• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Evo OTS

Status
Zamknięty.
Odp: xcv

Masz pewnie zablokowane porty. Poszukaj sobie w googlach, bo nie wiem czy na tym forum jest o odblokowywaniu port?w.

Mo?e to by? spowodowane jak?? aktywn? zapor?, zmiennym ip lub tego typu szczeg??ami.

Mam taki problem ?e ja moge wej?? na swojego otsa na gma i nawet account zrobi? a inni jak chc? wejs? to jest napiasne ?e jest ofline ots ? :curse:

Bardzo dzi?kuje za silnik evo , jest mi potrzebny do zrobienie wa?asnej mapy i testowania jej .

Oczywiscie leci repucik! +++++++++++

Pozdro

ADI_ADI

ten silnik to klasyk a wyro to mistrz mozna tak powiedziec :)
juz tysiace otUw bylo hostowanych na tym silniczku . bardzo dobry jest!:D

Pod jaki powinno by? exp. Ja da?em 250 z g?ry :thx:

IP: widelskiot.no-ip.biz

:)

Ots centralnie pod high exp. Wraz z kolegami grali?my na kilku ots z t? map? s? fajne, ale nie przepadam za takimi ots. Tam jest tylko 300 lvl w 30 min -> pk -> rs -> nowy char.
Ale og?lnie serwer wypas.
Moja ocena 8/10 :)

Nom Ots Jest Fajny Tylko Znalaz?em pare lekkich bug?w;D np.
Npc Soya ;d da sie itemsy kupywac hmm co tam jeszcze ..
na quescie poi niedziala dzwignia ;] :D
Ale ogulnie jest god ;d

Hej sciagna?em to i mam antiwira avast 4.8 najnowsza baza wirus?w i wykrylo mi innego wirusa trojan.gen lol

Dobry OTS. a niedopracowania zawsze mozna dopracowac samemu, zauploadowac i przekazac dalej :)

Kurde jak mam odpali? tego OTS jak w tym pakiecie nie mialem tego co na filmiku gosc odpala mam tylko removera link do filmu: pomozcie!!!!

1) Nie wiem o co ci zabardzo chodzi .... Czego nie masz ? Evolution.exe ? czy co bo nie obja?ni?e? o co ci dok?adnie chodzi !!!
2) Poco szuka? takich rzeczy na Youtube , skoro masz wszystko w dziale 'Poradniki'
Na przyk?ad takie:

Je?eli chodzi ci o to ?e nie masz pliku startuj?cego (Evolution.exe) wtedy ?ci?gasz inny ots XML , (obj?tnie jak? wersje) kopiujesz Evolution , Devland b?d? inny plik z zako?czeniem EXE , i wklejasz do folderu twojego otsa , proste :D

Pozdro

Sorki ze sie czepia ale mam ESET-a i wykrywa mi ze to prawdopodobnie win32/kon trojanski :( nie wiem czy to prawda bo czytalem ze podobno czysty ale jakby cos chce sie upewnic czy to wina programu czy tak jest:confused:

Tak jest poniewa? ka?dy OTS ma swojego wirusa to jest normalne i Win32 jest nie gro?ny ;)

wi?c graj ?mia?o i wy??cz antywirusa jak b?dziesz odpala? OTS :)

Silnik Spoko . Par? De bug?w , ale si? poprawi :PP

@Saaske125
w tibi .dat i tibi.spr nic si? nie pisze :)

hahaha jaki noob nie wie gdzie POI ...
ja gram na wyro 3 lata i nie ejsem nobkemi :) ale ty jestes widac

Ja teraz dopiero pobieram ale jak cos bede wiedzial to dam znac :p
A macie teraz jakies linki na wlasnego otsa bez WIRUSUW jak macie dajcie zna?
Notka moderatorska:
sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry