• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Ethan] Gallery~

Status
Zamknięty.
Odp: [Ethan] Gallery~

#Chris

Wybacz, ponios?o mnie... Niekiedy, gdy oceniasz i komentujesz prace, nie tylko moje, nie zwracasz uwag na b??dy, tylko od razu gnoisz.

#Fluos2

Blah, nie k?am - OTmapping istnia?o ponad rok temu, ju? wtedy mappowa?e?.

Zazdro?cisz umiej?tno?ci? : )
Przykro mi... Nie moja wina, ?e nie masz wyobra?ni.
Twoje kazania na temat pokory wyg?aszaj na OtLand'zie w dziale dla Polak?w.:]
Szkoda mi takich ludzi jak ty... OtMapping istnia?o ponad p?? roku temu... Dok?adnie 8 miesi?cy temu.
Ja do??czy?em do twojej spo?eczno?ci 2 miesi?ce po otwarciu...
8-2=6

Je?li chodzi o tw?j mapping, to wiem, ?e jeste? lepszy ode mnie... Chris tak?e i inni wielcy mapperz'y, kt?rzy s? moimi wzorami do dzi?.
Chcia?em sprawdzi? co na to Chris, ale ty musisz si? wtr?ca?;/

@topic
92400950.png

Chu-Chu-Chu-Chujowe. Wida? niedoko?czony border, trawka ro?nie na drzewie. Praca nie jest zachwycaj?ca, ale ?wietnie mo?e s?u?y?, jako kawa?ek drogi do jakiego? miasta ; )

Zazdro?cisz umiej?tno?ci? : )
Dobre sobie, czego?
Nie moja wina, ?e nie masz wyobra?ni.
Nie ja dzie? w dzie? wykonuje tak ?mudne i banalne prace jak ta wy?ej.
OtMapping istnia?o ponad p?? roku temu
Data rejestracji domeny OTmapping.pl przypada na Listopad 2008 roku, dodam jeszcze, ?e miesi?c funkcjonowa?o bez domeny - nie wiesz - nie m?w!

Wpierw m?wisz, ?e Ci zazdroszcze, ?e nie mam wyobra?ni a kilka wers?w dalej pleciesz, ?e jeste? odemnie gorszy. Przemy?l swoje s?owa i nie pisz ich pod natchnieniem zdenerwowania. Je?eli chodzi o now? mape, to kolejny szajs, kt?ry nikomu i nigdzie nie b?dzie potrzebny.

Pozdrawiam!
#down
Ahahahahahah hahahah hahah :roftl: :lol: - atak adhd mnie napad? ;/.
Pokazujesz jakim jeste? dzieckiem, wycofujesz si? bo kto? rzuci? na Ciebie kilka bluzg, prosz? wy?a? takich tu nam nie trzeba.

Ostatnia edycja:

Prosz? o zamkni?cie tematu,
nie zagoszcz? tutaj wi?cej.

Fluos2 jest t?py...

Pozdrawiam,
Ethan.

Ostatnia edycja:
Ethan gallery~

Ethan gallery~

I next... ; )
Po zablokowanym temacie i banie na koncie Ethan, robi? kolejne mapy:)

Ravenio, prze??cz Binasis

14253214.png

86518342.png

40358545.png

84311912.png

76668518.png

77519697.png

Odp: Ethan gallery~

Prace na wysokim poziomie , nie mam zastrze?e? , jedynie co mog? Ci doradzi? to robienie ciekawszych map , i troch? wi?ksze. Tak to bardzo ?adnie si? to wszystko prezentuje.
9/10

wci?? widze to samo, to samo, w ko?ko, do znudzenia, do usranej ?mierci to samo, wszystkie twoje prace s? identyczne, mo?na by wr?cz powiedzie? ?e uzywasz kilku szablon?w i wype?niasz je coraz to innymi detalami

dosta?es bana na tamtym koncie to teraz trollujesz na nowym.
nc

?adnie wykonanie, bez pomys?u ale ?adnie.

Prace wykonane bardzo ladnie :) Widze, ?e przyk?adasz wag? do szczeg???w i detali :) Osobiscie mnie sie bardzo podoba :)

Bardzo ?adna ta twoja mapa, starannie zrobiona. Moja ocena to 9/10 ?eby? kontynuowa? ;]

Jak dla mnie to te prace sa bardzo ?adne, ale w jednej nie ma ?ycia. ( nie podoba mi sie )
A tak og?lnie to twoje prace sa ?wietne xd.
Mam nadzieje ze dodasz wiecej screenow. A moja ocena to 9/10.

Witam!
Mappuj? od niedawna, 5 miesi?cy...
Mia?em dobrego nauczyciela
(Krolm'a)
Ethan.[/i]

Tak? Ja Ci? czego? uczy?em XD?
Tak czy inaczej je?eli to robi?em, to dobrze Ci idzie. Work hard, go pro!

Jesie?... ; ]
49468474.png

@topic
Szlifuj? klimacik, dodam grzybki jeszcze itd... ; ]

NEW.
39264270.png

34367841.png

; )

Ostatnia edycja:

Wie?

Na pewno, nie raz jechali?cie przez wiejskie drogi, a tak?e nie raz widzieli?cie pola pe?ne pszenicy i r??norodnych zb??.

54248139.png

34338420.png

Pozdrawiam,
Ethan.

#edit

Poprawka:

66548361.png

17300691.png

Ostatnia edycja:

Barabrzy?ca, uciek? ze swojego zgubnego konwoju i natrafi? na tereny koczownicze...
Widoczne by?y wykarczowane Bambusy, a tak?e ro?linno?? by?a uboga...

80178397.png

21282251.png

No nie?le tylko znowu natura (a kto? tu na mnie co? m?wi??),
nie podoba mi si? tylko to i? du?o kratek jest z tej trawki (id:6219), sprawia to taki dziwny efekt, oraz trawa tak jako? s?abo z randomizowana. Og?lnie fajnie ; )

@Blackq

Z kolei te trawki bardziej ciemne zielone, wygl?daj? wprost chujowo, sam u?ywam tylko dw?ch rodzaj?w traw.

@
Praca og?lnie jest ?adna, ale nudna, nie podoba mi si? pierwszy screen, za to drugi jest o wiele lepszy. Masz tendencj? do stawiania bagiennych ro?lin, na najzwyklejszej trawie, ko?o kt?rej, p?ynie czysta woda.

Moja ocena: 7/10 | Rozumiem, ?e to Tibia, ale prosz? o troch? logiki =)

42619014.png

Nudy...; >
63032816.png

44084136.png

44178818.png

90731676.png

84672761.png

34375717.png

Efekt dalszej nudy... ; >
Pozdrawiam,
Ethan.
#edit Jeba? warny za d-post. ; ]

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Wida? w?a?nie, ?e masz dobrego nauczyciela, bo Twoje mapy s? na prawd? na wysokim poziomie, nie da si? Tobie niczego zarzuci?. Bardzo podoba mi si? r?wnie? motyw z widoku gracza. Przyda?oby si?, aby ka?dy tak prezentowa? swoje prace.

Pozdrawiam!

Ujm? to tak, raz lepiej, raz gorzej. Masz zani?ony poziom tworzenia natury tutaj le?? kamyki na przybrze?nej stronie umie?ci?e? jedynie k?pki trawy, szok! Liczy?em a? w ko?cu ?ci?gn? majty ze zdziwienia, najwyra?niej to nie czas i miejsce.
Praca og?lnie jest ?adna, ale nudna, nie podoba mi si? pierwszy screen, za to drugi jest o wiele lepszy. Masz tendencj? do stawiania bagiennych ro?lin, na najzwyklejszej trawie, ko?o kt?rej, p?ynie czysta woda.
To nie s? realia, tak wi?c bagienne ro?liny na trawiastym po?o?eniu traktujemy jako rzecz normaln?, sam tak ostatnimi czasy detaluje swoje mapy ale za wiele ich nie daj?. S? gusta o kt?rych nie powinni?my dyskutowa?.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry