• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.40 FaniaOTS 24/7. Ju? na sta?e!

Status
Zamknięty.
Odp: FaniaOTS 24/7. Ju? na sta?e!

Teraz Serwer ma te? nowe ip Fania.pl

Witam!
Z powodu wielkiej ilo?ci tak zwanych bot?w, cheater?w itp, postanowi?em doda? na serwer system w?asnej roboty. Wykrywa on Anti-idle zwane te? Anti-logout.

W pierwsz? noc zosta?o zbanowanych 25 kont, wi?c czy warto ryzykowa?? To ju? zale?y tylko od ciebie.

bot.jpg

Problemy wynikajace z bledu firmy hostingowej, w poniedzialek wszystko wroci do normy.

Zapraszam na

Server fajny, nie powiem, ?e nie, ale nie ma gdzie expic. Wejdziesz za p??no na otsa, to w moim przypadku sobie ju? nie poexpisz...

Plx nowe expowiska z grimami !! :D

Sir Verun

Ostatnia edycja:

No mam nadzieje, ?e stronka zacznie funkcjonowa?, bo chcia?em zacz?? gra?, a konta nie mam :P

FaniaOTS.pl ONLINE

Przepraszamy za tak d?ug? niedost?pno?? serwera, nie mieli?my na to wp?ywu. Jednak ju? teraz mo?esz nareszcie wej?? i zacz?? gra?!

Pozdrawiamy i przepraszamy,
FaniaOTS.pl

Ots jak dla mnie bardzo dobry daj? ocenk? 4/5 =] Pewnie GoD b?dzie si? zastanawia? dlaczego tylko jeden punkt brak?o do 5 ;D A ja si? zastanawiam dlaczego cz?sto zda?a si? ?e FaniaPvP jest Offline gram gram i tu nagle kick i nie mog? si? w logowa? przez nast?pne 1h+:curse: ;/ Ots na prawd? dobry tylko dlaczego Offline odpowiesz mi GoD na to pytanie :confused: Nie Wiem mo?e t restarty ale a? tyle czasu trwaj? :confused: Czekam na odpowiedz i polecam ots :up:

Ostatnia edycja:

poleecam OTSa :) Mi?a atmosfera ( na no-pvp ) Gracze odpowiadaj? na pytania nie musisz czekac np 10 min az ci odpowie ! GM jeszcze nie poznalem ale napewno jest OKS :P

Zapraszam !!!

Super server gratulacje :D:D Wczoraj zrobi?em postac na Fania PVP i naprawde fajnie sie gra.

FaniaOTS.pl PvP world RESET
Witajcie! Z przyjemno?ci? og?aszam, ?e dnia 8 maja, w pi?tek o godzinie 19:00 b?dzie RESET POSTACI na ?wiecie PvP.
Wraz z resetem, wprowadzimy update klienta do wersji 8.42, dlatego te? prosimy si? przygotowa? ;). Nowy, stabilny silnik gwarantuje d?ugi czas uptime, co za tym idzie, d?u?szy i przyjemniejszy czas grania.

Pozdrawiam,
God Infinity & FaniaOTS.pl Team.

Ostatnia edycja:

Nie chc? niszczy? dobr? opini? tego OTS'a lecz jestem do tego zmuszony, do rzeczy :
1. Gram na ?wiecie non-pvp lecz jakim? cudem 9 maja 2009 roku o godzinie 22:15 (gdy si? zalogowa?em), jakich? pi?ciu go?ci z 120+ zacz??o mnie goni? i bi?. By?a po prostu masakra. Jest od tego server PvP.
2.Tego samego dnia w godzinach popo?udniowych by?o kilka crash?w servera.

Nie mam nic do tego OTS'a, poniewa? jest fajny lecz jak dalej si? tak b?dzie dzia? to my?l? ?e po?owa albo nawet wi?cej odejdzie i b?d? grali same noobki.

Pozdrawiam.

Elo chcialem sie zapytac co z otsem wpisuje faniaots.pl i nic wpisuje adres forum i pisze ze zamkniete :/ czy to juz koniec fani ? :(

Hmm, ciekawe:
Kod:
Pod adresem tej domeny nie ma jeszcze serwisu WWW.
Zapraszamy wkr?tce.
faniaots.pl

Tak samo z otslist.eu

To oznacza upadek ots'a?

Temat mo?na spokojnie zamkn??. Moe kiedy? zrobi? nowy. Pozdrawiam i zapraszam na Mirrodin.pl.

Odp: [8.31]FaniaOTS 24/7. Ju? na sta?e!

Odp: [8.31]FaniaOTS 24/7. Ju? na sta?e!

Wiem wiem ^^. Zapraszam do gry, nie jest to serwer kt?ry po miesi?cu "padnie". :))

Po miesiacu nie ale d?ugo nie trzyma?!
Zrobiliscie blad bo mapa rl jest nudna i nudna i z milion ots juiz takich jest.

Status
Zamknięty.
Do góry