• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Etedan's Mapping Thread

Status
Zamknięty.
Odp: Etedan's Mapping Thread

VqWqND.png

tak tak syf ale to na refresh gdy? ma?o moich koleg?w sie tutaj udziela
ostatnio

Dziwne ksztalty przybieraja te bordery. Nie mowie, ze zle. Ale po prostu takie ksztalty raczej w tibii nie sa spotykane.
No i generalnie jeszcze nie widzialem mapy ktora byla by w taki sposob wykonana. Albo po prostu nie moge sobie przypomniec.
W sumie jest nawet ciekawa ta mapa. :)

Wrzucaj cos wiecej, ktos musi jakis poziom na tym forum podtrzymywac. A jak nie ty, to kto?

Je?eli jest to robione do servera evolution to taki rozstaw teleport?w nie przejdzie (za du?e odleg?o?ci). Poza tym bardzo uboga natura. Gdzie k?pki trawy, grzybki, kwiaty i inne elementy natury? Je?li chodzi o architektur? budynku to wygl?da estetycznie i przyjemnie dla oka ale nie zawiera nic nowego.
Og?lnie, praca jak dla mnie zbyt uboga w detale.

Isanto, m?j b??d gdy? zapomnia?em wspomnie? ?e to jest nie doko?czone zrobi?em Refresh tym syfem
gdy? ?aden mapper z wy?szej p??ki si? tutaj nie udziela. Btw Robi?em t? map? 4FUN :)

---Aktualizacja---

Isanto, m?j b??d gdy? zapomnia?em wspomnie? ?e to jest nie doko?czone zrobi?em Refresh tym syfem
gdy? ?aden mapper z wy?szej p??ki si? tutaj nie udziela. Btw Robi?em t? map? 4FUN :)

Praca nie jest z?a te TP kojarz? mi si? z questem typu POI na roomy.
Og?lnie fajnie ;)

Pozdrawiam

Kahras

xPfnTC.png

GIsQCq.png

" 8.10 "​

Ostatnia edycja:

?adnie, ?adnie . Detale na swoim miejscu, mapa grywalna, ma ten klimat :d
Ale nic nowego. Stary, je?li mamy ju? co? wrzuca? no to postarajmy si? o co? oryginalnego.

C?? wszystko sk?oni?o mnie do double posta. -.-
Zim?...
RgtHSU.png

Mapki s? moim zdaniem cudne a t? ostatni? mapke te? gdzie? widzia?em ale jest fajna;]] i dobry pomys? z t? ??dk? a podziemia te? dobre tylko w pierwszym zdjeciu czuje jaki? niedosyt mo?e dlatego ?e tam wszystko jest podobne ale w ka?dym razie podoba mi sie 9/10 trenuj a b?dziesz mistrzem;]

Mapy s? nawet dobre nie mam w wi?kszo?ci zastrze?en . :D

9 / 10

Regards,
Kaisus

refreshhhhhh

-j6dUx.png

to tibia 8.1 xd

Co ja mam oceni? na tym powy?szym screenie? takie co? to chwilka roboty :c

Ahoj!
Depo przewidywalne, ale udekorowanie estetyczne.
Jak na tibie 8.1 ?adnie.

Budynek wygl?da estetycznie. Szkoda, ?e tworzysz na 8.10. Do?? stary protok?? bez wielu ciekawych sprit?w. No ale tw?j wyb?r. Je?eli b?dziesz tworzy? ca?e miasto pod ten styl, mimo ?e jest oklepany, mo?e wyj?? co? ciekawego.

Btw. Radz?, doda? przy pracy te "przys?owiowe" 3 s?owa, bo mimo, ?e nie uznaje tego podpunktu z regulaminu to Miki ci? zwarnuje.

Ajajajjaja, Zbychu z wprawy si? wysz?o , tak jak ja ;C
Zgadzam si? z iSanto, depozyt wygl?da estetycznie, i tak?e mi szkoda ?e marnujesz si? na protokole 8.10, rozumiem ?e chcesz wraz z kolegami odtworzy? "klimat"
8.10. Ale ograniczaj?c si? w spritach go nie odtworzysz :)

Osobi?cie wype?ni?bym to odrobin? ?wirku, jakimi? dekoracjami na ?cianach.

Czepiacie sie. Mapka jest fajna i ladna. Nie jest napackane milionem smieci ktore maja udawac dekoracje... Te czarne kratki przy depotach mogly by byc czyms zastapione zeby to lepiej wygladalo, ale poza tym jest swietnie. Widac, ze nie trzeba nowszego protokolu bo nawet na tym 8.1 mozna stworzyc cos w miare konkretnego i ladnego.

Dzi?ki ,dzi?ki zapodaje wam kolejny szrot :)

RPty7R.png

Kotulek, nowa mapka :)
Budynek sam w sobie mi si? podoba prostot?, jednak m?g?by? pomiesza? pod?o?a w tej bibliotece.
Z deka nudnie tam to tak wygl?da.
Zosta?a jeszcze natura w kt?rej pope?niasz ten sam b??d co ja wcze?niej. Nie u?ywaj tylko 2 z 4 rodzaj?w k?pek trawy, zastosuj wszystkie tylko w odpowiednich proporcjach.
Ommomm, powiem Ci jeszcze tyle ?e chcia?bym t? prac? z klimatem <3

@UP
Ee tam bardziej podlogi w domu nie trzeba miesza?.
@Topic
?adne i przejrzyste - detale tez dobrze u?o?one.
Robisz OTS'a 8.10:)?

Status
Zamknięty.
Do góry