• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ej ty! wbijaj!

Status
Zamknięty.

Renil1

User
Liczba reakcji
0
Witam cie ponownie [you] :D ;d To jest moja 2 praca ale chyba gorsza od tamtej. Z reszt? nie wiem wy j? ocenicie! :D Te? bagna zobaczymy jak mi wysz?a. Potem zaczn? robi? co? innego :)

ss 1.

ss 2. Z?ej jako?ci no ale c??... :)

Ocenia?!

Pozdrawiam, Renil1

\/ Dzi?kuje :) \/
Notka moderatorska:
Poprawi?em nazw? tematu.

/\ /\

Odp: Ej ty! wbijaj!

Ja si? dalej ucz? wi?c nie wiem czy dobrze powiem ale na swampach za ma?o tych ro?lin specjalnie do tego przeznaczonych. Tak to ja bym m?g? gra? i si? bym na to nie patrza?.

Strasznie du?o kamieni si? powtarza.To co? na ?rodku w og?le tam nie pasuj? wi?c najlepiej jakby? to usun??.Na bagnach zazwyczaj jest du?o ro?lin a tu jest s?abiutko z natur?.Popracuj nad natur? i u?ywaj wi?cej dodatk?w w reme jest ich du?o.

Pozdrawiam Xkono.

@UP omg. Raz piszecie wi?cej kamieni! a potem narzekacie. Zawsze jaki? kamie? si? powtarza. Poka? swoj? prac? :)

@Topi?
Nadal czekam na nast?pne komentarze i oceny :)

Pozdrawiam, Renil1

Na samych bagnach za ma?o jest ro?linno?ci, kt?ra powinna si? tam znale??. Poza tym mam wra?enie, ?e w niekt?rych miejscach natura by?a umieszczana zupe?nie przypadkowo, losowo, bez przemy?lenia.
Og??em praca nie jest z?a, postaraj si? nast?pnym razem bardziej j? rozplanowa?, nie umieszcza? tak chaotycznie szczeg???w.

Zbyt monotonne. Porozrzuca?e? tylko po mapie elemety ro?linno?ci w odleg?o?ciach od siebie. Brakuje z?o?onych element?w.

Status
Zamknięty.
Do góry