• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Eclipse - Real Map

Status
Zamknięty.
;]

;]

To jest SQL a nie XML Ch?opak stara sie wam wyt?umaczyc nawet poradniki daje a tu :

Hmmm ze sie zapytam,kto mi powie Passy na GM'a lub jak znalezc ten folder z charakterami.Bo mam taki problem albo i nie problem, kazdy silnik SQL odpalam

Nawet Nawet 8/10

Zaden silnik Sql nie posiada folderu account i player posiadasz go na swojej bazie MySql :]

Wszyscy nabijaj? posty to ja tez nie szuka?em tego ale co tam ...

.. Jeee tego szuka?em WIEEElkie THX

Je?eli mia?bym ka?d? kr?tk? lub dziwn? wypowiedz warnowa? to chyba tutaj by nikt nie przetrwa?.
koko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Problem z itemami Eclipse-Real map [8.11]

Problem z itemami Eclipse-Real map [8.11]

Witam!
Eclipse nie ma wirusa bo go skanowalem... Oczywiscie mapka jest swietna ale mam z nia jeden maly problem...
Wszystkie itemy jakie mam w tej mapce nie maja nadanych atrybut?w tzn. ze np. nie moge backpack'a wrzucic w miejsce na niego przeznaczone, bronie nie maja zadnych punkt?w atak. i obrony i jak np. atakuje swordem to nie idzie mi skill w sword'y a w fist'a...
Wie ktos moze jak to poprawic albo chocia? ma plik itemow.otb do tego Eclipsa...
Pilnie prosze o pomoc....
Pozdrawiam...
Z g?ry dzi?kuj?

Wykrylo mi wirusa i niemam zadnego avasta guwnianego mam kaspersky a na drugim kupompie nod32 i to samo wyskoczylo

Odp: [8.11] Eclipse - Real Map

Dzieki tego szuka?em na 100% sie przyda.

Wszyscy nabijaj? posty to ja tez nie szuka?em tego ale co tam ...

.. Jeee tego szuka?em WIEEElkie THX

Je?eli mia?bym ka?d? kr?tk? lub dziwn? wypowiedz warnowa? to chyba tutaj by nikt nie przetrwa?.
koko
Offtopy sa chyba w 100% legalne tu. Ja eclipse znam od dawna i czesc jego autorow, ale co tam. Zawsze moge nabic jeden post wiecej i zaczac postowac samemu silniki po 30 postach :P

No patrz jednak nie s? tutaj legalne.
koko

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mam problem z tym SQL poniewaz jak daje input i wybieram database with triggers.sql, to wyskakuje mi taki blad:
B??d
zapytanie SQL:

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.11.1
-- tu adres jakis
--
-- Wersja PHP: 5.2.4
--
-- Baza danych: `otsev`
--
-- --------------------------------------------------------
--
-- Estrutura da tabela `accounts`
--
CREATE TABLE `accounts` (

`id` int( 10 ) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`password` varchar( 255 ) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL ,
`premDays` int( 11 ) NOT NULL default '0',
`premEnd` int( 11 ) NOT NULL default '0',
`email` varchar( 255 ) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL default '',
`blocked` tinyint( 1 ) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY ( `id` )
) ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = latin1 COLLATE = latin1_general_ci AUTO_INCREMENT =12159334;

Moze ktos mi powiedziec o cochodzi?? Wczesniej bawilem sie w XML a teraz chcialem sprobowac na SQL??

MySQL zwr?ci? komunikat:

#1064 - Something is wrong in your syntax

to nie rob database with ........ tylko to 2

no ots daje 9,5/10 szkoda ?e mi niedzia?a gregor 8.22 eclipse bo niby nie mam 5lua cos takiego pliku szkoda naprawde ots czysty i mo?na spokojnie hostowa?

Kolego masz zaimportowac datebase.mysql nie database by gregor.sql PZDR

Ostatnia edycja:
Odp: zal

Odp: zal

jebanc te jebane forum zalmi tego ots sam kurwa wirusy zal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurweamac jebane otsy zal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad ::mad :mad:mad:: mad:mad:mad::ma d:mad::mad mad:: mad:mad:mad::ma d:mad:mad: mad:: madmad::ma d:mad:mad: mad:m ad:mad::ma d:mad:mad: mad:mad::m ad:mad::ma dmad: mad:mad::m ad:mad:mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::m admad::mad :mad:mad:: mad:mad:ma d:mad::mad :mad:mad:: mad:mad:mad::ma d:mad::mad mad:: mad:mad:mad::ma d:mad:mad: mad:: madmad::ma d:mad:mad: mad:m ad:mad::ma d:mad:mad: mad:mad::m ad:mad::ma dmad: mad:mad::m ad:mad:mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::m admad::mad :mad:mad:: mad:mad:ma d:mad::mad :mad:mad:: mad:mad:mad::ma d:mad::mad mad:: mad:mad:mad::ma d:mad:mad: mad:: madmad::ma d:mad:mad: mad:m ad:mad::ma d:mad:mad: mad:mad::m ad:mad::ma dmad: mad:mad::m ad:mad:mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::m admad::mad :mad:mad:: mad:mad:ma d:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::hahaha hahaahahhahahahahahahahahahahaha

Dobrze sie czujesz dziecko masz ADHD ?

?a?uje Jednego ?e jeszcze NIEZNALAZ?EM ANI 1 OTS 8.0+ Co By TrojanGen~ Cos tam jakos tak sie pisze Niemial same trojany wielkie zbiorowisko Trojan?w:(:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad: :PP

Status
Zamknięty.
Do góry