mo?esz dok?adniej bo nie wiemW edytorze nie trzeba nic ju? zmienia?, wystarczy wrzuci? Tibia.dat i Tibia.pic. NPC nie b?d? si? usuwa? po edytowaniu mapy.
W folderze, gdzie rozpakowa?e? silnik masz ikonk? takiej ?winki: Evo Aries, wystarczy, ?e j? odpalisz.Witam Pomo?e mi kto?? Jak to odpali? bo wpisa?em ju? w configu swoje ip i wg pozmienialem tak jak chce tylko teraz jak to odpali? zeby mozna bylo grac plz help.
Cz?sto tak si? zdarza, gdy posiadasz s?aby sprz?t lub internet. Radz? poczeka?, mo?e to trwa? nawet ponad minut? ^^Ponownie Prosz? o pomoc a mianowicie kiedy robie clean server si? zacina i nic nie mo?na nic robi? trzeba restart robi?.Szczerze prosze o pomoc.Z g?ry dzieki![]()
Je?li chcesz zacz?? hostowa? silnik z mapk? evo, zmie? tego przekl?tego avasta na co? lepszego. Tak jak kolega pisa? potwierdzam, ?e jest to darmowy oraz jeden z najgorszych anty wirus?w.Witam. Mam taki problem gdyz kiedy to pobiere... odrazu wykrywa mi i automatycznie usuwa plik exe. Wiem ze ten wirus jest niegorzny, lecz co mam zrobic zeby mi go nie usuwalo. A i wylaczalem anty-virusa ale wraz mi usuwa.![]()
Na pewno ten wirus jest nieszkodliwy, tylko avast go wykrywa nieub?aganie.Na pewno ten wirus nie szkodliwy ??
Pytanie troch? wysz?o spoza tematu. Polecamema,
E z kad wziasc tibie pod 8.10 ??
Zmie? antywirusa! Ile razy mo?na pisa? to samo ^.-Przed chwil? pobra?em ten plik i okaza?o si? ?e nie ma ju? evo.exe Czy kto? mo?e mi powiedzie? czy mam pobra? osobno czy co? zrobi? ??