• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Expic czy skilowac

Status
Zamknięty.

mash1992

User
Liczba reakcji
3
Siema jestem Mash mam 12 lvl palladyna na refugi mam skille 43/34 i niewiem czy skilowac jeszcze czy expic . Skilluje na foldzie na frost trollach bo lootaja sie speary a na gobliny nie chodze bo duzo ludzi i jakos gosciu przejdzie zabije goblina i mowi ze skiluje prosze o pomoc numer gg 5704323 piszcie nawet jesli jestem niedostepny .
moje eq:
Steel Helmet
Plate Armor(zbieram na Noble Armor)
Plate Legs
Dwarven Shield(mysle o Beholder Shield)
Leather Boots(planuje Crocodile Boots)
Speary(zwykle)

Narazie skilluje a potem zobacze!!!

Odp: Expic czy skilowac

nie kupuj noble armor tylko zbieraj kase na blue robe a ja ci radze skille dobic do 45/35
i dopiero expic

Skiluj najlepiej do 60 dista a potem zacznij normalnie expi? gdzie? do 30 i zn?w skiluj.
Crocodile boots?w nie kupuj bo to strata kasy. Maj? one arma tyle co zwyk?e buty i wa?? te? tyle samo. Uzbieraj najlepiej na mammoth fur cape kt?ry jest lekki i ci si? przyda zamiast noble armor. A tarcze lepiej uzbiera? na dragon shielda. Radz? te? kupi? crown helmet.

ja niemam kasy ludzie ledwo 1k mam z rooka jak wychodze to mam max 500 gp ???? wiecej propozycji ;/

50 / 50 skille wal ... a p??niej exp all time.

Mo?esz i?? na Kazzo robi? lootbagi na soldierach z chain armorami, bo du?o le?y na ziemi i wys?a? do Thaisu sobie.Co do skillowania to wyskilluj na razie do 50 dista i kup belted cape, ?eby? m?g? wi?cej spear?w nosi?.Wbij 16, pozbieraj kask?.Kup jakie? porz?dniejsze eq i dopiero id? do 60-65 skilli.P??niej ju? wbijasz do 30+.Kupujesz pacca lub grasz bez i idziesz do 80+.I teraz mo?esz sobie kupi? full wypas eq i naprawd? poexpi?^^.

Najlepiej nic nier?b tylko skilluj, bo na wzszym poziomie bedzie ci ?atwiej.

nie kupuj noble armor tylko zbieraj kase na blue robe a ja ci radze skille dobic do 45/35
i dopiero expic
Kolego to nie sa skille 45/35 ja skillowalem do 75/75 w miesiac wbilem 51 lvl na Faccu (Expi?em Jak G?upi)
Mia?em kina ze skillami 50/50 to bylo tsk slabe ze tylko do 26 dobilem i oddalem go bo to sensu nie mialo

Status
Zamknięty.
Do góry