• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Ethee] Gallery 7.6

Status
Zamknięty.

Ethee

New User
Liczba reakcji
0
Witam si?.
Jak si? domy?lam, zastanawiacie si?, czym w starym a zarazem unikatowym cliencie mo?na zaimponowa?, ot?? sam do czasu nad tym rozmy?la?em i... min??o p?? roku, odk?d zacz??em wprowadza? w t? star? wersj?, nowsz?. Doszed?em do wniosku, ?e styl RPG (nowszych wersji) krzywdzi j?, bole?nie - przynajmniej takie jest moje zdanie i chcia?bym pozna? wasze.
Niekt?re prace, czy style s? podobne do innych, inspirowa?y mnie i chcia?em si? przekona? czy si? da - tak, da si?. Wybaczcie, je?eli kogo? w jaki? spos?b urazi?em. Pisz? jak popaprany.
A i jeszcze, jako i? prace nad serverem 7.6 zosta?y przerwane, ja je wznowi?em i na razie kontynuuje sam. Wszystkie sekrety servera, pliki i cz?stki otrzyma?em.
Niestety jeszcze nie posiadam SPRyk?w do niekt?rych element?w, wiec mapy wygl?daj? marnie i miejscami niedoko?czone.

map1w.png

map2l.png

map3v.png

map4y.png

map5u.png

map6y.png

map7w.png

map9.png

map10.png

map11.png

map12b.png

map13b.png

map14.png

map15.png

map16.png

map17.png

Kanalizacja:
map18.png
W?a?nie pracuj? nad miastem, po raz trzeci jest edytowane, chyba na sta?e. Wezm? chyba wolne, przynajmniej na jaki? czas, wsio.

Odp: [Ethee] Gallery 7.6

Jak robisz zdj?cia ingame to wejd? w :
Options -> Graphic -> Advanced -> Don't stretch/Schrame Game Window, w?wczas zdj?cia b?d? pi?kne.

Jest prze?licznie, bior?c pod uwag?, ?e jest to wersja 7.6, w kt?rej jest bardzo ma?e pole do popisu. Kontynuuj prac? nad tymi mapami, a zapewnisz sobi? ju? jednego gracza wi?cej.
Pozdrawiam!

...Nie mog? znale?? s??w, kt?re w pe?ni opisywa?y by m?j zachwyt.To jest tibia 7.6 a tak naprawd? to nie powstydzi? by si? jej ?aden mapper, kt?ry tworzy pod tibie 8.5+.Wiem, ?e na tej tibii nie ma za wielu urozmaice? i naprawd? gdyby ludzie w czasach tibii 7.6 robili takie mapy... Ja nie wyobra?am sobie by oceni? ci? na mniej ni? 9/10 w mojej skali.Zdj?cia ogl?da?o mi si? z przyjemno?ci? jako i? jak wielu z nas t?sknie za czasami tej tibii.Je?li wyjdzie ots z t? map? to b?d? pewny, ?e zagram.Moja ocena to 9,5/10.

Regards

Mapy s? jak najbardziej w porz?dku, ale staraj si? nie u?ywa? przedmiot?w na mapie, po kt?rych wida? ?e s? ze starej tibii.

wyjebiscie.. najbardziej mi sie podobaja te sciezki ; D 10/10

S?owa do Seylita, kto? ci? przegania ; D...

@Topic
Prace s? wspania?e, nie mam s??w aby to poprostu wyrazi?, wszystko odpowiednio dobrane, urozmaicenia takie jak m.in. kanalizacja, r?b tak dalej bo ci idzi? wspaniale

Regard's
~Edi

to ja powiem, ?e mi sie nie podobaj? te statki-domki :d a reszta cud mi?d

Status
Zamknięty.
Do góry