• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Fasii] Gallery

Status
Zamknięty.

Batis

Zagramy w gr??
Liczba reakcji
138
Siemka, przedstawie wam narazie dwie prace. Z czasem dodam co? nowego ;p No i to tyle.

Odp: [Fasii] Gallery

1 praca, estetyczna i mila dla oka jedynie co mi troche przeszkadza to potworna ilosc schodow.
2 praca rownie ladna jak 1, ladnie wydetalowana.
Moja ocena 9/10 bo zawsze moze byc lepiej.

Wow jestem pod wra?eniem. Jak sie nie myle to jeste? profesionalist??jak inni m?wi? "du?o tu tego nawalone"W?a?nie dobrze ma tak byc:D Oczywi?cie 10/10

Pe?no bug?w i wydaje mi si?, ?e na tych bagnach zbyt du?o tego ;p Gdyby nie te bugi to by by?o z 8/10 xD a tak to 5/10 ;p

Zn?w bug z borderem przy wodospadzie ;d To mo?na zakry? na wiele sposob?w. Proponuje ci u?y? "debris" id: 1316 i powinno zakry?, a je?li nie to na??? jeszcze id: 1323. Mo?e kiedy? zrobi? poradnik jak bugi zakrywa? na wodospadach xD Albo jak ich unika? ;p

Og??em my?l?, ?e troch? lepiej, ale nadal zbyt ma?o detali tu jest ;p Dodaj jakie? G?azy i porozrzucaj te bagna tak przez ?rodek jeszcze samymi borderami od niego ?eby si? chodzi? da?o ;d 6/10 ^^

@down Mog? ci udowodni?, ?e same rzeczy, po kt?rych da si? chodzi? mog? ?adnie urozmaici? tak? mapk? xD 2ss dodany spoko ;]

Ja te? robi? pod RPG i nie raz jest ciasno, a gdzie indziej szeroko ;d Nie jest powiedziane, ?e jak RPG to musi by? miejsce ;D

Ostatnia edycja:

Mapa jest robiona pod RPG, wi?c nie zaspamuje jej g?azami, bo jako? trzeba chodzi?.

Bug przy wodospadzie wiem, ?e jest. Pr?bowa?em kilka sposob?w, ale zaraz wypr?buje ten tw?j, dzi?ki.

Podobaj? mi sie twoje prace :) Te bagna z deczka zasyfione ale ujdzie ;D 8/10 ?ycze powodzenia !

Witam. No wi?c praca numer 1 mi si? bardzo spodoba?a. Co do pracy numer 2 to troszk? za du?o tego syfu i dla tego nie za bardzo mi przypad?a do gustu.;) A ta nast?pna praca te? mi si? spodoba?a. Og?lnie to masz talent. Moja ocena to 7.8/10. Dosta?by? 9/10 ale te bagna mnie troszk? zniech?ci?y dlatego taka ocena.:) Pracuj dalej, trening czyni mistrza.=)
Pozdrawiam.

Wydaj? mi si?, ?e prace s? naprawd? robione jak przez Profesjonalist?.
Nie s?uchaj g?upich wypowiedze? pana
Kod:
Alanova
.
Poniewa? potrafi tylko m?wi?, a g?wno sam potrafi.
Wr??my do twoich prac. My?l?, ?e m?g?by? je jeszcze bardziej polepszy?.
Masz du?e mo?liwo?ci dzi?ki twojej wyobra?ni :)
9/10 Brakuje tutaj czego?...:)
Pozdrawiam czekam na nowe prac?!!

Panie TapeMapper ka?dy ma swoj? opini?, a Fasii nie musi si? z ni? zgadza?, lecz ja uwa?am, ?e gdy b?dzie dostawa? same dobre oceny 9/10 czy 10/10 to lepiej nigdy nie b?dzie ;d Wida?, ?e ma talent ch?opak i wida?, ?e my?li nad tym co robi, ale jeszcze troch? mu brakuje ;d

A co do wypowiedzi, ?e ja g?wno potrafi? to si? z ni? oczywi?cie zgadzam, bo tak jest xd Ja te? jeszcze si? ucze, bo staram si? wymy?la? nowe rzeczy i nie zawsze wychodz? ;d

Mo?e tak (kr?tko i zwi??le :)) :
1 Praca - 9/10
2 Praca - 8/10
3 Praca - 5/10
4 Praca - 6/10

Pozdrawiam i ?ycz? sukces?w! :huh:

Prace moim zdaniem s? przesadzone. Pierwsza i druga wydaje si? taka "pe?na". Wida? niekt?re b??dy. Og?lnie pomys? ciekawy ale wykonanie nienajlepsze. Radz? troch? popracowa? nad technik?. Zanim poka?esz map? innym, sprawd? czy oby na pewno wszystko gra. I nie tw?rz swoich prac, tylko po to aby jaka? by?a. Lepiej si? pom?czy? i zrobi? co? naprawd? dobrego. Ocena 7/10.

Status
Zamknięty.
Do góry