• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Fluos2] K?cik mappera!

Status
Zamknięty.

Fluos

We are many!!!
Liczba reakcji
249
Witam!
Od dzisiaj planuje wr?ci? powoli do czynnego mappingu, tworz?c dziennie kilka map, mam nadzieje i? co? z tego b?dzie.
Na razie nie mam nic nowego, dlatego na start wykona?em 10 minutow? prace, kt?ra jak widzimy jest na niskim poziomie.
93975818163436958279.png

46088390082386943364.png
Jako i? wymagane s? dwa zdj?cia zamieszcze co? starego :
wkpzrl.png
Pozdrawiam!

Odp: [Fluos2] K?cik mappera!

Nie m?wmy, ?e na niskim poziomie.Do??, ?e zaczynasz robi? pod w?asny styl.Kiedy? mia?e? opini? osoby, kt?ra potrafi tylko kopiowa? swoje prace, a nie wk?ada do tego w?asnej wyobra?ni.Dzi? pokaza?e? jaki naprawd? jeste?.Wracaj?c do twojego tematu, prace s? na do?? wysokim poziomie i mog? powiedzie? o Tobie jako zaawansowanym mapperze, bo do perfekcji Ci jeszcze brakuj?.

Pozdrawiam

Flaki z olejem.. D?o?k! Jedynie bezgu?cie uzna, ?e brama zbudowana w?a?ciwie tylko z flory jest chujoffa. Pustynia nie najgorsza, jakby nie by?o mia?e? jak?? tam swoj? interpretacje kt?r? powinni?my odebra?, bynajmniej do mnie trafi?o. Nie pasuje mi roz?o?enie ?opaty i grabek, jeden element m?g? si? znale?? w tym "ogr?dku", a drugi w tamtym.

btw. ZOSTANIESZ MOJIM MISZCZEM?!

Tak wi?c, mo?e i najnowsz? praca jest na niskim poziomie, lecz jedynie w pomy?le bo nic zbytnio nie przedstawia a wykonanie jest idealne. Z tego co widz? to na pustynnych pracach ci?gle widz? u ciebie zbo?e na piasku, w sumie sam nie wiem czy uros?o by ono na pustyni na kt?rej rzadko pada deszcze ; ) No ale powied?my ?e nie b?dziemy tego por?wnywa? do realnego ?wiata, tak wi?c praca dobra, czekam na kolejne.

no pustynia fajna tylko nie pasuj? mi te nowe, kwadratowe, wyschni?te, brzydkie drzewka. Wida? ze mapka 100% pod show off ;p zbo?e rzeczywi?cie nie realistyczne ale kolorystycznie nawet pasuje ;] zr?b jaka? map? pod gr? ;] czekam na wi?cej i zapraszam do siebie ;]
pozdrawiam gumek;]

Revreeth
80155250143257375200.png

91425985429548989652.png

46088390082386943364.png

#down
Gdzie dwa takie same zdj?cia?

@Fluos
Po co dwa takie same screeny? Og?lnie wszystko ?adnie, z detalami i szczeg??ami.W sam raz nadaj? si? do gry.Dobrze, ?e zaczynasz tworzy? co? swojego.
Ocenka : 9,5/10

Pozdrawiam

Dwa ostatnie ssy na wypasie, strasznie mi si? podoba ten klimacik. Fajnie sklejone portowe miasteczko, nie przesadzone z borderami co ostatnio daje si? zauwa?y? niestety.

Bardzo mi si? podobaj? te 2 ostatnie zdj?cia, szczeg???w wed?ug mnie jest w sam raz.Zauwa?y?em jeden bug: na ostatnim zdj?ciu jak zejdziesz z tych schodk?w znajdujesz si? na wodzie, a je?li nie, to zwracam honor ; )Dawaj wi?cej zdj?tek ;p

Ciekawa praca, ?adnie wyborderowana, jedyne co mi si? nie podoba to na g?rze to do most?w, wiesz, takie tr?jk?tne;p 9/10

Praca ?adna, do?? wielka, w niekt?rych miejscach kszta?ty g?r troch? dziwne ale i tak dobre. Do ko?ca nie jestem przekonany czy ten piasek tutaj pasuj?, budynki do?? dobre. Natura dobrze wykonana no i fajna. Wielki plus za SME :) Powodzenia.

Prace s? naprawd? ?adne. Ale w tej ostatniej zauwa?y?em ?e na koniu ro?nie trawa -.^ Widz?, ?e nie mo?esz si? powstrzyma? od dawania piasku na mapach, a nie zawsze on pasuje, bo na tej ostatniej pracy dla mnie nie za bardzo pasuje. Tw?j skill w architekturze jest niewyobra?alny. R?b kolejne prace, czekam z niecierpliwo?ci?.

@Edit Jeszcze ocenka 8/10

Las specjalnie dla Congerii.
osh95k.png

(totalny nie wypa?, no ale c??)

Bardzo ?adnie mappisz ;d Jedyne co mnie dobija na ostatniej pracy, to zab?jcza ilo?? drzew. 9/10

Masz talent :D twoje mapy s? zajebiaszcze :D no c?z na wyspie klimacik rulezz :D
Ostatni ss tak jak kolega up^^ troch? du?o drzew :D ale i tak ?adnie ;d 9.9/10 :hah::hah:

?adnie , ??dnie.... co ja m?wie to jest pi?kne !!

?adnie wygl?da to ??czenie ciemnego drewna z kamiennymi ?cianami ;)
Ojjj... Od ?rodka na sam d?? zdj?cia jest czarne pole :O

Ca?kiem niez?a praca, fajne budowle (domki), tylko nie wiem czy te schody se tak mog? na tym dachu sta?, zbyt ?adnie to te? nie wygl?da. Fajnie zrobiony plac do koni i wybrze?e te? niczym sobie. Og?lnie praca ?adna. Las do Congeri te? dobrze wykonany, ?adnie u?o?ona natura no i og?lnie brak zastrze?e?. Wida? ?e co? cie wzi??o ostatnio na mapping. Powodzenia w dalszej pracy.

Po przerwie, dla od?wie?enia.
91509629176974063642.png

Status
Zamknięty.
Do góry