• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Evon] Galery ;)

Status
Zamknięty.

evon

Advanced User
Liczba reakcji
17
Hello ;)
jestem pocz?tkuj?cym wi?c
postanowi?em zrobi? w?asn? galerie gdzie b?de pokazywa? swoje prace ;)
Zapraszam do komentowania , oceniania i mowienia b??d?w

Praca mia?a byc na pojedynek ale przeciwnik w po?owie terminu postanowi? ?e nie b?dzie mappowa? ;_) dobra to jest wie?a czarnoksi??nika

Sk?adnia

kryszta?y i tu s? r?zne mikstury robione ;)

pok?j czarnoksi??nika oraz pomnik jego ojca ;)

tutaj widzimy g??wne wej?cie do domu czarnoksi??nika

Zapraszam do oceniania i komentowania ;)

Odp: [Evon] Galery ;)

Masz ciekawe pomys?y.. tyle ?e gdzie tu s? przej?cia ? Czy s? nimi te nature orb ?; )
Nawalone na ten dom.. ale to pasuje.. natury.. wok?? nie nasra?e? ale ?le dobra?e? drzewka..
kamyczk?w etc.. te? troszk? dodawaj 8/10

Yo
Zaczn? od tego ze ma?e te ss'y ;< za bardzo to nie ma co ocenia?.
Mapa nie najgorsza. Nie podoba mi si? dach bo nie lubi? jak kto? robi ga??zie na dachach i tyle ro?linno?ci. Z tego co wida? na ss nr.1 to uboga ro?linno?? kolo domku ale my?l? ze nie na tym si? skupia?e?. Pr?d na ?cianach - wed?ug mnie pasowa? by w wi?kszych odst?pach.
I mam nadzieje ze mapa tylko na pokaz.
Moja ocenka: 6/10.

Praca do?? ?adna a co najlepsze do?? ciekawie wykonana. W niekt?rych miejscach wydaj? si? nieco za?miecone, lecz og?lny efekt nie jest najgorszy. Praca te? zbyt wiele nie przedstawia wi?c nie ma zbytnio co ocenia?. Czekam na kolejne prace.

jako , ?e nie mam zamiaru porzuca? galeri to dodam jakie? stare prace , na nowe czasu nie mia?em gdy? by?o czasu ma?o :D

i drugi ss'

Uploaded with
postaram si? jutro co? wrzuci?

Bardzo ?adne mapy, odpowiednio dobrane bordery, bujna i ?ywa natura, ?adne dodatki i brak "kwadratowo?ci". D?ugo ju? w tym siedzisz? Je?li d?ugo, to jeste? ju? ?wietny, jak kr?tko - super zaczynasz, oby tak dalej. Nie zaprzestawaj jednak trening?w, bo mo?esz sta? si? jeszcze lepszy!
6/6

?adnie, ale takie "Nasrane" no ale to s? mapy do ogl?dania a nie grania :)
Fajnie zmiesza?e? jungle gras z normal. 7/10.

Na pierwszym screenie pomnik ojca? Przed budynkiem s? 2 :D Mapy s? ciekawe z pomys?u, ale beznajdziejne z wykonania u?ywasz dobrych detali, ale nie wiesz gdzie ich u?y?.

noo jestem pod wra?eniem ;] fajne robisz prace tylko nie za bardzo pod gre ;p troche zbyt jak to ujm? "nasrane" :D ale ?adnie i wida? ?e wk?adasz co? od siebie w nie ;] temacik ocenie na 7/10 ;]

Bump Bump ;)
Czemu tak ma?o komentarzy ?;(;(

Jaka? praca na od?wie?enie (10 minuta)
Nied?ugo dodam wi?cej bo robie projekt do otsa :D

Jestem pod wra?eniem twojej ostatniej pracy, dobrze wy detalowana, posiada sporo szczeg???w.Mog?e? doda? tak?e troch? suchej trawy z 8.54, bardzo dobrze si? reprezentuj? wtedy pustynia.Og?lna ocena : 8/10.

Pozdrawiam.

Fajne prace, masz potencja? jeszcze rok mappowania a b?dziesz misczunio :P
Pozdrawiam

Ostatnia praca nie idealna ale dobra, czego? mi tam brakuje ale nie wiem czego x[.
Moja ocena 8/10.
Dawaj wi?cej prac ;).

No to jedziemy, pierwsza praca mo?e i zawiera du?o detali, lecz drzewa s? rozrzucone byle gdzie no i jest do?? g?sto a nagle sam piasek.
Na kolejnych zdj?ciach fajny pomys? z tym czym? co przedstawi?e?, lecz wykonanie nie do ko?ca mi si? spodoba?o, zamiast ziemnych ?cian da?bym skaliste, bardziej by si? komponowa?y z reszt?. Og?lnie do?? dobrze 7/10.

Masz bardzo dobre prace ,podobaj? mi si? szczeg?lnie wodospad s? pomys?owe i kolorystyczne,gratulacje za du?y trud :)
9/10

Natura jest szczerze brzydka. Chodzi mi o to, ?e wszystko rozrzuci?e? losowo. Popracuj nad tym. Ma?e krzaczki r?b w wi?kszych, jak i mniejszych skupiskach. Dawaj te? o wiele mniej bagnistych krzew?w, i wi?cej trawy. Co do trawy: r?wnie? losowa, i widz? jeden rodzaj, i 3 k?pki wi?ksze... U?ywaj najlepiej od 6217 (najmniej), 6218 (??cz z 6219, ale nie koniecznie) i 6219. Dodam jeszcze, ?e robisz dziwne kszta?ty ground?w.

Co do ostatniej pracy, co to jest? W og?le do mnie to nie przemawia. Nie wiem, co to jest i o co w tej pracy chodzi.

4/10

Na ss z g?rami chaotycznie rozrzucona natura, s?abo by si? by?o przez ni? przedosta? i brak ?cie?ki.
Domek pod ziemi? jako? do mnie nie przemawia, przyda?y by si? urywki ziemi, ro?liny rosn? na betonie.
Ocenka: 4/10

Status
Zamknięty.
Do góry