Odp: [Evan Souls] Showoff Thread
Odp: [Evan Souls] Showoff Thread
Inspiruj?c si? pracami Fluosa daleko nie zajdziesz. On zawsze robi? amatorskie g?wna i krytykowa? ...wr?? je?dzi? innych, by si? dowarto?ciowa?(krytyka jest konstruktywna, kiedy daje si? do zrozumienia co jest robione ?le - on po prostu pisa?, ?e co? jest chujowe), sam inspirowa? si? pracami zaawansowanych mapper?w(ethana, neona, itp) i po prostu robi? to co inni, ale nigdy nie mia? w?asnych pomys??w. Nie m?wi?, ?e jestem lepszy, ale jego duma ju? kilka razy doprowadzi?a go do bana.
Screen 1: Nie wiem po co ta trawa tam, skoro to dziura wype?niona cz??ciowo ?niegiem, nie wiem r?wnie? w jakim terenie owa miejsc?wka jest, wi?c do g?ry po lewej si? nie przyczepi?. Za du?o tam ro?linno?ci jak na zimowy klimat.
Screen 2: Nic specjalnego. O wiele lepiej by to wygl?da?o, gdyby by?o tam co? wi?cej, ni? tylko przej?cie w jaskini.
ja ub?stwiam Fluosa i Neona
Wsp??czuj?.
Screen 3(edit enigmy): d?? jest w miar? w porz?dku, schrzani?e? architektur?. G?rne pi?tro w ?aden spos?b nie pasuje do dolnego, ?ciany gwa?townie zmieniaj? styl co dwie kratki, dach wygl?da jakby to by?y jakie? sza?asy. Przesadzi?e? z mieszaniem dach?w.
Screeny 4-6:
A ta narazie Dragonsy[nie pieprzy? mi na temat natury].
To nie napieprzaj t? natur? w jaskiniach, w kt?rych nie powinno jej by?.
S? ciekawsze sposoby urozmaicenia ?cian, stare bordery ziemi b?d?ce w rzeczywisto?ci pod?og?, pasuj?ce do nowych nie zosta?y zachowane bez powodu. Mo?na na nie nanie?? wi?cej detali, ni? tylko zielony mech.
Co zrobisz, teraz taka moda. Jak nie zrobisz g?wna ze ?cian to nie jeste? mapperem

(...)
Co do Neona, Fluosa eh.. Fluos ujdzie ale Neon to zarozumia?y kole? (patrz abc).
liveinabottle rox!

swoj? drog? Ethan te? z?ych map nie robi.
Na pustyni i w mie?cie obsadzonym w zimowym klimacie te?? Bez przesady.
Neona nie znam, ale Fluos jest zarozumia?y, wi?c nie ujdzie. Co do Ethana i Chauza si? zgodz?. Jak mo?ecie por?wnywa? do nich Fluosa... Fluos to jaka? pomy?ka, je?li chodzi o branie go za zaawansowanego.
Do galerii przydzielam prefiks ?rednio-zaawansowany, na pr?b?.