• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Elera OTS

Status
Zamknięty.

emce

User
Liczba reakcji
5
Elera Open Tibia Server 8.10

eleralogozv4.jpg

MY?LISZ ?E TO WIRUS ? PRZECZYTAJ TO

Witam wszystkich ! Przedstawiam ots'a kt?rego m?j kolega kupi? na allegro z miesi?c temu. Ots pracuje na silniku evolution 8.1 podobno najstabilniejszy z silnik?w evolution m?j kolega ma otsa ju? o miesi?ca i nadal chodzi tak jak na pocz?tku. Mam skopiowany opis z aukcji na allegro oto on:

Mapa:
- Orginalna mapa Elera nie jest ?adn? modyfikacja standardowej mapy yourots ani evolution. Jest to ca?kowicie nowa ! Ca?kowicie inna mapa !

Przedmioty:
- Wprowadzone zosta?o wiele nowych przedmiot?w takich jak crown(polecam nacisn?? na ten przedmiot), Set mistrza (armor, legi, tarcza, miecz, worek itd.), Owoce Mango (rosn? na drzewach niestety spotka? je mo?na w nielicznych miejscach), Manaruny (tutaj m?wie o prawdziwych cackach manarune s? zbalansowane do potrzeb na danym levelu)

Npc I Training Monki:
- Na serverze jest wiele nowych npc od przewo?nik?w, ?eglarzy a? po naprawiaczy soft boots?w. Training Monki zosta?y tak stworzone ?eby zapewni? graczowi niepowtarzalny szybki trening.

Exp, Magic Level I Skill Rate:
- Ots nie jest po to aby bi? na botach lvl exp 50 zapewnia super dynamik? expienia, nie b?j si? na 200 lvl nie b?dziesz expi? tylko na demonach. Dzi?ki wprowadzeniu nowym potwor? gra staj? si? napi?ta i ciekawa

Nowe Potwory:
- Wprowadzono wiele nowych potwor?w od tych dla 8 lvl a? do tych dla 500 lvl.

Expowiska:
- Nie martw si? miejsce znajdzie si? dla ka?dego dla 8 lvl i 500 lvl
No to server zosta? ju? po cz??ci opisany teraz ja daje co? od siebie, czyli skan pliku i oczywi?cie miejsce z kt?rego ?mia?o mo?emy pobra? ten server a raczej to arcy dzie?o :)

Passwords:
Account Manager: 111111/ tibia
Game Master: 222222/ tibia

DOWNLOAD:

SKAN:

detected.png

-----------------------------------------------------------------------------------
Mapa Zimowa Evoution Jest Dodana Przezemnie Nie Mam Juz Ogrinalnej Wersji Silnika, Ale Ta Wersja Od Orgina?u R??ni Si? Tylko Dodan? Mapa Zimow? Evo (Kto Chce Mo?e J? Usun?? I B?dzie Mia? Orginal Elerna)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [8.10] Elera Ots - Silnik Z Allegro

Zaopatrz? i dam edita.
Co do mpay -
Mapa:
- Orginalna mapa Elera nie jest ?adn? modyfikacja standardowej mapy yourots ani evolution. Jest to ca?kowicie nowa ! Ca?kowicie inna mapa !

@edit
Zobacz co pogrubi?em, napisa?e? ?? jest to nowa mapka ale to jest Mapa EVO lecz tylko dodane nowe expowiska, miasta.
Mapka ?adnie zrobiona.
Ale co robi zwyk?e( nie zamarzni?te ani nie o?nie?one) drzewo na ?niegu?? xD
Dla pocz?tkuj?cych Polecam tego OTS'a.

Oceniam 7/10

Rehost na SpeedyShare:

M?j Skan:

Ostatnia edycja:

A mimo tego na mapce jest mapka evolution !!! I pozatym jest 1 miasto nie ma gdzie expic , za ma?a mapka ale wykonannie dobre 4/10

Nie mape evo dodalem ja bo juz nie mam orginalnej wersji silnika i wlaczcie ots'a i zobaczcie na postaci gma to wtedy bedziecie w innym miesjscu na pustyni to jest mapa elera ots / a co do ma?ej mapy to mapa elerna jest podzielona na wyspy :P

--------------------------------------------------------
Bo dla mnie ta mapa jest do?? ma?a i mi potrzebna by?? wieksza mapa i sobie dodalem ziomowe evo :) mozecie sobie je skasowac nic trudnego :)

Ostatnia edycja:

thx ze dales na speedshare bo na rapidshare nie idze mi cos :(:(

Ale jak sie tam dostac ?? Ja tylko spotka?em 1 npc co przenosi na wyspe ale tylko z expem , jest gdzies inny npc ??
I jets bug jak wejdziesz w tp Exp dla 200 lvl to cie teleportuje na morze !!!

Hehe niestety w orginalnej wersji nie by?o tego ta jest edytowana troche przez mojego kumpla ale wszystko jest do poprowy mi naprzyk?ad ten ots sie bardzo podoba ja w?asnie teraz nad nim pracuje i poprawiam go jak poprawie mo?e zamieszcze :)

Czysty silnik??

Tak czysty s? tylko Win32 a jak nie wiesz co to, to poczytaj o tym na forum

Elera Open Tibia Server 8.10
Witam wszystkich ! Przedstawiam ots'a kt?rego m?j kolega kupi? na allegro z miesi?c temu. Ots pracuje na silniku evolution 8.1 podobno najstabilniejszy z silnik?w evolution m?j kolega ma otsa ju? o miesi?ca i nadal chodzi tak jak na pocz?tku. Mam skopiowany opis z aukcji na allegro oto on:
Mapa:
Przedmioty:
- Wprowadzone zosta?o wiele nowych przedmiot?w takich jak crown(polecam nacisn?? na ten przedmiot), Set mistrza (armor, legi, tarcza, miecz, worek itd.), Owoce Mango (rosn? na drzewach niestety spotka? je mo?na w nielicznych miejscach), Manaruny (tutaj m?wie o prawdziwych cackach manarune s? zbalansowane do potrzeb na danym levelu)
Npc I Training Monki:
- Na serverze jest wiele nowych npc od przewo?nik?w, ?eglarzy a? po naprawiaczy soft boots?w. Training Monki zosta?y tak stworzone ?eby zapewni? graczowi niepowtarzalny szybki trening.
Exp, Magic Level I Skill Rate:
- Ots nie jest po to aby bi? na botach lvl exp 50 zapewnia super dynamik? expienia, nie b?j si? na 200 lvl nie b?dziesz expi? tylko na demonach. Dzi?ki wprowadzeniu nowym potwor? gra staj? si? napi?ta i ciekawa
Nowe Potwory:
- Wprowadzono wiele nowych potwor?w od tych dla 8 lvl a? do tych dla 500 lvl.
Expowiska:
- Nie martw si? miejsce znajdzie si? dla ka?dego dla 8 lvl i 500 lvl
No to server zosta? ju? po cz??ci opisany teraz ja daje co? od siebie, czyli skan pliku i oczywi?cie miejsce z kt?rego ?mia?o mo?emy pobra? ten server a raczej to arcy dzie?o :)
Passwords:
Account Manager: 111111/ tibia
Game Master: 222222/ tibia

Rapidshare
DOWNLOAD:
SKAN:

Speedyshare (Linki by garulec)
DOWNLOAD:
SKAN:

-----------------------------------------------------------------------------------
Mapa Zimowa Evoution Jest Dodana Przezemnie Nie Mam Juz Ogrinalnej Wersji Silnika, Ale Ta Wersja Od Orgina?u R??ni Si? Tylko Dodan? Mapa Zimow? Evo (Kto Chce Mo?e J? Usun?? I B?dzie Mia? Orginal Elerna)
ile tu trojanuw
;D

@up to nie s? Trojany, tylko win32.
Przeczytaj .

Mi sie ten ots podoba gz ziomek 8/10

Wygl?da obiecuj?co :) Za chwile pobiore i sprawdze :)
Pozdrawiam :)

mi sie niecche wlonczyc czemu?

sory ale nie podoba mi sie twoja mapa

Mi dosyc ale ja przerobie odpalam na niej otsa :D 7/10

Spoko Ots:D:D cho? mi sie mapka niezbyt podoba ale 8/10 za te itemy :)

Idealny silnik :D szkoda tylko ze nie ma nowych czarow :eek:

Status
Zamknięty.
Do góry