• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Faith] Thread

Status
Zamknięty.

Faith

Advanced User
Liczba reakcji
37
Tak, dobrze przeczyta?e?/a? w tytule-Faith. Po paru miesi?cach przerwy postanowi?em rozleniwi? umiej?tno?ci(?) mapperskie i od nowa doskonali? si? w tej sztuce. Specjalnie na potrzeby tematu stworzy?em trzy prace, powiem szczerze, ?e mimo wszystko ?atwo nie by?o po tak d?ugiej przerwie. Dziura w wyobra?ni jest do za?atania, ale to chwil? potrwa.

My?l?, ?e w miar? regularnie b?d? dawa? prace z nadziej?, ?e s? coraz lepsze. Prace s? proste w wykonaniu, ale na pocz?tek wystarczy potem zaczn? komplikowa? prace^^ Ok wi?c moje pierwsze trzy prace od paru miesi?cy:

Lodowe l?dy:
28weyz7.jpg

Droga do celu:
zikrpy.jpg

D?ungla:

vffrk7.jpg

Dom zasypany pod g?r?:
2i8x54j.jpg

Wodospad:
2vipi8n.jpg

Zapraszam do komentowania, ostrego mam nadziej?^^ :rolleyes:

Michu napisał:
Mo?e mnie czegos nauczysz? :d
?eby uczy? trzeba samemu co? umie? ^^

@Edit
Zapomnia?em wspomnie?, ?e uwielbiam nawala? szczeg???w =d Zauwa?yli?cie? xd

btw. 3 praca to d?ungla=zasyfione to dlatego tam jest tego a? tyle.

Odp: [Faith] Thread

Nie znam si? na mappowaniu, ale na pierwszym screeny, zdaje mi si?, ?e troch? kwadratowo Ci to wysz?o, reszta w porz?dku.
1 mapa 7/10
2 mapa 8.5/10
3 mapa 9/10
Mo?e mnie czegos nauczysz? :d

Bardzo ?adnie zrobione. Wed?ug mnie troszk? za du?o tych szczeg???w. Og?lnie bardzo mi si? Twoje prace podobaj?.

Pozdrawiam
~Deeboz

Tak jak napisa? Deeboz , zbyt szczeg??owo , nast?pnym razem postaraj si? nie pcha? natury na si??. (Praca numer 3.)

Tak og?lnie to dobrze 9/10.

Asto~

Bardzo fajne .

Lecz przy trzecim screenie jest troche du?o tego nawalone :/

Ogolnie fajna praca

8/10 ;P

Pozdrawiam.

Mhm. S?ynny Faith wraca ^^'

Wida?, ?e jeste? po d?ugiej przerwie, bo w Twoich pracach mi znowu czego? brakuje - umiaru i wi?kszej zabawu borderami i groundami, bo prawie jej nie ma. Da?e? spawny potwor?w, wi?c zgaduj?, ?e s? to mapki robione nie dla showoffu tylko pod gr?, a co za tym idzie zdecydowanie przesadzi?e? ze szczeg??ami : P

Co pr?buj? przez to powiedzie?? Bierz si? do roboty i odpracowywuj sw?j dawny talent : D

7/10

Regards
Sey~

@Sey
Spawny da?em dla szpanu, aby to jako? wygl?da?o^^ Ta trzeba zacz?? si? bawi? borderami i goundami, ale to przyjdzie z czasem. Ech, szczeg??y-nigdy nie mam ich dosy? ; ( Thanks Sey-san xd
@Topic
Zapraszam do komentowania, dzisiaj mo?e co? wykombinuj? =d

@Down
do?? ma?o szczeg???w.
O.o Faktycznie ma?o xD

Ostatnia edycja:

Tak jak to m?drze zauwa?y? Seylit, prace nie s? ju? tak bardzo dobre jak kiedy?, to mo?e przez t? przerw?.

Co do mapy.
Nie bawi?e? si? do?? du?o z borderami, do?? ma?o szczeg???w.

Mam nadziej?, ?e tw?j talent powr?ci i b?d? m?g? zn?w podziwia? twoje prace.
Bierz si? do pracy :)

See You

naprawde ciekawe prace lecz powinienes wsyztskie screeny robic za pomoca klawisza F11

Biedny Faith, gdybym si? zna? na tym, to bym Ci? zjecha?, za to co Ty mi zrobi?e?.
Jednak z powodu braku wiedzy, trzeba sobie radzi?.
Tak wida?, ?e masz nawyk zapieprzania wszystkiego szczeg??ami, co w szczeg?lno?ci rzuca si? na trzecim screenie. Chod? to d?ungla, to z pewno?ci? przesadzi?e? z ro?linno?ci?. Na moje oko, gdyby? doda? to do otsa, przej?? by? tam na pewno nie przeszed?, no chyba, ?e u?ywaj?c komendy /a. Z na?ogiem trzeba walczy? ;p. No c?? do niczego innego nie mo?na si? przyczepi?, niestety ;( . Wida?, ?e masz talent i dobrze go wykorzystujesz.

Czas da? prac? w kt?rej mo?ecie mnie pociska? bo dawno tego nie dozna?em(zaraz napisz? do Thark'a xd):
2i8x54j.jpg

2hg5mon.jpg

Og?lnie chodzi tu o zasypany przez g?ry domek^^

edit: w sumie teraz widz? czego nie doda?em, ale tak to jest robi? map? w 10 min ;/

@Down
Wybacz mi t? krytyk?, mam nadziej?, ?e z niej szkorzystasz i co gorsza, mnie nie zwyzywasz ;)
Ty <cenzura>$@$#% #$%!@ *&&^% %$&3@ kolego #@$!@%! !@$!# #@^%$ @!@#$!</cenzura> -.-
Na powa?nie:
Thanks za krytyk?, mam nadziej?, ?e stopniowo odzyskam dawny poziom. W ko?cu zaczn? sobie miesza? wszystko, ale to przyjdzie z czasem^^ Co do belek to niby utrzymuj? domek, a nie kt?re po prostu si? po?ama?y ^^

Ostatnia edycja:

Zapomnia?em wspomnie?, ?e uwielbiam nawala? szczeg???w =d Zauwa?yli?cie? xd

Zdecydowanie ;)

Pozwolisz, ?e Ci? pokrytykuje, okey?
Pierwsza mapka troszk? taka "na amatora". Te mostki drewniane mog?e? zamieni? na lodowe. Wskazane by?yby jakie? dziury, przej?cia i o dziwo, wi?cej szczeg???w.

Druga praca lepsza, cho? nie jest idealna. Mog?e? zr??nicowa? bordery na tej g?rce, poza tym w miar? okey.

Trzecia praca, nie wiem czy taka mia?aby? ale jest tak usrana w szczeg??y, ?e nie jestem w stanie tego ogarn??. Podoba mi si? ten statek na pla?y.

@Edit
A co to za lewituj?ce belki na ostatnim screenie?

Wybacz mi t? krytyk?, mam nadziej?, ?e z niej szkorzystasz i co gorsza, mnie nie zwyzywasz ;)

Ostatnia edycja:

?adne 10/10 d?ungla to d?ungla musz? byc dzrzewa...:cool: a reszta tez fajna masz talent trzymaj tak dalej :) a i ten nowy z wodospadem cudo.

Ostatnia edycja:

Wodospad:

2vipi8n.jpg

Stara?em oszcz?dza? szczeg??y i my?l?, ?e fajnie wysz?o :)

Zdecydowanie naj?adniejsza jest zimowa mapka, detali wystarczaj?co, nie za du?o, nie za ma?o. D?ungla wcale mi si? nie podoba, nasrane tych drzew ile wlezie. Je?li chodzi o ten dom, troch? za du?o tego gruzu na dachu, taki biedny, drewniany daszek by tego przeca nie wytrzyma?. A ?rodek domu, to szczerze m?wi?c nie wiem co mia? przedstawia?. Og?lnie prace ?adniutkie, jedne z lepszych jakie mo?na zobaczy? na tym forum :).

Jak dla mnie za bardzo "nasrane" szczeg??ami. ;-P

Zgadzam si? z poprzednikiem zdecydowanie za du?o szczeg??ow na mapie. Oraz wyko?czenia g?r mi sie nie podobaj?.
Pozdrawiam Kregox

Jak dla mnie to prace s? bardzo ?adne. Najbardziej mi si? ta praca zimowa spodoba?a. W pracy numer 3 jak dla mnie, jest troch? za du?o szczeg???w, ale i tak jest dobrze. Daj? 9,5/10.

Pozdrawiam.=)

Status
Zamknięty.
Do góry