• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Freeq's Project v2 [TFS 0.3.6]

Status
Zamknięty.
Odp: Freeq's Project v2 [TFS 0.3.6]

A ja czekam na wersje v3 napewno freeq nas zaskoczy pierwsze 2 tez sa fajne! bardzo fajne!

Pff... ?aden gesior acc nie dzia?a?... wtf... ju? przy dawaniu ?cie?ki do folderu wyskakuje, ?e ots jest za bardzo edytowany czy co? takiego.... kto? tak ma?

@UP
Podaj co Ci wyskakuje to spr?buj? Ci pom?c

Sprawdzanie konfiguracji servera

Warning: Error parsing C:/Documents and Settings/XXXX/Pulpit/FreeqProjectv2/Freeq Project v2/config.lua on line 17 in C:\xampp\htdocs\install.php on line 152
Plik config.lua zaladowany z C:/Documents and Settings/Piotrek/Pulpit/FreeqProjectv2/Freeq Project v2/config.lua nie jest poprawnym TFS config.lua. Wroc by wybrac inny katalog Mozliwe, ze uzywasz mocno edytowanego TFSa.

sory ?e pisze ale silnik ?adny tylko chcia? bym sie zapyta? wie kto? mo?e jak postawi? na linka ? ja sie nie umiem bawic z xampp plz o pomoc moje GG : 414479 :)

poszukaj na forum, albo google nie boli :) co do tematu moze niedlugo wzuce mapke z poprawionymi bugami i new tp :)

Wie ktos jak usunac te temple wrong position?

Temple mam tak ustawione i dalej nie dziala :/

Freeq, pom??. Dlaczego jak robi? reload movements to crash? Sprawd? to plx:confused:

Bardzo dobry silnik, mapka lekko przerobiona ale dopracowana :). Ze skryptami troch? gorzej , chocia? ujdzie :). Osobi?cie ?ci?gn??em silnik i go przerabiam, zaraz jak b?dzie gotowy , zapewne ujrzycie ots kt?ry b?dzie budowany na w?asnie tym silkniku, prace my?l? ze zakoncze za jakis miesi?c :). Wielkie Dzi?ki, Reput leci

O.o Bardzo ci dzi?kuje taki silniki mi si? przyda .
Mapka czysta silniczek ?adnie sprawnie chodzi .
Zapewne du?o ludzi go ?ci?gnie Polecam !!

Je?li chary s? robione przez account manager w configu zmie?, zobacz czy town id to 1 nie 5.
Je?li w acc makerze to wejdz xampp/htdocs/accountmanagament.php
PHP:
$player->setTownId(5);
zmie? na
PHP:
$player->setTownId(1);

Co mam zrobic bo nagrod w questach niema prosze o pomoc bo kolega mi mowil ze jest jakis patch... tylko jaki jak cos to dajcie link tu lub na wp :D z gory dzieki

@up
Zrob to poprostu jakims edytorem mapy i dodawaj sobie co zechcesz

To nie takie latwe bo trzeba dopisywac do skryptu i dlatego pytam, czy niema takiego patcha :)

12 trojan?w... :S
Widzimy nie gro?ne wirusy Win32.Delf, jak si? boicie to przeczytajcie sobie wypowied? specjalisty:

A jak to was nie przekona to nie ?ci?gajcie i wyjd?cie z tego tematu, nie piszcie durnych post?w typu "WIRUS NIE SCIAGAJCIE AAAAAAAAAAAAAAA OOOOOOOOO"
=.=

Co do silnika.
?adna mapa, polecam, fajnie si? gra ^^

Status
Zamknięty.
Do góry