• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Łatwy Dyn.pl

Odp: Dyn.pl

Mam problemik ; /
Jak daje aktualizuj teraz to mi wyskakuje B??D i lampka jest koloru ???tego : /
PROSZE O POMOC !

@EDIT
Mam lokalny adres IP i chce zrobic OTS'a czy to jest mo?liwe bez publicznego IP ?

Ostatnia edycja:

Eee ja mam problem ze nie zapala mi sie zielona lampka jak daje aktualizuj teraz lecz lampka jest zielona i nie pisze online ani offline tylko B??d : /

PROSZE O POMOC !

@EDIT mo?e byc to spowodowane moim wewnetrznym IP ?

Dalej mam ???t? lampke lecz juz nie pisze b??d czyli jak mam wew ip to nic nie zrobie ??
Ehhh a tak chcialem OTS'a juz mam gotowego : /

jesli mam liveboxa to jak mam zrobic odblokowalem juz porty
zrobilem baze danych i co teraz prosze o pomoc 3512423

Ok wyt?umacze to raz i po?adnie zeby miec ots musisz byc podl?czony do sieci czyli musisz miec kabl?wke np.Neostrade TP bo z radi?wki masz ip wewnetrzne rozumiecie???;)

Siemka :),
Po wielkiej przerwie postanowi?em wr?ci? i troch? zacz?? udziela? si? na forum ;]. A wi?c je?eli pali si? komu? ???ta lampka [Neostrada\Livebox etc] nale?y pobra? starsz? wersj? clienta dyn.pl kt?ra znajduje si? pod podanym ni?ej linkiem:
Mam nadziej? ?e pomog?em :) Je?eli nie piszcie do mnie na gg ch?tnie udziel? wam pomocy.

Pozdro All Czechu. ;]

Dzi?ki Czechu16 zadzia?a?o.Wielki szacun dla tego go?cia!

Mozna powiedzi?? ze jestem noobkem zrobi?ej jak nalerzy wszystko ok swieci si? zielona lampka ale co dalej jak rzobi? stronk? wyt?umaczy mi kto? moje gg 2553173 :confused:

Ja mam zewn?trzne IP ale sta?e i postanowi?em za?o?yc domene na tej stronie ale podczas gdy dodaje domen? zapala mi si? tylko ???ta lampeczka. Powie mi kto? co mog? zrobic? Mam zewn?trzne IP mimo to nikt nie mo?e wbic na OTS a wszystko mam dobrze ustawione. :/

Prosz? aby?cie odpisali mi jak najszybciej poni?ej albo odezwali si? do mnie na GG 7110608...
Z g?ry dzi?ki.

@Edit:
Chcia?bym dodac jeszcze ?e ju? pr?bowa?em bez domeny odpalic ale nikt nie m?g? wbic na OTS. W tym problem...

Zrobi?em all. ?wieci mi si? lampka. Czemu si? nie otwiera? :D

Do góry