• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Evo OTS

Status
Zamknięty.
Odp: [8.1][XML] Evolutions zobacz!

kamil521 napisał:
Sentil we? si? nie popisuj bo zrobile? ch....... OTka jak rzucam na ziemie kumplowi item to on niemoze go zabra? dopracowales mape ale nie dopracowales takich malych szczegolow
My?lisz, ?e odda?bym m?j silnik do downloadu dla ludzi gdyby by? na nim taki idiotyczny b??d? Nie obra?aj mnie ;s. Mo?e tw?j kolega nie mia? capa albo co?. A o co chodzi?o z tym "we? si? nie popisuj"? O to?
Sentil1806 napisał:
A co by to da?o? Je?li w pliku .rar jest zbindowany prawdziwy virus, przy rozpakowywaniu uaktywni si?. Gdzie jest skan od ciebie? Lepiej si? z tym pospiesz ;s
Niebardzo rozumiem.

Odp: Potrzebuje silnik pod tibie 8.1, mapka Evolution

Odp: Potrzebuje silnik pod tibie 8.1, mapka Evolution

siema
ja mam problem jak te nowe runki zrobic? xd
nigdy mi to potrzebne niebylo ale teraz by sie przydalo
plx fast ;d

pozdro,
dudii18

Witam Wyro mam pytanie,jest jakas nadzieja zebys zrobi? silnik (XML) z mapk? The forgoten + account managerem??Odpisz (:
Ty Wyro albo Sentil prosz? was o silnik (XML) the forgoten z account managerem.Chcia?bym mniec taki ots tylko XML bo bardzo mi si? podoba mapka a SQL niepotrafie stawaic i niezabardzo lubie je ): .to jest to samo co Evo wasze co robicie tylko inna mapka xD a wy si? natym znacie a ja nie :(:mad::cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mam pytanie czemu nie dzialaja assassin stars ??

assassin stary dzia?aj?, s? od 80 lvlu i tylko dla ROYAL paladyn?w ;p

siema
ja mam problem jak te nowe runki zrobic? xd
nigdy mi to potrzebne niebylo ale teraz by sie przydalo
plx fast ;d

pozdro,
dudii18

masz na 1 pietrze w dp all runki i skopiuj sobie tylko ID :P (i napraw ten debug z super SD)

(Kto? si? pyta? czy zrobi? na forgetten server) Nie mam czasu robi? wi?cej silnik?w, tylko czasami jestem na weekendy w domu :P

Ostatnia edycja:

no to powied?my krutko ots fajny niegro?ny i dobry do hostowania ale nie jaki? na dlugie hosty bo niestety nie RPG i na maly exp sie nie nada

az mi zal takich nobow jak ty alocha...
pisane bylo 1000000x ze SA ale niegrozne, z reszta jak wchodzisz w temat z evo otsem to czego ty sie spodziewasz? w kazdym silniku evo sa viry

Poszukaj na tym forum na pewno jest ^^
Untitled Map editor 8.1 (co? takiego)
Na OTSie masz creatures do tego map editora podmie? sobie tylko :P

Ziomek powiem ci tylko tyle...na tym otsie juz u mnie gralo 125 os?b wi?c dzieki za wystawienie go!

Witam,
Mapka 2/10 za du?o monster?w na sobie, ?le dobrales dodatki do klimatu jedyny plus to duzo expowisk ale i tak mapka kwadratowa.

Odp: ...

Odp: ...

@up
lol napisa?e? dok?adnie to samo co Vrael2806... po co to by?o?
Gro?ne czy niegro?ne, regulamin m?wi, ?e skan musi by?... Je?li to tylko winy32 to ok, ale trzeba mie? pewno??, ?e w tym pliku nie ma nic powa?niejszego ;F

Ostatnia edycja:

jest jeden b??d wyskakuje mi jaki? b??d jak pobieram , ?e nie mo?e odnale?? czego? tam :/ a jak pobra?em za pierwszym razem to nie by?o silnika :/
Yyy niech zgadne sciagnoles ze speedsher'a :confused::confused:

@Topic@
Jesli OTS jest OK to nie sciaga sie z speed (innych tez)
To Sie Sciaga z rapid'a :P:P:P:pP:P:P:P:P:P:P:p

@TY@
serio silnik zajebi**.... Mapa super ale Pytanko... gdzie jest demon legs quest ??? daje 11/10

Siemanko.
Mam ten serwer - powiem jedno jest zajebisty, ale - niestety nie mog? na niego wbi? z mojego kompa wszystko jedno czy normal charem czy GMem :/
Potworki s? tak zlagowane ?e padaj? na glebe po 30 sekundach :/
Co mo?e by? tego przyczyn?? Licz? na odpowiedzi, pozdrawiam ;)

Mapka musi by? super jak na Galaxi gra ponad 400 os?b a mapa jest bardzo lekko zmieniona :D

WItam hostuje ten silnik i gdy wbilo pare osob i zazyczyli sobie zebym wlaczyl pvp no to robie komende /pvp 1 (probowalem tez /pvp 2) nawet zrestartowalem ots-a i nic pvp nie dziala pokazuyje sie normalnei komunikat ze world type pvp ale nie ma pvp podchodze do kolesia(zwyklym charem nie gm) i chce go walnac i nie moge tak samo inni maja maja po 100+ nawet po 250+ levle u mnie a pvp nie dziala czemu??? czy ktos mi pomoze ??? ;\

WItam hostuje ten silnik i gdy wbilo pare osob i zazyczyli sobie zebym wlaczyl pvp no to robie komende /pvp 1 (probowalem tez /pvp 2) nawet zrestartowalem ots-a i nic pvp nie dziala pokazuyje sie normalnei komunikat ze world type pvp ale nie ma pvp podchodze do kolesia(zwyklym charem nie gm) i chce go walnac i nie moge tak samo inni maja maja po 100+ nawet po 250+ levle u mnie a pvp nie dziala czemu??? czy ktos mi pomoze ??? ;\
PVP jest ustawione od 100 poziomu, dlatego kiedy jest w??czone PVP nie mog? si? bi? gracze z ni?szym poziomem. Te 100+ nie mog?y si? bi?, prawdopodobnie dlatego, ?e mia?e? wtedy akurat wy??czone PVP :]
Hmm ja nie mam trening monk na tej mapce;/
Na pewno edytowa?e? map?, gdzie nie ma niekt?rych potwork?w. Wiedzia?em, ?e b?dzie du?o post?w tego typu i wrzuci?em plik "cratures.xml" do map edytora (na pewno nie doczyta?e? o tym :P), wrzu? i zamie? ten plik z OTSa za creatures.xml z twojego map edytora i podostawiaj Treiner?w. Na pewno ci usun??o te? inne potworki, dlatego poszukaj na OTSie dok?adnie

Ostatnia edycja:

Eh silnik spoko, wcze?niej hostowalem silnik sentila, by? dobry ale ten jest jeszcze lepszy!!!
Ale w tamtym i w tym jest ten sam problem mianowicie rzeczy znikaj? po cleanie, te ko?o npc jedznie w trainerach :/
nikt tego problemu nie umie naprawi?, a szuka?em wsz?dzie i pyta?em :/
Dla jednych jest to nie wa?ne ale je?li kto? umie to zrobic to by by?o zajefajnie :)
Mapka fajna, jak komu? nie pasuje wygl?d to niech si? pobawi w edytorze bo to sama przyjemno??.
naprawd? ten serwer mo?na z edytowac do ciekawej rozgrywki :)
jestem bardzo zadowolony !!!!
Dam reputa za rozwi?zanie problemu powy?ej^^ PS My?l? ?e jest mn?stwo os?b kt?rym te? jest to potrzebne!!

Ostatnia edycja:

Co mam zrobic jesli wyskakuje mi komunikat o tresci :

"Sysyem windows nie moze uzyskacDostepu do okreslonego urzadzenia,siezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien,aby uzyskac dostep do elementu." ?

Szukam Kogos Kto Moglby Hostowac Moj Silnik.
Tibia 7.6
--> Mapa Edytowana Illusion
--> Nowe Potwory : Kozak , Jack Sparrow , Harry Potter , Gamemaster , Szajbus
--> Z tym si? wi??e : Nowe Expowiska
--> Silnik : Yur OTS 0.9.4d. (Odpala? kopie, bo ona nie frezuje)
--> Frozen Starlight dodaje mane i hp (po 50k)
--> Pod?oga dodaj?ca Mane i HP
--> Runy, kt?re zamieniaj? w Dwarfa lub Nimfe
-->Duzo Teleportow Na Monstery Proponuje duzy exp bo sa silne potwory
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Exp do uzgodnienia
Jestes Chetny By Hostowac Moj Silnik Pisz GG:9682732
Pisz Nawet Jak Niedostepny !!

Co mam zrobic jesli wyskakuje mi komunikat o tresci :
"Sysyem windows nie moze uzyskacDostepu do okreslonego urzadzenia,siezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien,aby uzyskac dostep do elementu." ?
Na pewno jaki? antywirus ci blokuje OTSa. Wy??cz go i jeszcze raz wypakuj OTSa

Jak si? zalogowa? do tego OTS, silnik dzia?a, IP changer te?, tibia te? ale nie moge si? logn?? :/ ( pisze ?e z?e has?o lub nazwa u?ytkownika ) i jeszcze wyskakuje b??d ?e Obecnie server jest pod??czony :/ odrazu m?wie mam Neo

Status
Zamknięty.
Do góry