• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

ExTrA eXp v.14.0 by Areal! Sprawd?!

Status
Zamknięty.
Odp: ExTrA eXp v.14.0 by Areal! Sprawd?!

Prosi? bym autora OTS-,a o podanie pliku CREATURES.XML!
OTS@
Dam edita jak sprawdze.Pozdr. Hungar

Naprawde, wstyd mi dawa? moje map editory :D
Ja nigdy niebawi?em si? w map editorach, ?eby da? taki wygl?d potworkowi w map editorze, jak na ots'ie, i ustawianie ich na mapi'e w kolejno?ci alfabetycznej.

M?j map edytor wygl?da tak :
- Na pocz?tku map edytora s? wszystkie nowe potwory, na map editorze maj? wygl?d banshee ^^ Chcecie? To prosze ! Tylko niekomentowa?, ?e fatalne te creatures XML ^^

Przysz?y update ju? idzie... Z g?ry moge powiedzie?, ?e na 99% nieznajdzie si? w downloandzie... Jest to masowa edycja, co? w rodzaju RPG.... Dodana zosta?a nowa wyspa, do kt?rej doj?cie b?dzie chronione magi?, i tylko osoba kt?ra rozwi??e zagadk?, b?dzie mog?a si? do niej dosta? ^^ A na wyspie czeka? j? b?da skarby, magia i rzeczy o kt?rych niemarzy? nigdy - zwyczajny gracz :D

I na takich ots mo?na sobi? odpocz?? :D.Chod? i dla mnie exp x9999 jest za du?y.Max x300 bo po co na otsie si? meczy? jak jest od tego RL tibia ;p.
Silnik nawet,nawet chocia? moim zdaniem 7.6 wysz?o z mody....By? mo?e si? myle ale tak czy siak, jest to moje zdanie i nikt nie musi go podziela? :p.

I na takich ots mo?na sobi? odpocz?? :D.Chod? i dla mnie exp x9999 jest za du?y.Max x300 bo po co na otsie si? meczy? jak jest od tego RL tibia ;p.
Silnik nawet,nawet chocia? moim zdaniem 7.6 wysz?o z mody....By? mo?e si? myle ale tak czy siak, jest to moje zdanie i nikt nie musi go podziela? :p.

Heh, twoje zdanie - to twoje zdanie :) Nieb?de go krytykowa? jednak?e :
- Tibia 7.6 niewysz?a z mody... Przyjrzyjmy si? dobrze, tibie powy?ej 7.92 s? badziewne, to bardziej 3D przypomina ni? gre..... Dla wi?kszo?ci twoje zdanie jest u nich poparte jednak?e umnie nie, poniewa? 7.6 to najlepszy rodzaj tibi jaki istnia?w tej grze!

Areal gram od d?u?szego czasu na tym sillniku i musze przyzna? ?e bardzo mi si? podoba...
Mimo tak wysokiego expa gra si? wy?mienicie.
A to zy jest to silnik 7.6; czy 8.40 nie ma dla mnie najmniejszej r??nicy. Wa?ne aby si? fajnie gra?o i akurat ten silnik spor?d wielu przypad? mi do gustu mimo i? nie lubie wysokiego expa.

Zah?cam do ?ci?gania, bo gra si? lepiej ni? my?licie :D

Mapka kij?wka... Ma?a , niedopracowana. Wszystkie potwory zosta?y nawalone na chama.Sama wielko?? mapy wskazuje , ?e jest to robota na 30 minut max... Oceniam 3/10. Nie pisz mi tutaj , ?e nie testowa?em , poniewa? swoje ju? widzia?em!

Mapka kij?wka... Ma?a , niedopracowana. Wszystkie potwory zosta?y nawalone na chama.Sama wielko?? mapy wskazuje , ?e jest to robota na 30 minut max... Oceniam 3/10. Nie pisz mi tutaj , ?e nie testowa?em , poniewa? swoje ju? widzia?em!

NoM, a moja mama to UfO ^^ - tak jak przedchwila, sciagnoles i pochodziles po mapie? Przyjzyj sie, to niejest exp 5, gdzie sie po jednym potworku luruje, z tego co widze to ty w ten sposob wszystkie otsy oceniasz ;* A hmmm a ty jakis dales? :) Ta mapa 30 minut ? Heee ;P Wszystkie budynki od depo sa przesuniete o 7 sqm w ->, to juz 30 minut roboty... Mapa przerobiona - 4 godziny, na kazdym kroku kwiatki itp, wieksze questy m.in :
- saphire legs,
- saphire armor,
- soft boots,
- royal shield
- saphire helmet
ITP ITP ITP ITP ITP ITP ITP......................
- Dotego : Skrypty najnowsze,
- NPC NAJNOWSZE
- CZARY NOWE, NAWET O TAKICH WYGLADACH CZAROW NIEWIDZIALES ^^,

I niemow zebym cie niekomentowal, bo ty nawet niegrales, dlaczego?
O 18:00 by?o 9 ?ci?gnie? :D Jest 21:14 jest dalej 9 ?ci?gnie? a tw?j komentarz jest napisany o 20:35 a wi?c?
Ja zg?aszam warn'a ^^
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry