• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Eclipse - Real Map

Status
Zamknięty.

Lord Fighter

Advanced User
Liczba reakcji
24
Siema daje wam tu Real mapke Eclipsa jest od pod tibie 8.11 jest tu:

* Rookgard.
* Carlin.
* Ab'dendriel.
* Kazordoon.
* Thais.
* Venore.
* Darashia.
* Ankrahmun.
* Port Hope.
* Edron.
* Cormaya.
* Stengia.
* Gamemaster Isle.
* Tiquanda.
* Liberty Bay
* Svargrond
* Laguna Islands

@edit
Tu macie poradnik jak odpalic sql

TU MACIE SKAN:

LINK DO OTSA:

detected.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Super

Super

Tego szukalem Dzieki Duze :] Wiedzialem ze ktos w koncu da :] Moglbys zrobic jeszcze wersje po 8.10 ?? :D

Przyda si? THX!

To jest SQL czy XML?

PS. ty da?e? tak? nazw? silnikowi? Eclipse... Mitsubishi Eclipse =)
Znam z filmu Szybcy i W?ciekli ;p

niemam tu folder?w account i players. jak mam sobie zrobic gma albo wogule konto albo niewiem? :P

EdIt #

[15/07/2008 01:15:25] > ERROR: Couldn't estabilish connection to SQL database!

To jest silnik SQL!!

@edit.
Tu macie poradnik jak odpalic sql.

Ostatnia edycja:
zal

zal

jebanc te jebane forum zalmi tego ots sam kurwa wirusy zal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurweamac jebane otsy zal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad ::mad :mad:mad:: mad:mad:mad::ma d:mad::mad mad:: mad:mad:mad::ma d:mad:mad: mad:: madmad::ma d:mad:mad: mad:m ad:mad::ma d:mad:mad: mad:mad::m ad:mad::ma dmad: mad:mad::m ad:mad:mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::m admad::mad :mad:mad:: mad:mad:ma d:mad::mad :mad:mad:: mad:mad:mad::ma d:mad::mad mad:: mad:mad:mad::ma d:mad:mad: mad:: madmad::ma d:mad:mad: mad:m ad:mad::ma d:mad:mad: mad:mad::m ad:mad::ma dmad: mad:mad::m ad:mad:mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::m admad::mad :mad:mad:: mad:mad:ma d:mad::mad :mad:mad:: mad:mad:mad::ma d:mad::mad mad:: mad:mad:mad::ma d:mad:mad: mad:: madmad::ma d:mad:mad: mad:m ad:mad::ma d:mad:mad: mad:mad::m ad:mad::ma dmad: mad:mad::m ad:mad:mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::m admad::mad :mad:mad:: mad:mad:ma d:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::hahaha hahaahahhahahahahahahahahahahaha

O Dziecko downa ? Nie ADHD... To nie uleczalne. Niestety nie zapalacimy za twoje leki.

Silnik mo?e by? fajny :P
Mo?e zassam :P

Moze opisz wiecej. Jakie Questy. Wymiary Mapy ;p

jebanc te jebane forum zalmi tego ots sam kurwa wirusy zal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurweamac jebane otsy zal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad ::mad :mad:mad:: mad:mad:mad::ma d:mad::mad mad:: mad:mad:mad::ma d:mad:mad: mad:: madmad::ma d:mad:mad: mad:m ad:mad::ma d:mad:mad: mad:mad::m ad:mad::ma dmad: mad:mad::m ad:mad:mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::m admad::mad :mad:mad:: mad:mad:ma d:mad::mad :mad:mad:: mad:mad:mad::ma d:mad::mad mad:: mad:mad:mad::ma d:mad:mad: mad:: madmad::ma d:mad:mad: mad:m ad:mad::ma d:mad:mad: mad:mad::m ad:mad::ma dmad: mad:mad::m ad:mad:mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::m admad::mad :mad:mad:: mad:mad:ma d:mad::mad :mad:mad:: mad:mad:mad::ma d:mad::mad mad:: mad:mad:mad::ma d:mad:mad: mad:: madmad::ma d:mad:mad: mad:m ad:mad::ma d:mad:mad: mad:mad::m ad:mad::ma dmad: mad:mad::m ad:mad:mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad: mad:mad::m ad:mad:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::m admad::mad :mad:mad:: mad:mad:ma d:mad::mad :mad:mad:: mad:mad::hahaha hahaahahhahahahahahahahahahahaha

Uspok?j si? masz avasta , jak pewnie wi?kszo?? z nas ten program jest darmowy ale dobry a to ?e ci w Evolutions wykrywa wirusa to normal.Avast widzi wirusa w plikach kt?re pr?buj? podszy? si? pod pliki systemowe.Wi?c b?d? ?askawy oby? si? bez wulgaryzmu i spamu

Hmmm ze sie zapytam,kto mi powie Passy na GM'a lub jak znalezc ten folder z charakterami.Bo mam taki problem albo i nie problem, kazdy silnik SQL odpalam normalnie i sobie gram a nie robilem zadnej bazy danych czy cos;/ Nie wiem o co chodzi;D Ale niech ktos mi powie passy albo gdzie ten folder ;] Z gory Thx . pzDr;)

To jest SQL a nie XML Ch?opak stara sie wam wyt?umaczyc nawet poradniki daje a tu :

Hmmm ze sie zapytam,kto mi powie Passy na GM'a lub jak znalezc ten folder z charakterami.Bo mam taki problem albo i nie problem, kazdy silnik SQL odpalam

Nawet Nawet 8/10

Silnik ?adny i mapa te?. Nareszcie nie mia?em porblemu z utworzeniem bazy danych. bastex33 utworzy?e? baze danych??

;/

;/

Mam problem ;/ poniewa? ?ci?gn??em tego otsa, web serva i zrobi?em now? baz? danych, lecz nie mog? zinportowa? pliku
Kod:
database by gregor.sql

Bo wyskakuje ten b??d:

Kod:
B??d
zapytanie SQL: 

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.11.1
-- STRONKA... usun??em bo nie chcia?o wej?? ;]
--
-- Host: localhost
-- Czas wygenerowania: 21 Maj 2008, 21:04
-- Wersja serwera: 5.0.45
-- Wersja PHP: 5.2.4
SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

MySQL zwr?ci? komunikat:  

#1193 - Unknown system variable 'SQL_MODE'

Prosz? o pomoc ;((

Musicie zainstalowa? webserv odnowa w??czacie instalacje webserva naciskacie przycisk dalej,akceptuje warunki umowy,dalej,dalej,i tam gdzie jest wyb?r php i mysql to wybieracie php 5.1.5 i tam gdzie mysql to wybieracie mysql 5.0.24
Mam nadziej? ?e pomog?em :)

DZIEKI!. za to bardzo sie mi przyda i napewno te? sie to bardzo przyda innym u?ytkownikkom

lol

lol

Widze naaba xD norlamnie SQL bez bazy danych przynajmniej MYSQL nie odpalisz normalnie odpalasz tylko straozytne XML :D:D:D:D POLEWA!!!

Status
Zamknięty.
Do góry