@edit
Tworzysz projekt, czy z nud?w robisz mapki ?

ymm powiem ci tak z nud?w troche ale te? z zami?owania do mappingu;D ale w tibie jako? nie gram ju? hmm projekt powiadasz;D tworze miasto to sie zobaczy mam taki nawyk troche ze jak miasta niezrobie to niczego innego niechce mi sie robi?;D no tak ?ycie i nie zabardzo mi wychodzi temple depo jeszce lajcik ale temple ale to trening czyni mistrza;] teraz kombinuje depo potem sie zobaczy moze dzisiaj wstawie zdjecia jak bd mial dostep do mojego kompa bo na lapku siedze

a i ?apcie zdjecie rotworm?w inspiracja by kto? tam zapomnialem nicku ale lajcik chyba;D

Ostatnia edycja:

No spoko, ?ycz? Ci, aby projekt wypali?, bo naprawd? warto si? tutaj zaanga?owa?, o ile planujesz go zrobi?. Oczywi?cie, nie musisz go sam robi?, mo?esz napisa? temacik i wybra? odpowiedzialne osoby. Po prostu nasz?a mnie taka my?l, gdy? jak ju? wspomnia?em warto si? zaanga?owa?. Robisz mapki swojego autorstwa, nie byle co. A mapki s? dobre, maj? wysoki poziom, wi?c dlaczego nie projekt ? Naprawd? przemy?l to ;) Czekam na next prace :)

Spoko dzi?kuje pomy?le jeszce nad tym troszke;] narazie ?wicze bo wiesz po przerwie wrocilem a teraz jeszce egzaminy mam nie jest tak ?atwo ale co? tam robie w pi?tek wstawie zdj?cia sorry;] i dodam jakies stare prace na odswiezenie tematu;]
jakie? bazgro?y w rmre stare;D

~

~

~w pewnym sensie ta mapka nie jest moja ale wykorzystam se to depo w moim mie?cie;]

~

Ostatnia edycja:

Fajna mapa zw?aszcza pomys? City z piaskiem - fajne po??cznenie . :)

Regards,
Kaisus

ohohohoho widz? si? t.net dzia? galerie mapperskie rozkr?ci? ,supcio ;)
btw,prace bardzo fajne lecz troszk? czyste. Wszystko trzyma si? kupy.
+ Powodzenia :D

2 i 4 screen najbardziej mi si? podobaj?, ?wietne wykonanie, natomiast expowisko ze smokami jak i to z nietoperzami zbyt puste, przyda?oby si? to czym? urozmaici? : >

Dzi?ki za komenty:-D tak Etedan te? staram si? rozrusza? ten dzia?:] shirako wiem ze pusto ale niedokonczone:] ale lajcik

---Aktualizacja---

sorry za takiego double posta ale nikt nie kommentuje a mam zdj?cia;]] udalo mi sie dosta? do kompa a pozniej wstawic nie bd mial czasu wiec lapajcie.
Miasteczko z tej mapy

~

~

~

Noo fajne ! :D

Robi? wra?enia te screeny z mapki a najlepszy to 1. screen. :D

Powodzenia.

Regards,
Kaisus

Lajtowo ale tw?j nick nie za bardzo mi sie podoba ale ka?dy lubi to co chce..ciesze sie ?e mam fana kt?ry bd mapowa? mo?e to wkoncu obudzi sie ten dzia?

Status
Zamknięty.
Do góry