• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Evolutions edycja by Neserszmit

Status
Zamknięty.

Neserszmit

User
Liczba reakcji
2
Witam jak w temacie b?de tutaj dodawal skriny z mojej edycji evo praca jest moja zbudowana na podstawowym evo. Nie jest to mo?e jakie? cudo ale nie jest te? z?e.Narazie niekt?re skriny nie maja zbyt duzo szczeg?l?w bo nad nimi pracuje.Jest to evo pozbawione TP roomu.
Enigma city:

Northrend:

Behemonty:

RL POI (z all skryptami):

Siedlisko Beholder?w:

Cmentarz i kryj?wka necro/kult?w oraz przeniesiony banshee quest:

Jest jeszce rl inq 3 miasto i inne nowe lokacje.Jak si? wam spodoba to bede dodawal wi?cej.
Komentowa?.
Pozdro Neserszmit

Odp: Evolutions edycja by Neserszmit

Nawet ?adnie, szczeg?lnie podoba mi si? expowisko z Beholderami. Ale jest ma?e ale :) Nie wydaje Ci si? dziwne, ?e miasto ca?e w lodzie jest ko?o miasta pustynnego?

Pozdrawiam,
Kaffee.

Nic ciekawego. Zwyk?a przer?bka i tyle jednolity ground i kamyczk?w niema a zreszt? mapa "Evolution" to "KWADRAT" Autor co? chcia? lecz chyba mu nie wysz?o.
Ocena 4/10

Przer?bka to ci??ka praca, czasmi ci??sza od tworzenia. 6/10 w skali przer?bek,a w skali map robionych to 4/10. Wida?, ?e si? przy?o?y?e?. Mi tam si? podoba, przynajmniej wygl?da lepiej ni? zwyk?e evo. Tylko co niepasuje to lodowa wyspa obok pustynnej.

Mi si? nie podoba. W tym mie?cie pustynnym jest piach.. a jak ju? si? wyjdzie to ziele?- klimat umiarkowany. Popraw to, to b?dzie spoko.:)

Tyle kwadrat?w w ca?ym mie?cie nie widzia?e? teeego jeszcze, popatrz, o, o, o popatrz. xd Tak na serio, to poza tymi kwadratami, to jeszcze nie postara?e? si? o jakie? szczeg??y. Nie pomiesza?e? pod???, natura te? zbyt hojnie obdarzona nie jest. Og??em to jak na razie: 2+/6

Pozdrawiam.

Mo?e ta praca jest du?a ale ma?o szczeg???w ma?o pomys?u pierwszy ss's jest dobry ale pozosta?e s?abe...:down: zr?b co? mniejszego a dok?adnego tak b?dzie lepiej :D

[evil]6/10[/evil]

RIFRESZ Komentujcie ludzie bo niewiem czy dalej edytowa?

@@@@
EDIT Mapa zosta?a zaktualizowana zajo?em si? g??wnie behemontami kt?tre wam szerzej ukazuj? mam nadziej? ?e tym razem sie lepiej spodoba :)

Ostatnia edycja:

Edytowa? mo?esz zawsze ale z rozwag? bo tutaj wida? kup? g?wnianych gruz?w kawa?k?w pod?ogi oraz kwadratowe budynki, co prawda to prawda kwadraty to najgorsze z?o w mappingu kt?re psuje ca?? map? edytowa? mo?esz no bo przecie? ile to nie wie co to mapping i b?d? m?wi?: 10/10, 9/10! Dzi?ki.

Taaaa.. Ty o mi da?e? ocen? 4/10, a sam g?wno robi? umiesz. Wiesz co Ci powiem, sorry nie powiem, napisz? _|_, ocena cie?ka, 2/10. Tylko nie r?b tutaj awantur jak krytyk? zobaczysz...

A, mi sie bardziej podoba Northrend tylko jest za blisko miasta pustynnego a tak dam 7&19 ;]

2up
mo?e i nierobie najlepszych map ale staram sie robic je jak najlepiej i ci?gle rozwijam swoje umiej?tnosci jak dorzuce update bedzie o niebo lepiej

@up
jak dodam nowe skriny to zobaczycie update northrend zosta?o przeniesione do lodowych krain frost?w zrobilem maly update enigma ale to pokaze jak zaczniecie cos tu posty pisac

srednio widac ze rme, moglo by byc lepiej 5/10

Mapa moze nie jest najlepsza ale najwazniejsze da sie na niej grac :))))))), i o to chodzi ;D, polecam wiecej urozmaicen na przyszlosc

Fajna mapka DAJE REPUTA IDEALNA MAPKA DO GRY 10/10

Status
Zamknięty.
Do góry