Odp: Dziam in gejm
Akurat ja nie czytam poradnik?w. Jestem osob?, kt?ra pr?buje prac? doj?? do perfekcji bez jaki? tutoriali, po kt?rych b?dzie si? robi?o krok po kroku tak jak jest w tych poradnikach
Nawet nie zagladasz do poradnikow.
Tam nie masz nic krok po kroku. Masz tylko pokazane na obrazkach jak to mniej wiecej ma wygladac, zeby nie razilo w oczy jak ktos na to spojzy. Wystaczy, ze zobaczysz do czego masz dazyc mniej wiecej. I o to chodzi w tych poradnikach ktore ci podalem. A do nich akurat radze ci sie stosowac. Bo jesli bedziesz robic wszystko sam dalej tak jak teraz, to za ciekawie to nie bedzie wygladac. A jesli bedziesz sie stosowac do rad w tym temacie jak robic mape, to wyjdzie na to samo co przegladajac poradniki, tylko dluzej ci to zajmie.
No i poza tymi poradnikami, mozesz przegladac tez galerie innych, zeby zobaczyc jakie rozwiazania wymyslili na pewne problemy.
No chyba, ze kompletnie sam chcesz od 0 wymyslic wlasny styl mapowania. Co moim zdaniem nie ma sensu, bo duzego pola do popisu to tutaj nie masz, bo chyba wszystko zostalo juz wymyslone, wiec nie zaskoczysz nikogo swoim super stylem, bo ktos juz gdzies z tego na pewno korzystal. Dlatego latwiej bedzie wzorowac sie na kims kto juz to w jakims stopniu poznal. Niz zaczynac samemu kompletnie od 0.
No ale, to tylko moje zdanie
W kazdym razie, bedziesz jeszcze jakies mapki robic i pokazywac, czy tylko tak zrobiles jednorazowo?