• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Fluos2] K?cik mappera!

Status
Zamknięty.
Odp: [Fluos2] K?cik mappera!

bardzo klimatyczny mi?y domek, troche to ma?e ale wida? spor? staranno??, jak zawsze ?weet

Widz?, ?e masz talent. Nie chc? komentowa? ka?dego zdj?cia, jakie tu widzia?em, lub jednego z nich, postaram si? skomentowa? wszystkie.

W dzisiejszych czasach jest tak, ?e nie wa?ne ile si? napracujesz, a i tak ludzie wol? evo, tp i inne synonimy s?owa 'noob' i 'lenistwo'.
Po za talentem masz jeszcz? ch?ci i czas, kt?ry po?wi?casz na robienie tego typu map. No niestety, tw?j talent zostanie doceniony tylko na forum i przez nielicznych graczy.
Ludzie s? ju? tak nastawieni, na forum podoba im si? mapa ?adna, a w grze ?atwa.

Wida?, ?e u?ywasz wielu szczeg???w, co bywa ci??kim zaj?ciem. Trzeba odpowiednio umie?ci? ka?d? 'pierd??k?' na mapie.

Za tw?j talent, ch?ci, po?wi?cony czas otrzymujesz u mnie ocene 5/5.

a tak nawiasem rzecz ujm?j?c:
Pami?tam Twoje forum maperskie ;D

#up
Mi?o.
Teraz troche zmieniam styl, poniewa? b?de robi? swojego RPG/Fun OTSa, dlatego mapy b?d? bardziej playable.

Pozdrawiam.

Fluos zachwycasz swoimi pracami :) To z pewno?ci? :P Opierasz si? na ma?ych screenach, mniejszych dopracowanych terach co nadaje im dobrego smaku :) Moja ocena w stosunku do twoich prac jest wysoka. Mam nadziej? ?e zmierzymy si? jeszcze kiedy? ;]

Mapy s? bardzo ?adne ta ostatnia mi si? podoba lecz wida? kilka nie doci?gni??, taki ma?y chaos lecz to pasuje do tego stylu pozdro ;p

61549606941060986991.gif

78822865310147765137.gif

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem jeste? w elicie tego forum. (mapownie)
Mog? si? tylko od Ciebie uczy? ; P.

Prace: Orginalne, dopracowane, zrobione z pomys?em.
Na ostatnim zdj. trawka si? znik?d pojawia.

10/10

Jeste? dla mnie prawdziwym wzorem do na?ladowania. Twoje prace wydaj? mi si? idealne... Od niedawna mapuj? i Od pocz?tku a? do momentu doj?cia do Takiej perfekcji jak ty b?d? wzorowa? i uczy? si? na twoich projektach.
Wielki Szacun.
Z uwagi na oceny w tym temacie :
Nie mog? oceni? twoich prac bo wychodz? daleko poza skal?.

No no, niezly skill tylko pozazdroscic, jestes bardzo dobry twoje mapy zawsze zawieraja cos ciekawego, cos co mozna ogladac wiele razy i sie nie nudzi czekam na dalsze prace, 9/10 jako ze do perfekcji jednak jeszcze nie doszles.

Kolejny doskona?y mapper. Wiesz co robisz. Nie smarujesz na swoich mapach wszystkiego, aby tylko by?o. Urozmaicasz teren bardzo dobrze, wi?kszych zastrze?e? nie mam. Dziwi? mnie te deski na wodzie, lecz pewnie ma by? to efekt dryfowania. Og?lnie nie ma do czego si? przyczepi?.

Ocena: 10/10

no Brawo Fluos2, mapy s? ewid?tnie na wysokim poziomie.
Wszystko ?adnie rozmaici?e? na mapie, nie dodawa?e? wszystkiego co Czerwone, tylko dopasowywa?e? wszystkie elementy kt?re by?y ci potrzebne, nie mam do czego si? przyczepi? mapy s? wprost idealnie wykonane.

Nic mi nie pozostaje jak tylko Oczekiwa? na nast?pne twoje prace.

Pozdrawiam

Kurde, jak ta pierwsza mapa jest na niskim poziomie to moje s? na mniej ni? -100. Szacun

Ju? kiedy? pokaza?e? nam podobn? prace do tej, nic nowego. Je?li mia?bym ocenia? to mapa oczywi?cie prezentuje si? ?wietnie, czekam na dalsz? cz???. W jakim map edytorze robisz?

#up
Przyj?yj si?, s? ca?kiem inne - Sim0ne Map Editor.

Mapy na bardzo wysokim poziomie, gratulacje mappuj dalej, my?l? ?e to nie ostatnie prac? twoje kt?re zobaczy?em, zatrudnij si? do jakiego? projektu, bo marnujesz si?. Prac? oceniam na 10/10
Pozdrawiam,
Apolo

Holy shit.
Powygasa?y mi wszystkie nowe mapy, poniewa? pad? hosting iv.pl
btw. refresh

Pozdrawiam!

Te podziemia sa niesamowite, fajny efekt udalo ci sie uchwycic, skoncze je, ciekawie by wygladalo to, oczywiscie ocena 9/10.

Prace ?wietne na bardzo wysokim poziomie. A? nie komentuje bo nawet niemam do czego si? doczepi? "chyba".

10/10

Pozdrawiam
Bucho

dla mnei bomba x d fajne te podziaemia :)
jak dlamnie 1-2 miejsc ena forum w mapowaniu:O

Status
Zamknięty.
Do góry