• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Firma - jaka to piosenka?

Status
Zamknięty.

Pako13

Advanced User
Liczba reakcji
10
Witam. Ostatnio s?ysza?em piosenk? firmy (mo?e feat kto? :P). ?piewali w tej piosence , ?e jaka? babka sz?a po ulicy , zobaczy?a jak kto? napada na jak?? knajp?? , potem wzi?li j? na komend? , wymierzy?a palcem niewinnego go?cia i poszed? siedzie?... Dalej ju? nie pami?tam o czym by?a :P Wiem jeszcze , ?e o jakim? zatrutym jedzeniu czy czym? takim... Znacie mo?e tytu? tej piosenki?? Jak s?uchacie firmy to na pewno wiecie kt?ra to piosenka ;)

Z g?ry dzi?kuj?. Oczywi?cie plus b?dzie :D

Odp: Firma - jaka to piosenka?

Witam. Ostatnio s?ysza?em piosenk? firmy (mo?e feat kto? :P). ?piewali w tej piosence , ?e jaka? babka sz?a po ulicy , zobaczy?a jak kto? napada na jak?? knajp?? , potem wzi?li j? na komend? , wymierzy?a palcem niewinnego go?cia i poszed? siedzie?... Dalej ju? nie pami?tam o czym by?a :P Wiem jeszcze , ?e o jakim? zatrutym jedzeniu czy czym? takim... Znacie mo?e tytu? tej piosenki?? Jak s?uchacie firmy to na pewno wiecie kt?ra to piosenka ;)
Z g?ry dzi?kuj?. Oczywi?cie plus b?dzie :D

Kurde po opisie to mi to jedynie Lady Gage & Bianse firmy nie s?ucham, wi?c mo?e dlatego nie wiem.

Pozdrawiam,

Miauuuu

Hmmm... Dodam , ?e piosenka sz?a co? 6/7+ minut... By?a do?? d?uga.

Ty znam wszystkie piosenki i takiego czego? nie kojarz? mo?e to jest z kraka3 (wyda? go w tym roku bosski romek) kt?rej za du?o nie s?ucha?em.

Kurde... Ja to s?ucha?em mo?e z miesi?c-dwa miesi?ce temu. Teledysk by? taki obrazkowy. Taki jakby anime :P

A mo?e znasz cho? kilka s??w z tej piosenki? Wtedy by?oby ?atwiej.

@Down
To sorry, ale nie pomog?. Nie s?ucham firmy od dawna.

Ostatnia edycja:

No w?a?nie niestety nie znam :/ Wiem tyle , ?e ?piewaj? w niej o jakiej? starszej pani , i 2 go?ciach (kolegach) :P Nawet nie pami?tam jak oni si? nazywaj? :/ Po prostu dawno tego s?ucha?em i ju? nie pami?tam...

Dzi?kuj? !!! A my?la?em ?e to firma ?piewa... Sorry , ?e wprowadzi?em w b??d... Dzi?kuj? ;))

Status
Zamknięty.
Do góry